web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Tierney-ért tárgyal az Arsenal

  • Tierney-ért tárgyal az Arsenal

    Skót válogatott bal hátvéd érkezhet15 millió angol fontos ajánlatot tett az Arsenal a Celtic skót válogatottjáért, Kieran Tierney-ért, amit a skót bajnokcsapat első körben elutasított, írták brit lapok szombaton, köztük a BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein.

Ornstein egyben azt is írta a Twitterén, hogy a tárgyalások folytatódni fognak, és a londoni csapat meglehetősen optimista, hogy dűlőre tudnak jutni a Celtic-kel. A Tierney-vel való megállapodás várhatóan nem okoz majd gondot az Arsenal számára.

A 22 éves Tierney a Celtic saját nevelésű játékosa, 2015-ben került fel a skótok felnőtt keretébe. A bal bekk az előző szezonban csak elenyészően játszhatott egy csípősérülés miatt, amit egy sérv is követett. Jelenleg egy orvosi beavatkozás utáni rehabilitációját tölti, de várhatóan a szezon kezdetére fitt és bevethető állapotba kerül.

A 12-szer válogatott Tierney-ért ugyanakkor komoly a versengés, az Arsenal mellett Angliából az Everton és a Leicester is érdeklődik, de szemmel tartja a helyzetét a Napoli is.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(15)

arpi575

Roszko! Normális keretek között, mai árakat tekintve szerintem is kevés az 50 misi, de HA tényleg elvágyódik, illetve HA a Milan érdeklődik csak, akkor örüljünk ha annyit is kapunk érte. Itt jön képbe Sanllehi, remélem elzavarja ezeket a köcsög digókat, de legfőképp Gazidist. Nem elég, hogy ittléte alatt tönkrebaszta a klubot, továbbra is ezen dolgozik. Eddig én is pletykának tartottam, de tegnap már Di Marzio is lehozta. Meglátjuk mi lesz. Amúgy Torreira-ról rengetegen mondták, hogy mentálisan milyen erős, meg hogy harcos. Ennek tudatában tényleg érdekes lenne, ha személyes okok, és nem a karrierje továbbépítése miatt lépne le.

Jun 25. 12:36

JACKOXI

Nézőpont kérdése, hogy kevés-e az 50 millió. Szerintem euróban is e körül van a reális ára. Talán egy picivel felette. Igen, tavaly 30-ért vettük, szóval kb. az a reális hogy egy PL-es szezon után majdnem a dupláját kérhetnénk érte. Jól szerepelt ez tény, de azért nem Kanté szintet hozott, és azért valljuk be, nem ez a leginkább eladható poszt. 50-60. De amint mondtam nem kéne eladni, mert még elég fiatal, és kitudja kit tudnánk elhozni ennyiért. Inkább örüljünk, hogy van egy poszt, ami megoldottnak tűnik, és ne nehezítsük az amúgy sem rózsás helyzetünket, hogy még itt elkezdjünk vkp-ok után is kajtatni.

Jun 25. 12:34

Roszko

Pedro köszi ! Szerintem Torreira kiváló munkát végez , egy jól működő rendszerben pedig klasszis teljesítményt is képes,lenne hozni. Ilyen szerződéssel meg a Milán nem tud annyit fizetni , hogy eladnám . Egyébként az 50 baromi kevés , főleg annak fényében , hogy még 2 évig fizetünk a Sampnak 20-on pár misit . Pótolni se tudnánk minőségbe . Szóval nem hiszem , hogy lesz üzlet . Milánt éppen csak nem büntették meg , nincs nekik pénzünk ebben biztos vagyok. Meg kell várni mi lesz Copa után , lehet cáfolni fogja a híreket . Azt viszont megjegyezném , jogy Gazdis elmehet a p.csába . Mióta elment nem először kavar már be nekünk. A pletykák szerint arra játszanak , hogy bátorítják Torreirát , hogy kényszeritse ki az eladását . Patkány egy húzás , főleg a volt klubja ellen rendkívül undorító .

Jun 25. 12:21

arpi575

Az egész abból az ártatlan kérdésből indult, hogy hol érzi magát jobban...
Egyébként piaci értéke 50m, az a minimum amit kikéne pengetniük érte, a lényeg, hogy EGYBEN és MOST. Csakhogy a Milan is ugyanolyan helyzetben van mint mi, alig van pénzük eladások nélkül és 2 éves kölcsönt kínálnak 8 millióért, majd 2021-ben 38 millió vételi díjat. Ha ilyenekre rábólint valaki, akkor Kroenke-ra egy rossz szavam nem lesz, ilyen idiótáknak én se adnám oda a pénzem.
Abban az esetben, ha egyben kapnánk 50 misit, nem igazán érdekelne a távozása. Thomas Partey ugyanennyiért jöhetne, mivel van kivásárlási záradék a szerződésében és a hírek szerint annyira nem is akar maradni Madridban. De Ndidi is kb. ennyiért mozdítható, aki szerintem még jobb is mint Torreira, legalábbis a PL-hez biztosan. Na de ha a Milan érdeklődik csak, akkor ilyenre nem kell számítani, ők nem fognak túlfizetni. Szóval vagy lehúznak, vagy marad nálunk kistülök.

Jun 25. 11:23

JACKOXI

Azért az csúnya lenne, ha tényleg eligazolna Torreira a Milanba. Egyrészt biztosra veszem, hogy a Milan valami nevetséges ajánlattal fog előállni, amit elvileg nem kéne elfogadni. Viszont gyakorlatilag én simán kinézem a vezetőségből (Kroenkeból), hogy elcsábul egy kis pénzre, és nem felmérve a játékos valós értékét, rábólintanak az ajánlatra. 50 millió sem olyan sok pénz, fogalmam sincs lehetne-e ennyiből pótolni. Gueye és Ndidi talán, aki a PL-ből alkalmas lenne, de hogy őket mennyiért engednék el rejtély. Nem mondom, hogy pótolhatatlan Torriera, mert azért a szezon 2. felében én annyira nem voltam vele megelégedve, támadásban picit többet vártam tőle, és hát fizikailag sem a legjobb, de ezekkel együtt is alapvetően egy fontos tagja a csapatnak, mondhatni kezdőjátékos. És az a baj, hogy 50 millió bár reális árnak tűnik érte, vagy kapnánk ennyiért valami normális pótlást, vagy nem. Ráfizetni meg úgysem tudunk, mert így se nagyon van pénzünk. Szóval mindenképp egyszerűbb, jobb lenne megtartani az uruguayit.

Jun 25. 10:37

Almunia57

50-ért igazából mehet Toreira oda, ahova akar. Majd Chambers pótolja, és így legalább jóval több pénzünk lenne igazolni, főleg ha Tierney-Fraser páros jön. Lenne akkor végre egy olyan baloldalunk, ahol két ember is tud beadni, Auba több gólt termelhetne, Lacanak viszont lehet annyira nem feküdne.

Jun 25. 08:14

77pedro

2023 június 30 ig van szerződése.
És a Transfermarkt szerint 55 millió az ára.

Jun 25. 01:40

Roszko

Azt amúgy lehet tudni tavaly hány évre írt alá ?

Jun 24. 17:21

arpi575

Eddig egy hiteles forrás se számolt be erről. Ilyen vicc ajánlat meg ha van is, izomból lökik is vissza. Nekünk csak akkor érné meg eladni, ha most rögtön adna valaki 50 misit.Amúgy az egész arra épül, hogy egy sajtótájékoztatón azt mondta, jobban érezte magát Olaszországban, de gyorsan megfog bírkózni minden körülménnyel Angliában is. Persze a médianak esze ágában sincs a második részt közzétenni.

Jun 24. 16:19

Roszko

Vannak olyan hírek , hogy beadta a távozási szándékát. Bár nem ismerem a forrást amire hivatkoztak. Mindenesetre már múltkor se cáfolta a pletykákat, csak rá tett egy laptáttal . Ennek ellenére kétlem ,hogy Milán kitudná perkálni .

Jun 24. 16:10

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

 Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért A francia védő egyelőre maradna a Saint-Etienne-nél

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook