Angol lapértesülések szerint Aaron Wan-Bissaka után újabb kulcsjátékos hagyná el a Crystal Palace-t Wilfried Zaha személyében, az elefántcsontparti válogatott szélsőért az Arsenal komolyan érdeklődik, a 23 éves játékos pedig szívesen igazolna gyerekkora kedvenc csapatához.

Ennek ellenére mégsem olyan kézenfekvő Zaha átigazolása: a Palace érthető okokból nem akar még egy fontos játékost veszíteni a Manchester Unitedhez igazoló Wan-Bissakát követően, ráadásul 80 millió fontos átigazolási díjat szabtak ki Zahára, ami jócsk&aac

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

5 éve
A játékosok képességeik alapján és karrierjük bizonyos szakaszaiban 2 dolgot szeretnének . Sikeresek szeretnének lenni , címeket szeretnének nyerni és/vagy pénzt keresni . Idő után kivétel nélkül mindegyiknél elfogy a türelem , tisztában vannak vele ,hogy karrierjük érdekében távozniuk kell . A riválisok ezzel meg tisztában vannak , innentől kezdve meg nem vagyunk alkupozícióba. A vezetés is tisztában van ezzel pontosan tudják hol a probléma ,de nem tudnak mit csinálni mert a tulajdonosnak nem áll szándékába ezen változtatni. Egy dolgot tehetnek a látszatot fent próbálják tartani . Ezért jön néha egy Özil . A gond az ,hogy ez egyre nyilvánvalóbb és egyre kevésbé eladható . Anno a múltunkból simán megéltünk . A név maga garancia volt . Volt egy Wengerünk is .Idővel mikor ez már önmagában nem volt elég ki lettek különböző mesék találva ,így nyertek újabb pár évet , most fiatalítunk , most stadiont törlesztünk , jó akkor önfetató modell , közbe úgy tettünk mintha nem akarnánk pénzé tenni akit csak lehet . Utána jaj lejárt a satadion na most majd ..... Közbe sorry de tökét átcsoportosítunk . Közbe Wenger elvitte a balhét . Keresünk valaki mást aki szintén elfogja vinni gyártunk mögé valami szupi háttérsztorit , mi legyen az . A rakodó munkást átnevezzük anyag mozgató managerré , lényeg hogy minél több ilyen legyen és lehetőleg senki ne értse mik is akartnak lenni ők valójában . Kész is a klub megújult , emberünk is meg van már van neki szép piros dossziéja és olyan dumája van ,hogy mindenki dob egy hátast tőle . A játékosok meg ahol tudják nyilatkozzák le ,hogy milyen projekt folyik itt ,előbb vagy utóbb de az időt inkább ne firtassuk csak mondják el ,hogy újra ott leszünk a top 4-ben . Jelenleg ott tartunk ,hogy lassan kifogynak az ötletekből és mélyen hallgatnak arról amivel még tavaly hitegettek minket ,hogy a szponzori pénzekből majd micsoda egy csapat fog épülni csak ez a szemét FFP egy picit elodázza . Közbe meg pedig minden megy a régibe .Megy a húzd meg ereszd meg .
5 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Tovább boncolgatva a dolgot még az is érdekes tényleg áron alul mennek el tölünk játékosok rvp,vieira,henry,cesc stb talán az elmult években oxért kaptunk egyedül jo pénzt hisz látjuk ugyan ugy sérült a poolban is mint nálunk volt. De az még is hogy lehet hogy áron alul adunk el játékosokat? Nem figyelünk kellőképpen a szerződések lejártára és ingyen mennek el ramseyk vagy akár Welbeckek is(kapjunk érte koszos 5 misit már 50 van nem 45)? Miért nem tudunk opciokkal igazolni részletre(mint anno a juve vieirát vitte)? Miért nem tudunk Mi kölcsön venni 1-2 évre opciokkal játékosokat? Ki a felelős azért hogy özil fizetési igénye jová lett hagyva? Ki a felelős hogy jelen csoro helyzetünkben 2-3 misiket kidobunk Dennis suarez kölcsönökre mikor fingja nem volt egy harcos ifiből többet kinézek akinek van fizikuma a plhez????? Továbbá ha igazolunk is miért utolsó órákban??? Soha de soha nem megyünk teljes kerettel neki egy szezonkezdetnek szinte...
5 éve
Törölt felhasználó
A daily mail mar azt hozta le, hogy 100 misit kernek erte :D nyilvan nalunk fog kikotni.

El kell engedni ezt a temat, vagy kolcsonszerzodessel elhozni csak. Igy szinte eselytelen hogy jojjon.
5 éve
Welbeck, teljesen egyetértek. Egyébként, ha nálunk lenne Zaha, és menni szeretne, mi már 30/40-ért eladnánk...
5 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Azért durva belátni hogy ilyen mélyre süllyedt ez a csapat ezt egyikünk sem gondolta volna hogy a szemünk láttára lesz egy meghatározó nagy csapatbol egy középpcsapat. Mindent elmondd hogy watfordok 100 felett költenek évek óta és van a keretünkben nem egy játékos aki nem kellene nekik vagy nem férne be hozzájuk lsd. neni jenkinson stb. Nagy bajok vannak, pénz ural mindent és nekünk pont abbol nincs. Egy ilyen lutri Zahakbol is kéne 5-6db kb minden csapatrészbe egy. Kb 300 misit elköltenénk sem lenne garancia a top 4re és akkor még hol van a bajnokicym de hol van europa??

Szólj hozzá