Megbízható angol lapértesülések szerint Unai Emery a szakmai stáb felfrissítését tervezi azzal, hogy helyet cseréltet a jelenlegi másodedző Steve Boulddal, és az U23-asokat edző Freddie Ljungberggel.

Ljungberget tavaly nyáron nevezte ki az Arsenal a tartalékcsapat vezetőjeként, és a klub korábbi játékosa rendkívül szép munkát végzett az ifistákkal, hiszen az Everton mögött másodikak lettek a Premier League 2-ben. Ljungberg remek munkájára már év közben felfigyelt Emery, ám csak most látja elérkezettnek az idejét, hogy felhívja a svédet a felnőtt csapathoz.

Emery ezzel együtt nem akarja elengedni azt a Steve Bouldot sem, aki az edzői karrierje alatt volt már az Arsenal utánpótlás csapatának a vezetője, de Pat Rice 2012-es visszavonulása után ő lett Arséne Wenger egyik másodedzője. Most a hírek szerint Emery azt tervezi, hogy munkakört cserél Bould és Ljungberg között.

Ljungberg előléptetése szimbolizálhatja az Arsenal azon törekvéseit, hogy a korlátozott átigazolási költségvetéssel rendelkező klub a fiataloknak ad majd több játéklehetőséget a következő szezonban. Reiss Nelsont és Emile Smith Rowe-t már most két olyan játékosnak emlegetik az Arsenal akaédmiájáról, akik többet szerepelhetnek majd a felnőttek közt a következő szezonban, de Joe Willock vagy Bukayo Saka is közel áll ehhez - az ő felhozatalukban segíthet sokat Ljungberg.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

5 éve
ki örülne Carrasco-nak eggyáltalán? én személy szerint igen,lehet simán tudja hozni azt a formát amit az Atleti-nél,senki nem érti miért ment kínába sztem 25-30 misit megér nincs nálla jobb szélső akit megszerezhetnénk most egy ilyen szezon után,Paulinho és Witsel is kínából jött vissza a barcába a másik dortmundba,nem ez a tényező,mert tuti lenne benne hajtás,hogy megmutassa mit tud sztem és még fiatal is
5 éve
Törölt felhasználó
Én is annak örülnék a legjobban, ha a Nelson, Smith Rowe, Holding hármas fokozatosan “előtérbe kerülne”. Bár az utóbbi már tavaly jó úton járt, a sérülése a lehető legrosszabbkor jött minden szempont figyelembe véve. Ha jön Carrasco és Meunier, akkor nagyobb nevekben már nem is fogok reménykedni.
5 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Szerintem ne hasznájuk el a pénzt rá nem annyira jó ő. Ha lenne 200 misink és futná 5-6 ilyen szintü játékosra oké jöjjön. Szerintem kövi szezonban sem leszünk sem nagycsapat sem harcban bármiért a 6ik hely a reális. A fiatalokat kell játszatni igy is ugy is üt ver majd minket mindenki akkor nem mind1. Kezdő: leno-Chambers,papas,holding-belelrin,toreira,xaka,kolas-Rowe-laca,auba vagy Leno-belelrin,chambers,holding,kolas-toreira,xaka,niles(gendü)-Nelson,laca,auba(iwobi)
5 éve
Törölt felhasználó
Carrasco elvileg már csak 1 lépésre van az Arsenaltól. Ha igaz, remélem ugyanolyan formában tér vissza, mint ahogy Paulinho tette a barcába. Kell egy szélső a csapatba, ha ez Carrasco akkor Carrasco.

Alapvetően tényleg azért kellenének úgymond kiforratlan sztárok, mert Ők valószínűleg tényleg megküzdenének minden labdáért és erre kistülök a legjobb példa talán.
5 éve
TitiHenry226. Remélem valóban 4-3-3 hadrenden dolgozik Emery, ebben a felállásban van fantázia, sokféleképpen variálható, nagyjából van is hozzá játékosállományunk, ehhez a védelmet kell komolyan fejleszteni, a szélső védőkön iszonyatosan sok múlna, így Kolasinacnak mindenképp mennie kell. Így már érthetőek a Meunieres és anno az Alabas pletykák, ill h Özilnek és Mkhinek mindenképp mennie kell, mert ebben a felállásban nincs számukra hely. Nem vagyok nagy Xhaka fan, de ebben a rendszerben lenne helye.

Szólj hozzá