web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Zaha iránt érdeklődik az Arsenal

  • Zaha iránt érdeklődik az Arsenal

    Nehéz átigazolásra vállalkozik az ArsenalAngol lapértesülések szerint Aaron Wan-Bissaka után újabb kulcsjátékos hagyná el a Crystal Palace-t Wilfried Zaha személyében, az elefántcsontparti válogatott szélsőért az Arsenal komolyan érdeklődik, a 23 éves játékos pedig szívesen igazolna gyerekkora kedvenc csapatához.

Ennek ellenére mégsem olyan kézenfekvő Zaha átigazolása: a Palace érthető okokból nem akar még egy fontos játékost veszíteni a Manchester Unitedhez igazoló Wan-Bissakát követően, ráadásul 80 millió fontos átigazolási díjat szabtak ki Zahára, ami jócsk&aac

Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(8)

Roszko

A játékosok képességeik alapján és karrierjük bizonyos szakaszaiban 2 dolgot szeretnének . Sikeresek szeretnének lenni , címeket szeretnének nyerni és/vagy pénzt keresni . Idő után kivétel nélkül mindegyiknél elfogy a türelem , tisztában vannak vele ,hogy karrierjük érdekében távozniuk kell . A riválisok ezzel meg tisztában vannak , innentől kezdve meg nem vagyunk alkupozícióba. A vezetés is tisztában van ezzel pontosan tudják hol a probléma ,de nem tudnak mit csinálni mert a tulajdonosnak nem áll szándékába ezen változtatni. Egy dolgot tehetnek a látszatot fent próbálják tartani . Ezért jön néha egy Özil . A gond az ,hogy ez egyre nyilvánvalóbb és egyre kevésbé eladható . Anno a múltunkból simán megéltünk . A név maga garancia volt . Volt egy Wengerünk is .Idővel mikor ez már önmagában nem volt elég ki lettek különböző mesék találva ,így nyertek újabb pár évet , most fiatalítunk , most stadiont törlesztünk , jó akkor önfetató modell , közbe úgy tettünk mintha nem akarnánk pénzé tenni akit csak lehet . Utána jaj lejárt a satadion na most majd ..... Közbe sorry de tökét átcsoportosítunk . Közbe Wenger elvitte a balhét . Keresünk valaki mást aki szintén elfogja vinni gyártunk mögé valami szupi háttérsztorit , mi legyen az . A rakodó munkást átnevezzük anyag mozgató managerré , lényeg hogy minél több ilyen legyen és lehetőleg senki ne értse mik is akartnak lenni ők valójában . Kész is a klub megújult , emberünk is meg van már van neki szép piros dossziéja és olyan dumája van ,hogy mindenki dob egy hátast tőle . A játékosok meg ahol tudják nyilatkozzák le ,hogy milyen projekt folyik itt ,előbb vagy utóbb de az időt inkább ne firtassuk csak mondják el ,hogy újra ott leszünk a top 4-ben . Jelenleg ott tartunk ,hogy lassan kifogynak az ötletekből és mélyen hallgatnak arról amivel még tavaly hitegettek minket ,hogy a szponzori pénzekből majd micsoda egy csapat fog épülni csak ez a szemét FFP egy picit elodázza . Közbe meg pedig minden megy a régibe .Megy a húzd meg ereszd meg .

Jun 30. 08:16

Welbeck

Tovább boncolgatva a dolgot még az is érdekes tényleg áron alul mennek el tölünk játékosok rvp,vieira,henry,cesc stb talán az elmult években oxért kaptunk egyedül jo pénzt hisz látjuk ugyan ugy sérült a poolban is mint nálunk volt. De az még is hogy lehet hogy áron alul adunk el játékosokat? Nem figyelünk kellőképpen a szerződések lejártára és ingyen mennek el ramseyk vagy akár Welbeckek is(kapjunk érte koszos 5 misit már 50 van nem 45)? Miért nem tudunk opciokkal igazolni részletre(mint anno a juve vieirát vitte)? Miért nem tudunk Mi kölcsön venni 1-2 évre opciokkal játékosokat? Ki a felelős azért hogy özil fizetési igénye jová lett hagyva? Ki a felelős hogy jelen csoro helyzetünkben 2-3 misiket kidobunk Dennis suarez kölcsönökre mikor fingja nem volt egy harcos ifiből többet kinézek akinek van fizikuma a plhez????? Továbbá ha igazolunk is miért utolsó órákban??? Soha de soha nem megyünk teljes kerettel neki egy szezonkezdetnek szinte...

