Érdemben közeledtek az álláspontok az Arsenal és a Barcelona között Denis Suarez átigazolását illetően, tudósított csütörtök este a katalán csapat ügyei kapcsán mindig jól értesüt RAC1 csatorna.

A forrás szerint a Barcelona két millió eurós kölcsöni díjat és 22 millió eurós vételárat szabott feltételül az Arsenalnak, mely utóbbi kötelező érvényű lenne a szezon végén. A RAC1 szerint az Arsenal jelezte a Barcelonának, hogy elfogadják a feltételeket.

A Barcelonának egy plusz követelése van még: Suareznek egy évvel meg kellene hosszabbítania a jelenlegi szerződését, egészen 2021-ig, hogy a 25 éves játékos értéke megmaradjon akkor is, ha bármilyen anomália felmerülne a nyárig. 

Emery a Chelsea elleni meccset megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján beszélt ugyan az Arsenal téli terveiről, de Suarezről konkrétabbat nem árult el.

"Nem egyszerű a télen olyan játékosokat igazolni, akik többet tudnának a csapathoz tenni azoknál a játékosoknál, akik most nálunk vannak. De a klub keményen dolgozik az ügyön, beszéltem Sanllehivel, beszéltem Mislintattal. Szerintem egy különleges igazolás tudna rajtunk lendíteni."

"Ami Suarezt illeti: szeretném az ő ügyet a klub belső ügyeként megtartani, és nem a nyilvánosság elé vinni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (61)

5 éve
Törölt felhasználó
Mislintat out. 8-/
5 éve
Törölt felhasználó
Remélem ki is esik a Fulham a picsába
5 éve
Llorente egész meccsen nem tudott fejelni, a 170 centis Winks-et meg nem bírják lefejelni...beszarok
5 éve
Nincs még egy ilyen csicskalelkű csapat.
5 éve
Ezt nem hiszem el bazdmeg...annyira éreztem.

Szólj hozzá