web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Nelson: Sokat fejlődtem tavaly

  • Nelson: Sokat fejlődtem tavaly

    Meg akarja ragadni a lehetőséget az angol játékosReiss Nelson, az Arsenal fiatal reménysége kedden a The Timesnak úgy nyilatkozott, meg akarja ragadni az előtte álló lehetőséget, hogy kulcsember legyen az angol csapatnál.

A 19 éves szélső a tavalyi szezont a német Hoffenheimnél töltötte kölcsönben, ahol bár többnyire csereként állt be, mégis úgy érzi, rengeteget fejlődött mind mentálisan, mind fizikálisan.

"A rajongók meg fognak lepődni. Ebben teljesen biztos vagyok." - mondta Nelson az U21-es Európa-bajnokságot követően, ami idejekorán véget ért az angol korosztályos válogatott számára.

"17 éves voltam, amikor Arséne Wenger megadta a lehetőséget a bemutatkozásra a Southampton elleni bajnokin, akkor még nagyon éretlen voltam."

"Most sokkal értettebb vagyok,kiemelten az összjátékok és az egy-az-egy elleni helyzetekben."

"Mentálisan is sokat fejlődtem a Németországban töltött évem alatt. Voltak nehéz időszakaim, amikor nem kezdtem, és senki nem volt körülöttem, akikkel beszélgetni tudtam volna a családomon kívül. Mindez nagyon megerősített, és ez a pályán is látszott." - tette hozzá Nelson, aki hét alkalommal volt eredményes a Bundesligában az előző szezonban.

"Amikor eljött a lehetőség a pályán, ki is tudtam használni. Összességében jól telt a szezonom a Hoffenheimnél. Sokat tanultam és új barátokra tettem szert. Jó kapcsolatom volt az edzőkkel is, sokat tanítottak."

"Ugyanakkor az én csapatom az Arsenal. Oda akarok visszamenni és ott akarok játszani. Ízik-vérig arsenalos vagyok, nem csak én, hanem az egész család ennek a csapatnak drukkol."Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(4)

JACKOXI

Elvileg Emery el akarja adni Mustafit. Istenem, bárcsak sikerülne megszabadulni tőle. Bár elvileg idáig minden átigazolási ablakban meg akartunk válni tőle, csak nem kellett senkinek. Csak tudnám, hogy nekünk annak idején miért kellett, ráadásul 35 millióért...

Jun 27. 09:33

Welbeck

Mivel hogy thierryné jön abal oldalra illetve saliba 1 év mulva de alovénk elfogyott igy marad a chambers,rowe,nelson,willock 4es beépítése és ne feledjük ők együtt scak potolják ramseyt vele vagy nélküle de az idei eredményt kisszerencsével megismételhetjük akár kronkinak meg ez már meg is felel. Zaha típusú emberkáék csak is mustafi,özil,miki eladásával érkezhetnek.

Jun 26. 22:01

Roszko

Szerintem nem bíznak benne , rögtön kölcsönadták és azóta is igazolni szeretnének a posztjára . Talán ha nem sikerül igazolni megkapja az estélyt. Láttam sok mérkőzését nekem álltalában tetszett a játéka , szóval én is drukkolók neki .

Jun 26. 19:38

TitiHenry226

Remélem kap lehetőséget és tud majd bizonyítani, szélsőből úgy sincs túl sok a csapatban.

Jun 26. 17:45

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

 Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért A francia védő egyelőre maradna a Saint-Etienne-nél

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook