30 milliós eurós ajánlatot tett az Arsenal a Saint-Etienne 18 éves védőjéért, William Salibáért, írja az egyik legmíbazhatóbb francia forrásnak tartott RMC Sports kedden.

Az Arsenal már hetek óta figyeli a játékos helyzetét, ám az angol csapat  érdeklődése csak most realizálódott formálisan. Az RMC Sports úgy tudja, az angol klub már mindenben megegyezett a játékossal, most a két klubok közti megállapodást kell tető alá hozni.

A sajtóhírek szerint a Saint-Etienne eleve 30 millió eurót kért Salibáért, így kissé meglepő, hogy az Arsenal rögtön megajánlotta ezt az összeget, ám erre az lehet a magyarázat, hogy több csapat, köztük a Tottenham is szeretné a soraiban tudni a nagy tehetségnek tartott középső védőt.

Egy fontos részletet mindenképpen tisztázniuk kell a csapatoknak a vételáron túl: a Saint-Etienne mindenképpen szeretné, ha Saliba még egy szezont náluk maradna kölcsönben, ezen elképzelésük mellől nem tágítanak a francia klubnál, így lehet, hogy a játékos csak 2020 nyarától lesz ténylegesen az Arsenal játékosa.

Nem Saliba az egyetlen játékos, aki közeledik az Arsenalhoz: a csapat a múlt hét végén ajánlatot tett a Celtic bal bekkjéért, Kieran Tierney-ért, amit a skót csapat elutasított. A tárgyalások napi szinten folynak Tierney-vel és a Celtic-kel, az angolok magabiztosak, hogy minél hamarabb nyélbe tudják ütni ezt az üzletet is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

5 éve
Törölt felhasználó
Chambers RB-nek is jobb opció, mint Mustafi, és a kp-n védekezni is jobb mint Xhaka. Meg Saliba csak egy év múlva jönne.
5 éve
Sajnos Musti sanszos ,hogy marad . A hírek szerint Emery nem ragaszkodik Kosihoz. Az ő távozása benne van a levegőben a másik pedig Calum , tavaly se számítottak rá , most ha hozzuk ezt a Francia srácot akiért elég komoly pénzt kiadunk . biztos hogy előtte lesz a sorban . Legalábbis ez valószínűsíthető.
5 éve
ez a Saliba gyerek kb olyan Holding féle lehet gyorsaságba is...nemtudom h két ilyen középvédő kéne ...amúgy ha megy musty meg torrera is akkor lehet egy ütős vkp-t is venni
5 éve
Athlon: Értem, az azért már észszerűbb egy kicsit, mint hogy leteszünk 30 milliót, aztán kölcsönadjuk.
5 éve
Kiváncsi leszek mi fog ebből kisülni ! 30 millió egy 18 éves srácért, aki jó indulattal játszott egy fél szezont a francia ligába . Valaki a tűzzel játszik . Reméljük kivételes képességű mert ha nem , hatalmas bajba leszünk .

Szólj hozzá