15 millió angol fontos ajánlatot tett az Arsenal a Celtic skót válogatottjáért, Kieran Tierney-ért, amit a skót bajnokcsapat első körben elutasított, írták brit lapok szombaton, köztük a BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein.

Ornstein egyben azt is írta a Twitterén, hogy a tárgyalások folytatódni fognak, és a londoni csapat meglehetősen optimista, hogy dűlőre tudnak jutni a Celtic-kel. A Tierney-vel való megállapodás várhatóan nem okoz majd gondot az Arsenal számára.

A 22 éves Tierney a Celtic saját nevelésű játékosa, 2015-ben került fel a skótok felnőtt keretébe. A bal bekk az előző szezonban csak elenyészően játszhatott egy csípősérülés miatt, amit egy sérv is követett. Jelenleg egy orvosi beavatkozás utáni rehabilitációját tölti, de várhatóan a szezon kezdetére fitt és bevethető állapotba kerül.

A 12-szer válogatott Tierney-ért ugyanakkor komoly a versengés, az Arsenal mellett Angliából az Everton és a Leicester is érdeklődik, de szemmel tartja a helyzetét a Napoli is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

5 éve
Roszko! Normális keretek között, mai árakat tekintve szerintem is kevés az 50 misi, de HA tényleg elvágyódik, illetve HA a Milan érdeklődik csak, akkor örüljünk ha annyit is kapunk érte. Itt jön képbe Sanllehi, remélem elzavarja ezeket a köcsög digókat, de legfőképp Gazidist. Nem elég, hogy ittléte alatt tönkrebaszta a klubot, továbbra is ezen dolgozik. Eddig én is pletykának tartottam, de tegnap már Di Marzio is lehozta. Meglátjuk mi lesz. Amúgy Torreira-ról rengetegen mondták, hogy mentálisan milyen erős, meg hogy harcos. Ennek tudatában tényleg érdekes lenne, ha személyes okok, és nem a karrierje továbbépítése miatt lépne le.
5 éve
Nézőpont kérdése, hogy kevés-e az 50 millió. Szerintem euróban is e körül van a reális ára. Talán egy picivel felette. Igen, tavaly 30-ért vettük, szóval kb. az a reális hogy egy PL-es szezon után majdnem a dupláját kérhetnénk érte. Jól szerepelt ez tény, de azért nem Kanté szintet hozott, és azért valljuk be, nem ez a leginkább eladható poszt. 50-60. De amint mondtam nem kéne eladni, mert még elég fiatal, és kitudja kit tudnánk elhozni ennyiért. Inkább örüljünk, hogy van egy poszt, ami megoldottnak tűnik, és ne nehezítsük az amúgy sem rózsás helyzetünket, hogy még itt elkezdjünk vkp-ok után is kajtatni.
5 éve
Pedro köszi ! Szerintem Torreira kiváló munkát végez , egy jól működő rendszerben pedig klasszis teljesítményt is képes,lenne hozni. Ilyen szerződéssel meg a Milán nem tud annyit fizetni , hogy eladnám . Egyébként az 50 baromi kevés , főleg annak fényében , hogy még 2 évig fizetünk a Sampnak 20-on pár misit . Pótolni se tudnánk minőségbe . Szóval nem hiszem , hogy lesz üzlet . Milánt éppen csak nem büntették meg , nincs nekik pénzünk ebben biztos vagyok. Meg kell várni mi lesz Copa után , lehet cáfolni fogja a híreket . Azt viszont megjegyezném , jogy Gazdis elmehet a p.csába . Mióta elment nem először kavar már be nekünk. A pletykák szerint arra játszanak , hogy bátorítják Torreirát , hogy kényszeritse ki az eladását . Patkány egy húzás , főleg a volt klubja ellen rendkívül undorító .
5 éve
Az egész abból az ártatlan kérdésből indult, hogy hol érzi magát jobban...
Egyébként piaci értéke 50m, az a minimum amit kikéne pengetniük érte, a lényeg, hogy EGYBEN és MOST. Csakhogy a Milan is ugyanolyan helyzetben van mint mi, alig van pénzük eladások nélkül és 2 éves kölcsönt kínálnak 8 millióért, majd 2021-ben 38 millió vételi díjat. Ha ilyenekre rábólint valaki, akkor Kroenke-ra egy rossz szavam nem lesz, ilyen idiótáknak én se adnám oda a pénzem.
Abban az esetben, ha egyben kapnánk 50 misit, nem igazán érdekelne a távozása. Thomas Partey ugyanennyiért jöhetne, mivel van kivásárlási záradék a szerződésében és a hírek szerint annyira nem is akar maradni Madridban. De Ndidi is kb. ennyiért mozdítható, aki szerintem még jobb is mint Torreira, legalábbis a PL-hez biztosan. Na de ha a Milan érdeklődik csak, akkor ilyenre nem kell számítani, ők nem fognak túlfizetni. Szóval vagy lehúznak, vagy marad nálunk kistülök.
5 éve
Azért az csúnya lenne, ha tényleg eligazolna Torreira a Milanba. Egyrészt biztosra veszem, hogy a Milan valami nevetséges ajánlattal fog előállni, amit elvileg nem kéne elfogadni. Viszont gyakorlatilag én simán kinézem a vezetőségből (Kroenkeból), hogy elcsábul egy kis pénzre, és nem felmérve a játékos valós értékét, rábólintanak az ajánlatra. 50 millió sem olyan sok pénz, fogalmam sincs lehetne-e ennyiből pótolni. Gueye és Ndidi talán, aki a PL-ből alkalmas lenne, de hogy őket mennyiért engednék el rejtély. Nem mondom, hogy pótolhatatlan Torriera, mert azért a szezon 2. felében én annyira nem voltam vele megelégedve, támadásban picit többet vártam tőle, és hát fizikailag sem a legjobb, de ezekkel együtt is alapvetően egy fontos tagja a csapatnak, mondhatni kezdőjátékos. És az a baj, hogy 50 millió bár reális árnak tűnik érte, vagy kapnánk ennyiért valami normális pótlást, vagy nem. Ráfizetni meg úgysem tudunk, mert így se nagyon van pénzünk. Szóval mindenképp egyszerűbb, jobb lenne megtartani az uruguayit.

Szólj hozzá