Mint arról már beszámoltunk, az Arsenal elég komolyan érdeklődik a Crystal Palace szélsőjéért, Wilfired Zaha-ért, és a legfrissebb angol értesülések szerint az angol klub 40 millió fontos ajánlattal is jelentkezett a 26 éves játékosért.

A hírt elsőnek a Sky Sports hozta le, de az értesülést megerősítette a BBC Sports újságírója, David Ornstein is, aki korábban 30%-ra saccolta az Arsenal esélyét Zaha leigazolását illetően.

Az észak-londoni klubnak számottevően nagyobb esélye lenne a korábbi Manchester United-játékos leigazolására, ha ki tudták volna harcolni a Bajnokok Ligája-indulást a 2019/20-as szezonra, ám ennek hiányában komolyan vissza kellett vágni az átigazolásra szánt költségvetést - körülbelül 40-45 millió fontra.

A Crystal Palace nem akar újabb kulcsjátékost veszíteni Aaron Wan-Bissaka eladását követően, főleg nem ennyi az általuk saccolt piaci érték alatt.- az angol csapat ugyanis legalább 80 millióra értékeli Zahát.

Az Arsenal ugyanakkor azért próbálkozik meg Zaha leigazolásával, mert abban a csapatnál Raul Sanllehi-ért abban bíznak, hogy az elefántcsontparti játékos ki tudja kényszeríteni a váltást a Palace-tól.

"Wilfriednek két nagyon jó időszaka volt a Palace-nál: először kulcsszerepet játszott a csapat feljutásában, majd a Manchester Unitednél eltöltött évek után visszatért, és segített megszilárdítani a londoniak helyét az élvonalban." - mondta Zaha testvére, Judicael.

"A Crystal Palace vezetősége ígéretet tett nekem arra, hogy nem fognak Wilfried útjába állni, ha egy nagyobb csapat keresi meg, ahol valamelyik európai kupasorozatban játszhatna, mert tudják, náluk Wilfired nem tudná kihozni magából a maximumot. Bízunk abban, hogy tartják a szavukat, és hogy hamar meg tudnak állapodni az Arsenallal." - tette hozzá.

Az Arsenalnak azonban további forrásokra van szüksége, hogy leigazolják Zahát. Egyrészt vagy játékoscserét ajánlanak fel - állítólag a Palace Carl Jenkinsont szemelte ki Wan-Bissaka pótlásául -, vagy játékosokat adnak el, hogy a befolyt összegből összejöjjön a kellő pénz Zahára.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

5 éve
Nem azzal van a gond, hogy senki akarja ezeket a kerékkötőket, hanem arról van szó, hogy akik szeretnék őket vinni, azoknak nincs ennyi pénzük se és nem tudnak olyan szerződést adni nekik, mint nálunk. A játékos nyilván nem hülye, hogy kevesebbért játsszon máshol. Akiknek meg lenne pénzük, ilyen agyhalottakat még az ifibe se szeretnének. Talán Jenkinson most unta ezt meg, elvileg több játék reményében eligazolna még a másodosztályba is. Kár, hogy 4-5 évig felmarkolt 40k-t a semmiért.
5 éve
Na leigazoltuk Martinelli srácot ,hivatalos !
5 éve
Tudom , hogy ez se magátol megy , de túl van ez picit lihegve nálunk . Minden csapatnál vannak besült játékosok. Ennek ellenére , olyat azért nem látok , hogy szenvednének az eladásokkal . Ezerféle bevállt módszer van arra , hogyan lehet kezelni ezeket a dolgokat. Nem bírom Mustafit de , hogy ne lenne piacképes játékos az tulzás . Persze nem csak róla van szó.Amugy Zahaért is mi ez a nevetséges ajánlat ? Nelson biztos értékeli , mert más értelme nincsen .
5 éve
Roszko: Pont az itt a legnehezebb feladat, hogy rásózzák valakire ezeket a kutyaütőket, mega fizetéssel. Ez kicsiben látható Jenkinson egész Arsenal-os pályafutásán, nem 1, nem 2 kisebb klub hívta, ő persze nem ment, mert dupla annyit kapott nálunk. De mondjuk Mustafi és a többi idióta már bőven többet keres mint Jenko, szóval jóval többet is árt a klubnak. Hosszú munka lesz ezt rendbe hozni, úgyhogy szerintem jövőre ne várjon senki semmi komoly eredményt, bár az igaz, hogy a BL még így is összejöhet majd, mert a City-t úgy néz ki elmeszelik 2020-tól a BL-től, szóval az 5. hely is csoportkört ér majd.
5 éve
Törölt felhasználó
De persze reménykedjünk, és jó hogy napi szinten kapunk napra kész híreket az esetleges érkezőkről, de nehogy megint pofára esés legyen a vége.

Szólj hozzá