Olasz sajtóhírek szerint közeledik az Arsenal első nyári igazolása, méghozzá Yannick Carrasco személyében.

Az angol csapat már a télen is tett kísérletet arra, hogy leigazolja a 25 éves belga játékost a kínai Dalifan Jiang együttesétől, ám akkor Unai Emery együttesének nem állt annyi forrás a rendelkezésére, hogy kivásárolja Carrascót a szerződéséből.

Ez most a nyárra valamiként módosult, a sajtóhírek szerint Emery körülbelül 45 millió euróval gazdálkodhat, és ebből jókora részt egy szélső, nevesen Carrasco leigazolására tervez elkölteni a baszk tréner.

Carrasco, aki az azóta távozott Sven Mislintat egyik kiszemeltje volt, a napokban elismerte, hogy tárgyalásban van a jövőjét illetően egy európai klubbal, amit azonban nem akart megnevezni.

"A tárgyalások rendben zajlanak. Tudom, hogy fontos játékosa vagyok a Dalifannak, de remélem, elengednek. Személyes és sportszakmai okokból is szeretnék visszatérni Európába." - mondta Carrasco.

A legfrissebb olasz hírek szerint Carrasco mindenben megállapodott az Arsenallal, és most a két klub között folynak a tárgyalások. A Dalifan körülbelül 30 millió eurót kér a játékosért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (93)

5 éve
Ha nem lenne magyar, kb. azt se tudnánk hogy ki is az a Szoboszlai Dominik. Egy tehetséges játékos, főleg magyar szinten, de nem vagyok benne biztos, hogy ő valaha is Arsenal kaliberű focista lesz. Bár ne legyen igazam! Egyébként én keveset láttam, egyszer az EL-ben a Napoli ellen, ott tényleg rohadt jól nyomta, viszont amit a válogatottban nyújtott, azt én még kevésnek érzem. Persze nem is fair egy ilyen fiatal játékostól várni a csodát. Azt látom, hogy Dzsudzsákot elhordják mindenféle pénzéhes szarházinak, ám ennek ellenére, még mindig ő a válogatott legnagyobb húzóembere elöl, és rajta látom az igazi küzdeni akarást. Mondjuk ez valahol el is várható egy kapitánytól, de azért érdekes, hogy őt senki nem dicséri, Dominikról meg mindenki ódákat zeng, csak azért mert fiatal. Na most biztos le fogtok baszni. :lol:
5 éve
Tamas: Én nagyon örülnék neki, de szerintem idén nem fog váltani, jövőre meg már túl drága lesz nekünk. Májusban készített vele interjút az NSO, mind a játékos és az ügynöke, valamint a klub illetekése is a maradásról beszélt. Ha félreteszem elfogultságomot az Arsenal iránt, ez is lenne számára a legjobb döntés. Most már stabil kezdő, őszre BL-ben játszanak. Ha megfigyelitek, eddig nagyon profin van felépítve a karrierje, magyar játékost még nem láttam ilyen profi gondolkodással és hátérrel. A kérők közül viszont itt lenne a legtöbb játéklehetősége, vagy a Lazioban, ha Sergej lelép. A tudása mindenképp megvan a legmagasabb szinthez is, kérdés, tudja-e tartani ezt a folyamatos fejlődést és profi mentalitást. Amúgy Ramsey helyére jó lenne, szóval nem mondanám, hogy prioritáson kivüli a leigazolása.
5 éve
Törölt felhasználó
Tudom, hogy nagyon hápog, de ti mit gondoltok ezekről a Szoboszlai Dominikről szóló hírekről?
Alapjában véve nevetnék ezen, de figyelembe véve, hogy idén csak fiatalokkal hozzák szóba a csapatot, még talán lehet valamennyi valóság alapja, még ha kevés is.
Nem az ő posztjára van szükség igazolni, de ti mit gondoltok róla?
Lehetne jövője nálunk, vagy akár egy hasonló kaliberű klubnál?
5 éve
Árpi bocsi én írtam rosszul , ugy tudóm , hogy korábban játékos ügynök volt Dél Amerika a szakterülete . Tudom , hogy megkapta a pozíciót meg igazad van Gazdis a legynagyobb hunyó . Csak nem világos számomra ki és mi alapján osztották ezt fel . Meg minek rúg fel valamit , szól bele olyan dolgokba ami már le lett fixálva . Az ellentétet meg nem Mislintátra írtam hanem Burgessre . Hasonló szemlélete van mint Mislintatnak ami nem passzolt több kollégájával , hallani ilyet is .
5 éve
Kezdjük ott, hogy Sanllehi nem scout. Innentől kezdve neki semmi köze a játékosok kiválasztásához. Azóta ő a góré, amióta Gazidis lelépett minden szó nélkül. Ami az üzleti részét illeti, Vinai Venkatesham felel érte. Igy osztották ketté Gazidis pozícióját. Úgyhogy ha felrúgásról akarunk beszélni, akkor Gazidist kell emlegetni.
Személyes ellentét? Akkor ugyanaz lehetett a baj, mint a Dortmundban? Amikor összeveszett az ottani edzővel? Aláírom, egy kimagasló szakember, és sajnálom, hogy ez lett a vége, de úgy csináltok, mintha ő szarta volna a spanyol viaszt, és úgy néz ki, el is hiszi magáról. Van még rengeteg jó szakember, többek között nálunk is. Az, hogy mennyit bizonyított itt...hát nem tudom, őszintén csak Mavropanos és Guen jött ismeretlenként, közben fél Dortmundot idehozta. A Bayernről hallottam, hogy akarták vinni most, több nagy klubot nem olvastam vele kapcsolatban.
Monchit akarták hozni sportigazgatónak, de az utolsó percben a Sevilla mellett tette le voksát, ezután mentek rá Edura. Szóbakerült Overmars neve is, de ő épp hosszabított az Ajaxnál.

Szólj hozzá