web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Hivatalos Mislintat távozása

  • Hivatalos Mislintat távozása

    Fabregas felfedezője veheti át a helyétAz Arsenal rövid hivatalos kommiünikében erősítette meg a múlt héten szárnyra kapott híreket, miszerint a klub vezető játékosmegfigyelője, Sven Mislintat távozik a csapattól.

A klub a közleményben úgy fogalmaz: Mislintat kiemelkedő munkát végzett a 2017 decemberében történt csatlakozása óta, hiszen segítségével olyan játékosokat válaszott ki és igazolt le a csapat, akik nem csak a jövőben, de már a jelenben is óriási kihatással lehetnek a teljesítményre.

"Nagyszerű tapasztalat és élmény volt egy olyan nagyszerű klubnál dolgozni, mint az Arsenal, ami óriási változásokon ment keresztül. Nagyon izgatott vagyok a klub jövőjével kapcsolatban, és hogy milyen kihívásokat tartogat számomra is a következő időszak." - mondta Mislintat, akiért korábban a Bayern München is érdeklődött, de a legfrissebb hírek szerint a bajorok mégsem tartanak igényt a szolgálataira.

Mislintat távozásainak az okairól egy másik cikkben írtunk: egyes hírek szerint nehezményezte, hogy a klub jelenlegi sportigazgatója, Raul Sanllehi más módszerekkel akarja folytatni a játékoskiválasztást mint ő, más hírek szerint Mislintatnak elég fagyos volt a munkakapcsolata a többi, alatta dolgozó megfigyelővel.

A Daily Mail szerint már meg is van Mislintat utódja, a választás Frannie Cagigao lehet, aki korábban az Arsenal utánpótlás-játékosa is volt, később pedig ő lett az Ágyúsok játékosmegfigyelője az Ibériai-félszigeten.

Több forrás is úgy tudja, hogy Cagigao volt az, aki az Arsenal akkori vezető játékosmegfigyelője, Steve Rowley figyelmébe ajánlotta a Messi-Fabregas-Pique triót az egyik Barcelona-utánpótlás meccset követően, most tehát ő léphet Mislintat helyébe.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(5)

TitiHenry226

Nyilvan a Malcom, James kolcson szolna a legnagyobbat, de ez alom marad :D

Jan 22. 09:16

Welbeck

Esélyes bárki most már. Lényeg hogy pénz nincs csak kölcsönök. James jo lenne ha játszik is nem csak ülne mint özil.

Jan 22. 08:05

Arsenal856

Valószínűleg Denis Suarez az egyik, de mekkora lenne, ha inkább Malcolm jönne onnan, és Denis Suarez helyett James excaim

Jan 22. 00:50

arpi575

Megszólalt az Or(n)aculum: 2 kölcsön üzleten dolgozunk, valószínűleg az egyik Denis Suarez. Francis Cagigao lehet Mislintat utódja. Aki nem hallott még róla: régóta nálunk van már, ő ajánlotta Fabregast, Cazorlat, Sanchezt, Bellerint és anno Messit is...Továbbá napirenden van egy sportigazgató kinevezése, többek között Monchi is egy potenciális jelölt. Azt hiszem ezek feledtethetik Mislintat korai távozását.
Ami beárnyékolja a dolgokat, hogy beigazolódtak az első hírek, Bellerin sajnos szeptember-októberig rehabozik a műtét után.

Jan 21. 23:44

TitiHenry226

Boatenget elvitte a barcelona, hatha igy engedik Suarezt, plusz James is johet elv kolcsonbe a kolcsonbol :D

Jan 21. 22:50

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Hivatalos: Ljungberg lett a másodedző

 Hivatalos: Ljungberg lett a másodedző Steve Bould az U23-asok edzője lett

Sajtó: Carrasco lehet az Arsenal első nyári igazolása

 Sajtó: Carrasco lehet az Arsenal első nyári igazolása Belga válogatott szélső érkezhet az Arsenalba

Ljungberg válthatja Bould-ot másodedzőként

 Ljungberg válthatja Bould-ot másodedzőként Több fiatal játékos is lehetőséghez juthat a felnőtt csapatban

A klub megtartaná Aubameyangékat

 A klub megtartaná Aubameyangékat Özil és Koscielny viszont távozhat

Mégis Edu lehet a sportigazgató

 Mégis Edu lehet a sportigazgató Az Arsenal korábbi játékosa tölthet be fontos vezetői szerepkört

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook