Bár az Arsenal részéről egyelőre tagadják a híreket, sajtóértesülések szerint távozik a klub vezető játékosmegfigyelője, Sven Mislintat, alig több mint egy évvel azután, hogy a londoni klub leigazolta őt a Dortmund együttesétől.

Mislintatot még az Arsenal korábbi vezérigazgatója, Ivan Gazidis nevezte ki 2017 novemberében, ám az amerikai távozásával a német pozíciója is meggyengült. Sajtóértesülések szerint az Arsenalnál felmerült, hogy hamarosan sportigazgatót szeretnének kinevezni, aki felügyeli és vezeti a klub szakmai programját, ám az előzetes pletykák szerint erre a posztra a csapat korábbi játékosa, Edu merült fel, amit Mislintat a saját pozíciójának gyengüléseként élt meg.

Az ESPN megbízható újságírója, Raphael Honigstein szerint Mislintat a jelenlegi sportügyekért felelős vezetővel, Raul Sanllehivel került összetűzésbe az átigazolásokat tekintve. Mislintat ugyanis nehezményezi, hogy nem a Gazidis által kijelölt úton, vagyis nem az analitikus és statisztika-alapú előszűrés útján folyik az új játékosok felkutatása és leigazolása, hanem Sanllehi nemes egyszerűséggel a saját kapcsolatait akarja felhasználni a játékosügynökök körein belül, hogy új játékosokat toborozzon a csapat számára.

Honigstein fontosnak tartja kiemelni, hogy a pletykákkal ellentétben Emery és Mislintat nagyon is pozitív munkakapcsolattal bír, illetve, hogy az Independent cikkjével ellentétben nem a Bayern München hívószava miatt romlott meg Mislintat viszonya az Arsenal jelenlegi vezetőségével.

A csapat szóvivóje az angol sportújságírók kérdésére cáfolta a Mislintat távozásáról szóló híreket, de a klub hivatalos közleményt nem adott ki.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

5 éve
Törölt felhasználó
Edu visszadobta a sportigazgatói pozíciót állítólag és lojális marad a brazil válogatotthoz.

James jöhet fél évre kölcsönbe átvállalva a Bayerntől a kölcsönzési összeget is.
A monacos Benasser lehet az egyik "megmentő".
Özilért 18 milliót ajánlott az Atleti :D :D :D illetve be let ajánlva az Internek :D :D
5 éve
Fabregas0490: Hogy mi lesz itt? Hát olyan sok jóban nem reménykedem a kialakult helyzet láttán. Ha valaki azt mondja nekem december elején, hogy a csapat kis túlzással darabjaiban lesz egy hónap múlva, isten bizony kiröhögöm. Erre fel, kb. egy vereségre vagyunk attól, hogy búcsút intsünk a 4. helyhez fűzött reményeknek, Ramsey a távozás szélén, lassan Özil is, gyenge játék, rossz eredmények, a vezetőségben pedig áll a bál. Ha mindez nem lenne elég, akkor pedig az is kiderült, hogy még KÖLCSÖNBE SE tudunk elhozni egy mellőzött játékost sem. Hát próbálok még reménykedni, mert alapvetően ez az ősz nagyon jól alakult, abból próbálok meríteni, de egyre szarabbul néz ki a helyzet. Jamesekről kár ábrándozni, max. befut Denis, ha elmegy Ramsey (neadj' isten Özil), aztán ennyi lesz. Talán majd a nyáron, bár BL nélkül csodát ne várjunk. Az a 70 millió, amiről Athlon ír, ha valóban igaz, hát ilyen jobb, mint a semmi, de nem lehet belőle nagyot alkotni. Pláne úgy, ha elmegy a sasszemű játékosmegfigyelőnk, és arra a zsírfejű Sanllehire lesznek bízva a dolgok. Legalábbis szerintem... Jó lenne megnyerni valahogy az EL-t, akkor azért lehetne talán építkezni.
5 éve
Törölt felhasználó
Annak én is piszkosul örülnék ha érkezne James Rodriguez. Szerintem mindenki marad a helyén, Mislintat is, igazolások szerintem pedig csak nyáron fognak jönni.
5 éve
Én már nem vágom mi folyik itt a csapatnál de épp elég rosszkór megy ez a sok faszság....
Vannak hírek James Rodriguez ről ( Én örülnék ha jönne és Özil lelépne a faszba )
Szerintetek mi lesz itt ? mit várjunk ? Igazolásokban meg úgy álltalában mindennel kapcsolatban

Szólj hozzá