Jun 29. 21:08

TitiHenry226

A daily mail mar azt hozta le, hogy 100 misit kernek erte :D nyilvan nalunk fog kikotni.

El kell engedni ezt a temat, vagy kolcsonszerzodessel elhozni csak. Igy szinte eselytelen hogy jojjon.

Jun 29. 20:32

Arsenal856

Welbeck, teljesen egyetértek. Egyébként, ha nálunk lenne Zaha, és menni szeretne, mi már 30/40-ért eladnánk...

Jun 29. 20:23

Welbeck

Azért durva belátni hogy ilyen mélyre süllyedt ez a csapat ezt egyikünk sem gondolta volna hogy a szemünk láttára lesz egy meghatározó nagy csapatbol egy középpcsapat. Mindent elmondd hogy watfordok 100 felett költenek évek óta és van a keretünkben nem egy játékos aki nem kellene nekik vagy nem férne be hozzájuk lsd. neni jenkinson stb. Nagy bajok vannak, pénz ural mindent és nekünk pont abbol nincs. Egy ilyen lutri Zahakbol is kéne 5-6db kb minden csapatrészbe egy. Kb 300 misit elköltenénk sem lenne garancia a top 4re és akkor még hol van a bajnokicym de hol van europa??

Jun 29. 17:22

TitiHenry226

Nekem is nagyon kacsának tűnik ez az egész dolog, és ha ez valóban Auba beáldozásával kéne, hogy járjon akkor inkább ne. Azért a Laca-Auba bromance elég jól működik és valóban a KP-t és a védelmet kéne első sorban erősíteni, ha ezek mellett belefér egy Zaha akkor jöhet, mert nyilván való, hogy szélső is kell. Elég lenne egyszer kinyitni azt a bizonyos pénztárcát és lehetne normálsian igazolni.

Jun 29. 16:02

Roszko

Ezek a Zahával kapcsolatos pletykák számomra hápognak . Kb ugyanannyi érvet lehetne felhozni mellette mint ellene . PL-be már bizonyitott , és bizonyos játékelemekbe kimagasló. Emery elképzelésivel passzolna Zaha . Ami miatt nem merem rögtön azt mondani , hogy kacsa ,mert a többi pletykával ellentétben EL fiaskó óta ő az első akinek a jobb szélen van az eredeti pozíciója . Ennyi szól melette . Ellene pedig , pont az , hogy Emery álltal preperált szélső lenne, aki 1v1,et keresi . Ami a csapat játékát elnézve nem fér bele . Legalábbis szerintem . A másik fő ok pedig az , hogy bizony ez a friss szerződésel rendelkező Zaha 80 milliós összeg reális , és ha ennyi pénzünk van akkor egy ilyen képességű játékosra luxus lenne kiadni, helyette inkább a védelemre vagy a középpályára költeném el .Mivel az Emery féle csapatjáték 6-7 fő problémájából csak 1-et oldana meg , ami talán a többihez képest nem is akkora gond . A transfer valószínűségét az mutatja , jogy egyedül csak a játékos érdekeit szolgálná . Mivel nekünk ez a 80 sok, ennél kevesebb pedig a Palacnak áron aluli . Nekünk nem elég minőségi ( csak tűzoltás lenne) a Palac meg veszítene egy meghatározó játékost . Más lenne a helyzet ha 40-50 misiért hozató lenne ,de friss szerződéssel nem Zaha dirigál .

Jun 29. 15:34

JACKOXI

Elvileg figyeljük Keita Baldét is. 25 millió körül már mozdítható lehet. Na, mondjuk neki tudnék örülni. Kicsit problémás személyiség, de bőven van benne potenciál. Amióta eljött a Laziotól kicsit félresiklott a karrierje, sehol nem érezte annyira a bizalmat, de a rómaiaknál rohadt jó volt, és amikor idén nagy ritkán lehetőséget kapott az Internél, akkor élt is vele. Nagyon gyors és technikás, mindemellett kiváló fizikuma van.

Jun 29. 11:54

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

 Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért A francia védő egyelőre maradna a Saint-Etienne-nél

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook