web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Érdemben közelednek az álláspontok Suarezért

  • Érdemben közelednek az álláspontok Suarezért

    A spanyol játékos lehet Emery első téli igazolásaÉrdemben közeledtek az álláspontok az Arsenal és a Barcelona között Denis Suarez átigazolását illetően, tudósított csütörtök este a katalán csapat ügyei kapcsán mindig jól értesüt RAC1 csatorna.

A forrás szerint a Barcelona két millió eurós kölcsöni díjat és 22 millió eurós vételárat szabott feltételül az Arsenalnak, mely utóbbi kötelező érvényű lenne a szezon végén. A RAC1 szerint az Arsenal jelezte a Barcelonának, hogy elfogadják a feltételeket.

A Barcelonának egy plusz követelése van még: Suareznek egy évvel meg kellene hosszabbítania a jelenlegi szerződését, egészen 2021-ig, hogy a 25 éves játékos értéke megmaradjon akkor is, ha bármilyen anomália felmerülne a nyárig. 

Emery a Chelsea elleni meccset megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján beszélt ugyan az Arsenal téli terveiről, de Suarezről konkrétabbat nem árult el.

"Nem egyszerű a télen olyan játékosokat igazolni, akik többet tudnának a csapathoz tenni azoknál a játékosoknál, akik most nálunk vannak. De a klub keményen dolgozik az ügyön, beszéltem Sanllehivel, beszéltem Mislintattal. Szerintem egy különleges igazolás tudna rajtunk lendíteni."

"Ami Suarezt illeti: szeretném az ő ügyet a klub belső ügyeként megtartani, és nem a nyilvánosság elé vinni."Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(61)

ronin

Mislintat out. oh oh

Jan 21. 14:09

fabre

Remélem ki is esik a Fulham a picsába

Jan 20. 18:58

Arsenalfan25

Llorente egész meccsen nem tudott fejelni, a 170 centis Winks-et meg nem bírják lefejelni...beszarok

Jan 20. 18:53

arpi575

Nincs még egy ilyen csicskalelkű csapat.

Jan 20. 18:50

Arsenalfan25

Ezt nem hiszem el bazdmeg...annyira éreztem.

Jan 20. 18:50

Arsenalfan25

A Fulham már több góllal is vezethetne, remélem nem fordítják meg a csirkék a 2. félidőben. 4 pont már nem lenne olyan nagy előny.

Jan 20. 17:46

Welbeck

Mindenképpen szerintem 4 védővel kell felálnunk ez alap. Az emery álltal összerakott kitalált középpályás hármas is alap(tori,xaka,gvendü) Tegnap gvendüzi sokkal többet volt háttul sokkal fegyelmezetteben focizott mint eddig bármikor. Ha ezt játszuk. 4-3-1-2 akkor auba laca csatárok mint tegnap és a középpályás 3as meg ők közt lévő kapcsot kell megtalálni. Ramsey ugye megy özil nem kell oda valamiért. Tehát kell egy szervező, ha meg váltunk 4-3-3 ra akkor 4 védő oké 3 atom oké elöttük meg szerintem a Nelson,Auba(laca),iwobi vagy a Nelson,Laca,Auba de smith rowet is játszatni kell! Niles is lehet szélső de őt inkább mint első számú beugro védekező középpályás tartanám. Kell igazolni egy szélsőt mindenképp egy szervezőt talán(özil ramsey helyett) és középphátvédet. tegnap kolasinac is ugy játszotta a 4-védős rendszert mint amikor 5 védövel toljuk kezd fejlödni a védekezése is. Ő és gvendüzi voltak alegfegyelmezettebek. Szerintem minden meccset igy kéne felfogni hogy az adott meccs egy háború és csak a gyözelem számít. Ha egy chelsea ellen ez müködik akkor egy whu ellen is kellene.

Jan 20. 17:09

Roszko

Én is arra leszek most kiváncsi , hogy tudunk e hasonló formát tartani mint tegnap . Tegnapi is megerősített abban hogy jóval több van ebben a keretben mint amit mutattak mostanában . Tegnapi mérkőzést kb a Csirkék ,Rókák elleni mérkőzések közé sorolnám ezek voltak számomra meggyőzőek, de teljesen más csapatok mentek ki ezeken a,találkozókon . Tegnapi csapat melett az szól , hogy,stabil tudott lenni és a támadó hármas elől nem szívta el egymás elől a levegőt . Ezt a vonalat tudnánk tovább vinni a MU , Chelsea párossal partiba tudnánk maradni . Ramseyt pedig játszatni kell klasszisokkal jobbak vagyunk vele .

Jan 20. 13:18

JACKOXI

Aron: Hmm, túl szép és könnyű lenne az életünk, ha Ramseytől nem vonjuk vissza a szerződéshosszabbítási ajánlatunkat, és Özilt is szimplán bepattintaná a csapatba Emery. Értelemszerűen nem az ilyen meccseken, de mondjuk 10-ből a többi 8 találkozón, ahol nem ezt kellene játszanunk. Kb. tényleg csak annyi lenne a feladat középpályától felfelé ami az igazolásokat illeti, hogy hozunk egy szélsőt, ehhez képest látjuk mi a helyzet. Tőlem az idei szezon első egy-két hónapjában kapta Ramsey a savat, véleményem szerint jogosan, de hülyeség lenne elhallgatnom, hogy nagyon belejött és remekül játszik az utóbbi hónapokban.

Kár, hogy most szünet lesz a bajnokságban, mindenesetre a következő bajnokink a Cardiff ellen lesz, értelemszerűen kötelező a 3 pont, viszont sajnos utána a Cityvel találkozunk. Ők azért már nem a Chelsea lesznek, de reménykedjünk. Rá egy hétre viszont pont a dinamóval találkoznak, remélem beszopatják őket. A Unitednek van elég könnyű sorsolása sajnos a kövi fordulókra.

Jan 20. 09:58

Roszko

Ma a haverommal nem beszéltünk össze de jót éreztünk . Szerintem ha átlagot vonunk összességéban az történt a pályán amit mi szerettünk volna . Az esélyeket életben tartottuk ,ez a,lényeg . Nagy gyözelem volt , felkészültek voltunk és én is láttam az élképzelést . Maximálisan elégedett voltam Emeryel kapcsolatban pesszimista vagyok, de bravao Emery és gratula a csapatnak férfi munka volt .

Jan 20. 02:08

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

 Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért A francia védő egyelőre maradna a Saint-Etienne-nél

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook