web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Hivatalos: Gabriel Martinelli csatlakozott

  • Hivatalos: Gabriel Martinelli csatlakozott

    Fiatal brazil tehetséget igazolt az ArsenalAz Arsenal kedden hivatalosan is bejelentette Gabriel Martinelli leigazolsáát,, a 18 éves brazil tehetség a dél-amerikai Ituano csapatától  érkezik.

Mint ahogy az Arsenal hivatalos kommünikéjéből kiderül, Martinelli óriási gyorsasággal robbant be a futball világába Brazíliában: azt követően, hogy 2017 novemberében mindössze 16 évesen és 9 hónaposan bemutatkozott az Itauno felnőtt csapatában, 34 pályáralépésen 10 gólt szerzett a Sao Paolo-i együttesben.

A 18 éves tehetséget válaszották meg a 2019-es év legjobb újoncának, remek teljesítményét pedig még a brazil válogatott szövetségi kapitánya, Tite is elismerte azzal, hogy behívta őt a Selecao Copa America előtti edzőtáborába.

"Gyerekkori álmom volt, hogy egy napon Európában, egy olyan nagy csapatnál játszhassak, mint az Arsenal és ugyanebben bízott a családom is. Meg akarom ragadni ezt a lehetőséget." - mondta Martinelli.

"Nagyon hálás vagyok Istennek mindezért, ez egy óriási pillanat, hogy az Arsenal mezét vehetem magamra. Ismerek egy pár brazil játékost, akik korábban arsenalosak voltak, mint Denilsont, vagy Edut, utóbbival egy kicsit közelebbi is a kapcsolatom, hiszen a Corinthiansnál eltöltöttünk néhány közös évet. Tudom, hogy nem csak a válogatottban, de az Arsenalnál is nagyon sikeres játékos volt. Megpróbálom az ő útját bejárni."

"A példaképem Cristiano Ronaldo, aki nagyon keményen dolgozik, hogy a következő szintre léphessen. Mindig ott van a neve a díjátadókon. De persze ott van Messi és Neymar is, ők hárman olyan játékosok, akik egyénileg is képesek meccseket eldönteni, és nagyon profik."

"Óriási élmény volt néhány hete a válogatottal edzeni, ilyen kiváló játékosok társaságában. Otthon voltam, amikor megkaptam a hírt, nagyon boldog voltam. Óriási lehetőség volt tanulni, de igyekeztem kiélvezni a helyzetet, amennyire csak tudtam. Szeretném ezúton is megköszönni a csapatnak, hogy tárt karokkal vártak."

Martinelliért a sajtóhírek szerint 6 millió fontot fizetett az Arsenal, és miután a játékosnak olasz útlevele is van, nem lesz gond az angliai munkavállalási engedélyével.

A játékos már Londonban van, és minden bizonnyal már az első napon csatlakozik a felnőtt csapat most pénteken kezdődő felkészüléséhez a 2019/20-as szezonra.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(5)

Arsenalfan25

Elvileg az U23-ban fog játszani.

Jul 03. 13:43

Roszko

Kivánom a srácnak a legjobbakat , elsőre szimpatikus is . Arra azért kiváncsi leszek , hol és mennyi lehetőséget fog kapni, na meg mennyi idő lesz mire felveszi a tempót .

Jul 02. 21:52

szasza86

Szerintem nem véletlen az érkezése, tuti Edu protezsálta már. Én sokat várok tőle és remélem sokat is ad majd a csapatnak.

brazil negyedosztály....és? nem mindenki a barszában kezdi baszki :DDD brazil negyedosztállyal lehet tehetségesebb mint a nagy fiatal csatárjelöltjeink...pedig azok Arsenal akadémián kezdték.....! hagyjuk már ezt!

Jul 02. 16:45

Arsenalfan25

Brazil negyedosztály hmmm Hínnye.

Jul 02. 16:27

TitiHenry226

Kiváncsi vagyok a srácra, remélem nem eg, wellingron silva 2 lesz, hanem egy jesus mondjuk, aki elni tudott a lehetoseggel es eleg szepen megragadt a PL-ben, bar meg neki is van hova fejlodnie.

Az eloszezonban jatszon minel tobbet! Nem varok tole csodat es megvaltast.

Jul 02. 15:50

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

 Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért A francia védő egyelőre maradna a Saint-Etienne-nél

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook