Unai Emery az Arsenal Bournemouth elleni meccs előtti sajtótájékoztatóján elmondta, szerinte Denis Suarez még nem áll készen arra, hogy teljes meccsen játsszon a csapatban, de azt még nem döntötte el, hogy kezdhet-e a spanyol játékos a következő bajnokin.

A 25 éves játékos egyelőre csak korlátozott játéklehetőséghez jutott eddig az Arsenalnál azt követően, hogy január végén kölcsönben aláírt a szezon végéig az angol csapathoz.Ezzel együtt Emery elégedett a játékos teljesítményeivel az edzéseken.

"Nagyon sokat követelek magamtól, hogy kihozzam a játékosaimból a legjobb teljesítményt. Azt gondolom, hogy Denis minden egyes nap keményen dolgozik a beilleszkedésen, és ha ez megvan, akkor sok dolgot adhat majd a csapatnak." - mondta Emery.

"Szerintem nem áll készen arra, hogy teljes meccseket játsszon végig, mert meg kell találnia a ritmust, de ennek ellenére van lehetőség arra, hogy kezdjen holnap. Vagy majd a kispadról beállva segíti a csapatot. Ez igaz a többi játékosra is."

"Denis rengeteget dolgozik az edzéseken, egyszerre javul és ismeri meg egyre jobban a csapatot. Az a filozófiám, hogy a beilleszkedésnek időt kell adni, és aztán fokozatosan jön meg a játékos önbizalma, ahogy megismeri a többieket, ki hogyan játszik az edzéseken és a meccseken."

"Denis minden egyes perccel tudja a csapatot segíteni. Szerettem volna már vasárnap, a Southampton ellen is játéklehetőségez juttatni, de sajnos a sérülésekkel ez nem jött össze. De szerdán lesz erre lehetőség."

Suarez is kifejtette, hogy szeretne meghatározó játékos lenni a keretben.

"Az a célom, hogy sikeres legyek itt és hogy jól teljesítsek. Szeretnék fontos játékossá válni a klubnál. Elhivatott vagyok, hogy minél többet játsszak." - mondta a 25 éves spanyol játékos.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1306)

5 éve
Törölt felhasználó
Én már leszarok mindent csak nyerjük meg az EL-t. Hagyjuk magunk mögött ezt a szezont, első éve volt Emerynek. Jövőre egy fasza csapatot akarok látni szép játékkal!
5 éve
Törölt felhasználó
napszemveg, 1 hónapja ha nekem azt mondja valaki, hogy 5. leszünk és ELt nyerünk, még talán én is ráfogtam volna, hogy pozitív szezon, de ami azóta történt az egészen döbbenetes. A Brightont és a Crystal Palacet kellett volna megvernünk csak otthon egy BL indulásért és mi törnkrebasztuk. Ez egészen egyszerűen elfogadhatatlan.
5 éve
Törölt felhasználó
Aron21 Ha sikerül megnyernünk az Európa Ligát, én elégedett leszek a szezonunkkal. Azért azt se felejtsük el, hogy Klopp 4 év alatt egy kupát se nyert a Poollal. A bajnokságban is becsúsztak rosszabb eredmények.
Egyelőre nem gondolom, hogy mi olyan mélyen lennénk, mint akàr a Pool vagy a Juventus volt. Vagy inkább úgy fogalmazom: hazai porondon a Cityn és a Liverpoolon kívül holisztikusan vizsgálva a kérdést, senki nem áll előrébb, mint mi. Tottenham a stadion miatt spórolni kényszerül, amellett hogy Kane és Alli meg fogják unni, hogy sosem nyernek semmit. A Chelsea elveszti Hazard-ot, a keret többi része Kante-n kívül még a miénknél is gyakorlatilag rosszabb. United ugyanúgy szétesik, teljes újraépítésre van szükség.
A feladat tehát adott, remélem azért nem edzőkeringő lesz nálunk.
5 éve
Törölt felhasználó
anpszemveg, a mentalitáson kívül hiányzik még egy karakteres edző, okos szponzori szerződések, normálisan felépített vezetőség, évről-évre tudatosan fejlesztett keret, egy rakás, jól elköltött pénz, játékstílus, fiatal tehetségek beépítése, reális és megfelelő átigazolási politika és még sorolhatnám. :D

Ettől függetlenül ne felejtsük el, hogy hol volt még pár éve ez a Liverpool. Vagy mondjuk hol volt a Juventus a 8 éves győzelmi sorozatuk előtt. Sok minden tud fordulni a fociban, de én attól tartok, hogy nekünk most jön egy olyan időszak, mint ezeknek a csapatoknak a siker szériájuk előtt jóval. Fraserről például azonnal a Kenny Daglish féle Liverpool Downing igazolása jut eszembe.
5 éve
Törölt felhasználó
Pont egy “mentalitásnyi” választ el minket a Liverpooltól, de abban megye 6-sok vasgunk hozzájuk képest. Hihetetlen az az erőbedobás, amivel nekimennek meccseknek. Itt nem a “B” csapaton volt a hangsúly, mert nem nyertek volna még jobban. Amibe ma beleértek az gyyakorlatilag arannyá változott. Mindegyik játékos 300%-os formába tud kerülni Klopp keze alatt, még egy ilyen kétballábas Henderson is. Nálunk ehhez képest Özilt nem tudjuk két egymást követő meccsen formában tartani.

Szólj hozzá