Reiss Nelson, az Arsenal fiatal reménysége kedden a The Timesnak úgy nyilatkozott, meg akarja ragadni az előtte álló lehetőséget, hogy kulcsember legyen az angol csapatnál.

A 19 éves szélső a tavalyi szezont a német Hoffenheimnél töltötte kölcsönben, ahol bár többnyire csereként állt be, mégis úgy érzi, rengeteget fejlődött mind mentálisan, mind fizikálisan.

"A rajongók meg fognak lepődni. Ebben teljesen biztos vagyok." - mondta Nelson az U21-es Európa-bajnokságot követően, ami idejekorán véget ért az angol korosztályos válogatott számára.

"17 éves voltam, amikor Arséne Wenger megadta a lehetőséget a bemutatkozásra a Southampton elleni bajnokin, akkor még nagyon éretlen voltam."

"Most sokkal értettebb vagyok,kiemelten az összjátékok és az egy-az-egy elleni helyzetekben."

"Mentálisan is sokat fejlődtem a Németországban töltött évem alatt. Voltak nehéz időszakaim, amikor nem kezdtem, és senki nem volt körülöttem, akikkel beszélgetni tudtam volna a családomon kívül. Mindez nagyon megerősített, és ez a pályán is látszott." - tette hozzá Nelson, aki hét alkalommal volt eredményes a Bundesligában az előző szezonban.

"Amikor eljött a lehetőség a pályán, ki is tudtam használni. Összességében jól telt a szezonom a Hoffenheimnél. Sokat tanultam és új barátokra tettem szert. Jó kapcsolatom volt az edzőkkel is, sokat tanítottak."

"Ugyanakkor az én csapatom az Arsenal. Oda akarok visszamenni és ott akarok játszani. Ízik-vérig arsenalos vagyok, nem csak én, hanem az egész család ennek a csapatnak drukkol."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

5 éve
Elvileg Emery el akarja adni Mustafit. Istenem, bárcsak sikerülne megszabadulni tőle. Bár elvileg idáig minden átigazolási ablakban meg akartunk válni tőle, csak nem kellett senkinek. Csak tudnám, hogy nekünk annak idején miért kellett, ráadásul 35 millióért...
5 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Mivel hogy thierryné jön abal oldalra illetve saliba 1 év mulva de alovénk elfogyott igy marad a chambers,rowe,nelson,willock 4es beépítése és ne feledjük ők együtt scak potolják ramseyt vele vagy nélküle de az idei eredményt kisszerencsével megismételhetjük akár kronkinak meg ez már meg is felel. Zaha típusú emberkáék csak is mustafi,özil,miki eladásával érkezhetnek.
5 éve
Szerintem nem bíznak benne , rögtön kölcsönadták és azóta is igazolni szeretnének a posztjára . Talán ha nem sikerül igazolni megkapja az estélyt. Láttam sok mérkőzését nekem álltalában tetszett a játéka , szóval én is drukkolók neki .
5 éve
Törölt felhasználó
Remélem kap lehetőséget és tud majd bizonyítani, szélsőből úgy sincs túl sok a csapatban.

Szólj hozzá