web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Nem várt fordulat Suarezért

  • Nem várt fordulat Suarezért

    Nem lesz kötelező vételi záradék az ArsenalnakNem várt fordulat történt Denis Suarez arsenalos átigazolási ügyében, írják a leghitelesebb angol és spanyol lapok kedden délután.

A 25 éves középpályás, aki korábban a Sevillánál már együtt dolgozhatott Unai Emery-vel, egész januárban az Arsenal célkeresztjében szerepelt, de sokáig úgy tűnt, hogy nem lesz semmi az átigazolásból, mivel az angol klub nem akart közelező vételi vállalást belefoglalni a Barcelonával kötött megállapodásba, amihez pedig a katalán csapat ragaszkodna.

Köztes megoldásként erre a Barcelona azt vetette fel, hogy Suarez írjon alá egy egyéves szerződéshosszabbítást a csapattal, egészen 2021-ig, hogy a játékos értéke ne csökkenjen számottevően az idény végére, és ne lépjen az utolsó évébe a 2019/20-as szezonra.

A mellőzött Suarez ezt sokáig elutasította, de most úgy tűnik, meggondolta magát a játékos, és hajlandó aláírni a hosszabbítást. Így a Barcelona álláspontja is puhulhat, és odaadhatja az Arsenalnak kötelező vételi záradék nélkül is a játékost a szezon végéig.

A megbízhatóbb források szerint pontosan ez fog történni: Suarez a szezon végéig csatlakozhat az Arsenalhoz két millió eurós kölcsönvételi díj ellenében.

Arról megoszlanak a hírek, hogy lesz-e bármilyen opciója az Arsenalnak a végleges megvételre. Bizonyos hírek szerint igen, az Arsenal kb. 20 millió euróért véglegesen leigazolhatja majd Suarezt a nyáron, más hírek szerint viszont az angol csapatnak majd újra tárgyalóasztalhoz kell majd ülnie a Barcelonával a végleges átigazolási díj ügyében.

Unai Emery a csapat keddi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy legjobb esetben két átigazolást szeretne a csütörtöki átigazolási zárónapig: Suarez mellett az interes Ivan Perisicért, illetve a PSG-s Christopher Nkunkuért érdeklődik a csapat.

Az átigazolási híreket, pletykákat ebben a gyűjtőhírben foglaljuk összeKapcsolodo Hirek

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Hivatalos: Ljungberg lett a másodedző

 Hivatalos: Ljungberg lett a másodedző Steve Bould az U23-asok edzője lett

Sajtó: Carrasco lehet az Arsenal első nyári igazolása

 Sajtó: Carrasco lehet az Arsenal első nyári igazolása Belga válogatott szélső érkezhet az Arsenalba

Ljungberg válthatja Bould-ot másodedzőként

 Ljungberg válthatja Bould-ot másodedzőként Több fiatal játékos is lehetőséghez juthat a felnőtt csapatban

A klub megtartaná Aubameyangékat

 A klub megtartaná Aubameyangékat Özil és Koscielny viszont távozhat

Mégis Edu lehet a sportigazgató

 Mégis Edu lehet a sportigazgató Az Arsenal korábbi játékosa tölthet be fontos vezetői szerepkört

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook