web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Sajtó: Távozik a vezető játékosmegfigyelő

  • Sajtó: Távozik a vezető játékosmegfigyelő

    Alig több mint egy évvel a kinevezése után távozik a német szakemberBár az Arsenal részéről egyelőre tagadják a híreket, sajtóértesülések szerint távozik a klub vezető játékosmegfigyelője, Sven Mislintat, alig több mint egy évvel azután, hogy a londoni klub leigazolta őt a Dortmund együttesétől.

Mislintatot még az Arsenal korábbi vezérigazgatója, Ivan Gazidis nevezte ki 2017 novemberében, ám az amerikai távozásával a német pozíciója is meggyengült. Sajtóértesülések szerint az Arsenalnál felmerült, hogy hamarosan sportigazgatót szeretnének kinevezni, aki felügyeli és vezeti a klub szakmai programját, ám az előzetes pletykák szerint erre a posztra a csapat korábbi játékosa, Edu merült fel, amit Mislintat a saját pozíciójának gyengüléseként élt meg.

Az ESPN megbízható újságírója, Raphael Honigstein szerint Mislintat a jelenlegi sportügyekért felelős vezetővel, Raul Sanllehivel került összetűzésbe az átigazolásokat tekintve. Mislintat ugyanis nehezményezi, hogy nem a Gazidis által kijelölt úton, vagyis nem az analitikus és statisztika-alapú előszűrés útján folyik az új játékosok felkutatása és leigazolása, hanem Sanllehi nemes egyszerűséggel a saját kapcsolatait akarja felhasználni a játékosügynökök körein belül, hogy új játékosokat toborozzon a csapat számára.

Honigstein fontosnak tartja kiemelni, hogy a pletykákkal ellentétben Emery és Mislintat nagyon is pozitív munkakapcsolattal bír, illetve, hogy az Independent cikkjével ellentétben nem a Bayern München hívószava miatt romlott meg Mislintat viszonya az Arsenal jelenlegi vezetőségével.

A csapat szóvivóje az angol sportújságírók kérdésére cáfolta a Mislintat távozásáról szóló híreket, de a klub hivatalos közleményt nem adott ki.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(4)

TitiHenry226

Edu visszadobta a sportigazgatói pozíciót állítólag és lojális marad a brazil válogatotthoz.

James jöhet fél évre kölcsönbe átvállalva a Bayerntől a kölcsönzési összeget is.
A monacos Benasser lehet az egyik "megmentő".
Özilért 18 milliót ajánlott az Atleti :D :D :D illetve be let ajánlva az Internek :D :D

Jan 16. 22:04

JACKOXI

Fabregas0490: Hogy mi lesz itt? Hát olyan sok jóban nem reménykedem a kialakult helyzet láttán. Ha valaki azt mondja nekem december elején, hogy a csapat kis túlzással darabjaiban lesz egy hónap múlva, isten bizony kiröhögöm. Erre fel, kb. egy vereségre vagyunk attól, hogy búcsút intsünk a 4. helyhez fűzött reményeknek, Ramsey a távozás szélén, lassan Özil is, gyenge játék, rossz eredmények, a vezetőségben pedig áll a bál. Ha mindez nem lenne elég, akkor pedig az is kiderült, hogy még KÖLCSÖNBE SE tudunk elhozni egy mellőzött játékost sem. Hát próbálok még reménykedni, mert alapvetően ez az ősz nagyon jól alakult, abból próbálok meríteni, de egyre szarabbul néz ki a helyzet. Jamesekről kár ábrándozni, max. befut Denis, ha elmegy Ramsey (neadj' isten Özil), aztán ennyi lesz. Talán majd a nyáron, bár BL nélkül csodát ne várjunk. Az a 70 millió, amiről Athlon ír, ha valóban igaz, hát ilyen jobb, mint a semmi, de nem lehet belőle nagyot alkotni. Pláne úgy, ha elmegy a sasszemű játékosmegfigyelőnk, és arra a zsírfejű Sanllehire lesznek bízva a dolgok. Legalábbis szerintem... Jó lenne megnyerni valahogy az EL-t, akkor azért lehetne talán építkezni.

Jan 16. 17:24

kovaxakos

Annak én is piszkosul örülnék ha érkezne James Rodriguez. Szerintem mindenki marad a helyén, Mislintat is, igazolások szerintem pedig csak nyáron fognak jönni.

Jan 16. 17:20

Fabregas0490

Én már nem vágom mi folyik itt a csapatnál de épp elég rosszkór megy ez a sok faszság....
Vannak hírek James Rodriguez ről ( Én örülnék ha jönne és Özil lelépne a faszba )
Szerintetek mi lesz itt ? mit várjunk ? Igazolásokban meg úgy álltalában mindennel kapcsolatban

Jan 16. 17:01

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Hivatalos: Ljungberg lett a másodedző

 Hivatalos: Ljungberg lett a másodedző Steve Bould az U23-asok edzője lett

Sajtó: Carrasco lehet az Arsenal első nyári igazolása

 Sajtó: Carrasco lehet az Arsenal első nyári igazolása Belga válogatott szélső érkezhet az Arsenalba

Ljungberg válthatja Bould-ot másodedzőként

 Ljungberg válthatja Bould-ot másodedzőként Több fiatal játékos is lehetőséghez juthat a felnőtt csapatban

A klub megtartaná Aubameyangékat

 A klub megtartaná Aubameyangékat Özil és Koscielny viszont távozhat

Mégis Edu lehet a sportigazgató

 Mégis Edu lehet a sportigazgató Az Arsenal korábbi játékosa tölthet be fontos vezetői szerepkört

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook