web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Átigazolási hírfolyam - 2019 nyár

 • Átigazolási hírfolyam - 2019 nyár

  Az angol klubok a szezon kezdetéig tudnak új játékosokat regisztrálni

  Hír Információk

 • Dátum: 2019. Jul. 2, 18:19
 • Forrás: -
 • Hozzászólások: 84
 • Athlon Szerző:
  Athlon


július 17. - 18:00: Jó hírek Ornsteintől.

Jó hírek jöttek David Ornsteintől, a BBC Sportstól hamarosan távozó újságírótól. 

Ornstein szerint [jelen állás szerint - a ford.] mi nyerjük a harcot Salibáért, a játékos bennünket választott és nem a Spurs-t, de a következő szezont még a Saint-Etienne-nél tölti majd. 

Továbbá: dolgozunk Dani Ceballos leigazolásán, és továbbra is tárgyalnuk a Celtic-kel Kieran Tierney ügyében.

július 16. - 15:54: Ceballos közeledik az Arsenalhoz?

Spanyol lapértesülések szerint az Arsenal van legjobb helyzetben, hogy leigazolja a Real Madrid fiatal középpályását, Dani Ceballost.

Az AS.com, a Marca és a Mundo Deportivo egyaránt úgy tudja, hogy Ceballos egy év kölcsönbe igazolná le az Arsenal, és teljes egészében átvállalná a fizetését a Realtól. A londoni csapat nem kíván opcióval élni a középpályás végleges megvételére.

A spanyol hírek szerint Ceballos nyitott lenne az Arsenalra, szívesen élne Londonban és kipróbálná magát a Premier Ligában - a 23 éves játékosért korábban a Tottenham is érdeklődött. Most már elvileg csak a Real Madrid válaszára kell várni.

Mind Ceballos, mind a Real Madridnál úgy gondolják, hogy a játékosnak lehet még jövője a Blancóknál, ám a következő szezonban csak elvétve jutna lehetőséghez, ezért kifizetődő lenne az ideiglenes váltás a 2020-as Európa-bajnokság előtt. 

Hogy a Lucas Vazquez-féle kacsa után ezúttal valóban hitelesnek bizonyulnak a spanyol sajtó értesülései, napokon belül ki fog derülni.

július 16. - 12:13: Brazil szélsőért érdeklődik az Arsenal

Angol és brazil értesülések szerint az Arsenal komolyan érdeklődik az idei Copa America egyik nagyobb felfedezettjéért, Everton Soaresért, a Gremio szélsőjéért.

A játékos korábban a brazil sajtónak elmondta, hogy több ajánlatot is kapott, köztük egy angol csapattól, amit nem nevezett meg.

A Sky Sports szerint Everton leigazolása lényegesen kevesebbe kerülne, mint Wilfried Zaha megszerzése a Crystal Palace-tól, igaz, nehezítheti a 23 éves szélső transzferét, hogy a játékos játékjogát harmadik felek is birtokolják. 

július 15. - 13:54: Meccseltük a Spurs ajánlatát Salibáéért

Az Arsenal meccselte a Spurs által ajánlott összeget William Salibáért - írja a megbízható Radio Monte-Carlo egyik újságírója a Twitterén.

Pénteken derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy a Spurs jobb ajánlatot tett a védőért, mint az Arsenal: gyakorlatilag Daniel Levyék bónuszok nélkül is kifizetnének 30 millió eurót Salibáért.

Az RMC szerint az Arsenal erre már pénteken reagált, és ugyanannyit kínálnak Salibáért, mint a Spurs. A Saint-Etienne most két tényezőt akar figyelembe venni: egyrészt a játékos kívánságát, hogy hová igazolna: az Arsenalhoz vagy a Spurshöz (elvileg velünk már korábban megállapodott egy ötéves szerződésről), illetve, hogy a két észak-londoni klub között ki tudnak-e robbantani egy licitálási háborút, hátha valamelyikük még ennél is többet fizetne Salibáért.

július 15. - 12:14: Második ajánlat is elutasítva Tierney-ért

Angol és skót források szerint a Celtic elutasította az Arsenal második ajánlatát is Tierney-ért - az ok a fizetési struktúrában keresendő.

Mint ismert, az Arsenal múlt pénteken 25 millió font összértékű kivásárlási árat ajánlott volt Tierney-ért, ám ebből bizonyos összeget csak fizetett volna a londoni a klubnál, ha a bal bekk meghatározott számú pályáralépést teljesít  a csapatnál.

A Celtic továbbra sem tágít az elképzelési mellől, így ebben a formában nem tartották elfogadhatónak az Arsenal ajánlatát. A BBC Sports szerint a két klub várhatóan ezen a héten folytatják majd a tárgyalásokat.

július 12. - 14:55: A Tottenham előz Salibáért

Meglepetés Észak-Londonból! A megbízható RMC rádiócsatorna értesülései szerint a Spurs az utolsó pillanatban meg akarja pucssolni az Arsenal manőverét William Salibáért, a Saint-Etienne védőjéért.

Kedden még arról számoltnuk be, hogy gyakorlatilag megszületett a megállapodás az Arsenal és a franciák között, már csak a bónuszokról kellett volna dönteni, ami formalitásnak tűnt. Saliba is mindenben megegyezett az Arsenallal, és a Saint-Etienne azon kívánalma is teljesült, hogy a 18 éves védő marad még egy szezont náluk kölcsönbe.

David Ornstein - megerősítve az RMC értesüléseit - annyit írt a Twitterén, hogy az Arsenal jogászai már a szerződés szövegezésén dolgoznak, amikor bejött a Spurs ajánlata Salibáért: az észak-londoni riválisaink 30 millió eurót adnának a játékosért plusz a bónuszokat, ez üti az Arsenal eddigi ajánlatát.

A Tottenham és a Saint-Etienne vezetősége holnap találkoznak további tárgyalásokért, szóval a verseny Salibáért nyitottabb, mint eddig korábban.

július 9. - 11:28. Átigazolási helyzetkép

William Saliba: Mint arról már tegnap beszámoltunk, lényegében megegyezett egymással az Arsenal és a Saint Etienne a védő átigazolásáról, már csak a bónuszokról való megállapodás hiányzik. Saliba viszont a következő szezont még Franciaországban tölti majd.

Kieran Tierney: Lényegében csendesek a pletykák a skót bal bekket követően, egy hiteles médium sem számolt be arról, hogy az Arsenal új ajánlatot tett volna a játékosért, vagy hogy a Celtic elfogadott volna bármit is. Jobb lesz viszont igyekezni, mert a Napoli is komolyan érdeklődik Tierney-ért, és ha az olaszok el tudják adni Mario Rui-t, a klubnak lesz elég forrása és keretbeli helye, hogy rástartoljon Tierney-re.

Malcom: A brazil szélsőt korábban beajánlotta a Barcelona az Arsenalnak. A legfrissebb brazil hírek szerint két angol klub tárgyal a szélső ügynökeivel - az egyik minden bizonnyal az Everton. A megbízható Radio Monte-Carlo értesülései szerint a liverpooli csapat 38 millió eurót sem sajnálna kiadni a játékosért.

Wilfried Zaha: Az elefántcsontparti szélső jelenleg az Afrikai Nemzetek Kupáján játszik, kicsit elhaltak a hírek vele kapcsolatban, de az Arsenal minden bizonnyal fog még ajánlattal jelentkezni érte a Crystal Palace-nál.

Lucas Vazquez: Az AS.com értesülései ellenére úgy tűnik, az Arsenal nem érdeklődik különösebben a szélső iránt.

Mario Lemina: A legfrissebb angol lapok értesülései szerint az Arsenal, a Manchester United és a Leicester is érdeklődik a Southampton védekező középpályásáért, Mario Lemináért. 

A gaboni középpályást két éve vették meg a Szentek a Juventustól, most viszont túladhatnak rajta, a Southampton legalább 18 millió fontot kér a játékosért.

július 5. - 20:04: Kacsa a Vazquez-hír? Malcom-ért viszont érdeklődik a csapat

Egyre több újságíró (Kike Marín, Charles Watt - goal.com) írja péntek délután, hogy nagy valószínűséggel kacsa az AS ma reggeli híre, és az Arsenal semmilyen érdeklődést nem mutat Lucas Vazquez, a Real Madrid játékosa iránt.

Watt az exkluzív hírében azt állítja, az Arsenal prioritása továbbra is Wilfried Zaha, és a londoni klub hamarosan új ajánlatot tehet a 26 éves szélsőért, amibe egy arsenalos játékjoga - Carl Jenkinson, Mohamed Elneny és/vagy Calum Chambers - is bekerülhet.

Ezzel együtt - mint korábban írtuk - az Arsenalnak vannak alternatívái Zaha helyett, az egyik ilyen Malcom lehet. A brazil játékost állítólag felkínálták az Arsenalnak, miután a Barcelonának minél több forrásra van szüksége, hogy leigazolják Griezmannt és/vagy Neymart is, és így megválhatnak a fiatal szélsőtől.

Úgy hírlik, az Arsenal vezérigazgatójának, Raul Sanllehinek jó kapcsolatai vannak Malcom ügynökeivel, a játékos menedzserei pedig korábban jártak az Arsenal edzőközpontjában tárgyalni. 

Watt értesüléseit olasz újságírók is megerősítették.

július 5. - 8:21 - Spanyol sajtó: Lucas Vazquez-ért tárgyal az Arsenal

Lucas Vazquezért tárgyal az Arsenal a Real Madriddal, írja a fővárosi klubhoz közel álló as.com pénteken. A spanyol hírforrás a szóban forgó pénzösszegekről is tudni vél: a londoni klub 32 millió eurót plusz 3 millió bónuszt ajánl a 28 éves szélsőért.

Vazquez ugyan még nem tárgyalt az Arsenallal, de az AS szerint a játékos kipróbálná magát Angliában, emiatt visszautasítaná a Bayern München, az Inter és a PSG kezdeit érdeklődését is. A spanyolok szerint akár napokon belül létrejöhet a teljes megállapodás, így Vazqueznek nem a Real Madriddal, hanem az Arsenallal kell majd az amerikai túrára utaznia.

Vazquez mindenképpen helyet szeretne kapni a spanyol válogatottban a 2020-as Európa-bajnokságon, de a Real Madridnál csak elenyésző lehetőséghez jutna Jovic és Rodrygo érkezésével. 

július 3. - 13:30: Alternatívák Zahára

James Olley, a Standard Sports megbízható újságírója szerint az Arsenal alternativák után nézhet, ha mégsem sikerülne Wilfired Zaha leigazolása - amire jelenleg igencsak alacsony az esély.

Mint ismert, az Arsenal 40 millió fontos ajánlattal jelentkezett hétfőn Zaháért, amit a Crystal Palace felháborítónak talált és meg sem fontolta az ajánlat kiértékelését. A londoni csapat legalább 80 millió fontot kérne a 26 éves szélsőért, nem utolsósorban azért, mert minden eladásból 25%-os részesedéssel bír Zaha korábbi klubja, a Manchester United.

Olley szerint az Arsenalnak több alternatívája van Zahára, többek között Yannick Carrasco vagy Ryan Fraser, de újabban felmerült Yacine Brahimi, aki jelenleg szabadúszó a Portónál eltöltött időszaka után. Brahimiért a hírek szerint két angol élvonalbeli klub és három török csapat is érdeklődik.

Ezen kívül még nincs kizárva, hogy az Arsenal újra megpróbálja Malcom leigazolását. A brazil játékost még korábban a Bordeauxtól akarták megszerezni, de akkor a szélső a Barcelona mellett döntött, ám ott nem tudott áttörést elérni. Az állítólag Neymar visszatérésén dolgozó Barcelona most azonban túladhat Malcomon, hogy minél több forrásuk legyen a brazil csatárra, így kihasználhatják az Arsenal esetleges érdeklődését.

július 2. - 17:57: Így állunk - a pletykák

Érkezők:

Wilfried Zaha: Minden bizonnyal ez az átigazolás már régen létrejött volna, ha az Arsenal megszerzi a negyedik helyet a tabellán tavaly, vagy megnyeri az Európa Ligát, és így visszakerül a Bajnokok Ligájába a 2019/20-as idényre. Az így kieső bevételek miatt az olyan kaliberű játékosok, mint Zaha a lehetetlen igazolások kategóriájába eshetnek.

Hogy az Arsenal mégis megpróbálkozik a szélső megszerzésével az a játékos ügynökével folytatott megbeszéléseknek köszönhető. Zaha testvére és egyben ügynöke elmondta, a Crystal Palace olyan ígéretet tett nekik, hogy nem állnak az elefántcsontparti útjába, ha egy nagyobb,valamelyik európai színtéren is induló csapat érdeklődik iránta.

A Crystal Palace által kért legalább 80 millió fontos összeg és az Arsenal által ajánlott 40 millió font ég és föld távolságban vannak egymással, amit az észak-londoni klub csak úgy oldhat fel, ha egy vagy több játékos játékjogát bevonja az ajánlatba, vagy elad egy nagyértékű játékost, így jelen állás szerint Zaha átigazolása meglehetősen valószínűtlen.

Kieran Tierney: A Celtic skót válogatottjáért az Arsenal több ajánlatot is tett, de a skót bajnokcsapat mindegyiket elutasította.

A legfrissebb hírek szerint az Arsenal hamarosan 20 millió font plusz 5 millió teljesítmény-arányos bónuszt tartalmazó összeget ajánlhat a 23 éves játékosért, amire a Celtic jó valószínűséggel rá fog bólintani - innentől kezdve az átigazolás felgyorsulhat, hiszen Tierney az Arsenallal már korábban megállapodott.

William Saliba: A Saint-Etienne tehetséges francia játékosát régóta figyeli az Arsenal, és az angolok már tettek is érte egy 25 millió eurós plusz öt millió teljesítmény-arányos bónuszt is magában foglaló ajánlatot a Zöldeknek. 

Végleges döntés még nincs - a Saint Etienne állítólag az ötmilliós bónuszt a fix összegben kéri, illetve további megkötés, hogy a 18 éves középső védőt egy szezonra vissza kellene kölcsönözni a jelenlegi állomáshelyére. A tárgyalások továbbra is folynak, Salibát a Tottenham is figyeli.

Yannick Carrasco: A játékost átmenetileg felfüggesztette a kínai klubja, a Dalifan Yiang, miután Carrasco késve érkezett vissza a legutóbbi válogatott szerepléséről. A játékos nemrégiben elnézést kért a Dalifantól, így a felfüggesztést feloldották. Azóta viszont elültek a személyével és az Arsenallal kapcsolatos pletykák.

Ryan Fraser: A Bournemouth játékosért korábban komolyan érdeklődött az Arsenal, és úgy tűnt, lesz is esélye a skót játékosra a londoni klubnak, mivel a klubnak az idei nyár az utolsó esélye, hogy nagy átigazolási összeget kasszírozzon Fraser eladásából. A Bournemouth a nyár elején azonban hivatalosan is közölte, hogy számítanak Fraser szolgáltataira még akkor is, ha adott esetben ez lesz az utolsó szezonja a klubnál és nem hosszabbít szerződést 2020 utánra.

Távozók

Lucas Torreira: Az elmúlt hetekben tartották magukat azok a pletykák, miszerint Torrierát egy lehetetlen küldetés keretein belül visszavinné Olaszországba az AC Milan, azon címszó alatt, hogy az uruguayi játékosnak nem sikerült beilleszkednie Angliába, nem tetszik neki a londoni időjárás és az angol nyelvet sem sikerült elsajátítania.

A pletykák azonban elültek, Torreira a Copa Americán adott sajtótájékoztatóján elmondta, boldog az Arsenalnál, a Milan pedig más célpont után nézett. Most pedig már olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint Torreira ügynöke hamarosan Londonba repül, hogy szerződéshosszabbításról tárgyaljon Raul Sanllehiékkel.

Pierre-Emerick Aubameyang: Aubemeyangért két kínai klub is érdeklődött a nyár elején, de az Arsenal nem adna túl a gaboni gólkirályán.

Laurent Koscielny: Az Arsenal rangidős védője szerződése jövőre lejár a csapattal, és úgy hírlik, a klub nem tervez vele hosszabbítást. A legfrissebb pletykák szerint a Bordeaux éppen vele oldaná meg a Sevillához távozó Jules Koundé pótlását, Koscielny pedig arra kérte az Arsenal vezetőségét, hogy hagyják ingyen távozni vissza Franciaországba.

Carl Jenkinson: Jenkinsonért a Celtic és a Crystal Palace is érdeklődik, ám előbbinek meg kellene küzdenie az angol játékos maga fizetési igényével. Jenkinson a Palace-nél maradhatna Londonban és a Premier Ligában is, ő pótolhatná a Manchester Unitedhez távozó Aaron Wan-Bissakát, és adott esetben be lehetne vonni a Zaha-ügyletbe is.

Mesut Özil, Henrikh Mkhitaryan, Shkodran Mustafi: Több megbízható hírportál is arról számolt be, hogy az Arsenal mind a három hipermagas fizetéssel rendelkező játékosán túladna, de egyikőjükért sincs konkrét ajánlat.

David Ospina: talán a kolumbiai játékos távozása van a leginkább a célegyenesben: a kapus maradhat a Napolinál, ahol az előző szezont kölcsönben töltötte. Ospináért a Napoli várhatóan 3-4 millió eurót fizet majd.

 

 

július 2. - 17:47. - Összegzés az eddigekről

Mintegy bő hónapos csúszással elindítjuk a már megszokott átigazolási hírfolyamunkat, amelyben folyamatosan frissítjük az esetlegesen érkező és a távozó játékosainkkal kapcsolatos híreket, pletykákat, minél megbízhatóbb forrásokból.

A Premier Ligában a nyári átigazolási időszak május 16-án nyílt, de az angol csapatoknak - a többi európai topligától eltérően - csak a szezon kezdetéig van lehetőségük az erősítésre (eladni utána is lehet): a határidő ennek megfelelően augusztus 8., magyar idő szerint 17:00.

Ami pedig az Arsenalt illeti: a sikertelen Bajnokok Ligájába való visszatérés következménye a jelentős megszorítás lett az átigazolási költségvetés terén: a sajtóhírek szerint Unai Emery csapatának 40-45 millió angol fontból kell gazdálkodnia. Ennek ellenére elképzelhető, hogy a nyári összköltés ennél nagyobb számot fog kiadni, ez attól függ, hogy az Arsenal hogy tudja letárgyalni a kiadások részletekben történő elosztását.

Ami a hivatalos oldalát illeti a történetnek: az Arsenal eddig egy érkezőt jelentett be a brazil Gabriel Martinelli személyében, míg a távozók névsora így alakul: Aaron Ramsey (szabadúszóként a Juventushoz), Petr Cech (visszavonult), Stephan Lichtsteiner (szabadúszó), Danny Welbeck (szabadúszó).Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(84)

Welbeck

Bould is egy pöcs! Amikor stábtag lett az ember azt hitte stabilizálja a védekezésünket és ez alatt nem csak a 4 hátvédet meg a rögzitett szitukat értem, de több golt kaptunk szezonrol szezonra vele mint előtte.Érdekes simeone hogy átvitte a játékos multjából a védelem szervezését az atletibe, fele anyira védekeznénk mint ők és igy támadnánk ahogy tudunk nem lenne gond atop 4. Talán ljungberg olyan szempontbol jobb lesz h benyomja a fitalokat akik szerintem több lehetőséget érdemelnének föleg hogy veszíteni valónk nincs.

Jul 19. 22:20

James

Bould is belecsapott a lecsóba, 2 döntetlen, 2 vereség. Bár a védelem gyengült a hiányzók miatt, de a támadó részleg még tán jobb így. De ez a csapat úgy látszik az ő taktikáját nem bírja. Bár a felállás is vicces többnyire, 3 csatár, 3 szélső, 1 CM, 3 CB. Még jó hogy nem jutottak ki a BL-be, de így a LT-ből is megint kiesnek az első körben.

Jul 19. 08:43

JACKOXI

Kösz Roszko, akkor jó volt a kiírás. Azért egy jó Özil ha felszívja magát, még azért talán okozhat meglepetéseket. Hátha jön egy fasza szélső, Auba és Laca nyilván ott lesz, és akkor talán Mesut is jobban érezné magát normális társakkal. Reménykedjünk... tongue laugh CSK Xhaka volt, ha jól láttam. Jó helyen lesz nála a szalag, már 3 éve sejtettem, amikor idejött, hogy előbb-utóbb hozzákerül.

Jul 18. 23:19

Roszko

Jackoxi Özil csatárok mögött játszott , Xhaka Willockkal mögötte volt a belső középpálya klaszikus 4-2-3-1 volt . Összeségében jól oldották meg , egy felkészülési mérkőzéshez mérten . Auba is jól mozgott . A végén a fiatalok viszont sokkal jobbak voltak mint a kezdő ,igy kerek . smile Mondjuk a motiváció érthető .

Jul 18. 23:03

arpi575

Saliba véglegesítve, 29M euró bónuszokkal együtt, de a következő szezonban még kölcsönben marad a franciáknál. Kedden írja alá szerződését.

Jul 18. 22:06

Welbeck

Jók az ifik nelson,rowe,willock bejátsza magát Niles alap ember már most is. De nem hiszem el h arrol akurva akadémiáról nem tud kijönni eggyel hátrébbra is vki egy de light ,hihetetlen hogy 30-40 kell költeni szálibákra.

Jul 18. 20:44

Penge24

hátnemtudom de mostmár lehetne egy hivatalos bejelentés valakiről mostmár tényleg

Jul 18. 19:00

Penge24

ha igazak a hírek már házat keres Everton Londonban

Jul 18. 18:16

JACKOXI

Penge: Így van, kikúrt jó a tag, és amellett, hogy szétszopatna mindenkit, még játékintelligenciája is van, nem egy olyan tuskó, mint Zaha. Ő kell, hogy legyen a prioritás, és akkor Auba mehet a jobbosra. Alternatívája pedig ha nem jönne össze, elsősorban Malcom kéne, hogy legyen.

Jul 18. 18:10

Penge24

na most ilyenkor mivan? tán Zaha üzent a CrystalPalace-nak,hogy mikor visszajön a pihenésől el akarja hagyni a klubbot.Evertonnal is volt valami mert sok az intő jel erre

Jul 18. 17:46

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

 Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért A francia védő egyelőre maradna a Saint-Etienne-nél

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook