Könnyen lehet, hogy Mesut Özil számára nincs visszaút az Arsenalnál - írják egybehangzóan angol és török lapok.

A német játékos az elmúlt hetekben látványosan mellőzötté vált Unai Emery csapatában, a legutóbbi Tottenham elleni ligakupa-meccséről baszk edző kristálytisztán kijelentette, hogy "taktikai" okokból maradt ki.

A Daily Mail szerint Emery tudja, hogy Özil személyében egy világklasszi irányítója van, de az elmúlt hetekben több pozitív reakciót várt volna el a 30 éves német játékostól. Emery az elmúlt egy hónapban lejátszott bajnokikon többször is le-, vagy becserélte Özilt, akinek a teljesítménye vagy a viselkedése többször is kívánnivalót hagyott maga után.

A játékos továbbra is boldog Londonban, de a mellőzöttsége gondot okozhat a karrierje szempontjából - pluszban az Arsenalnak is, hiszen Özil a legtöbb kereső játékos a maga 350 ezer fontos heti fizetésével.

A Daily Mail szerint elképzelhető, hogy Emery visszateszi Özilt a csapatba az ünnepi időszakban, de a német játékosnak el kell kezdenie teljesítenie, ha meg akarja szilárdítani a helyét a keretben.

Pontos ez okozhatja az Arsenal problémáját, ha netán túl akarnának adni Özilen a soron következő téli átigazolási időszakban, hiszen nincs olyan európai klub, amelyik tartaná Özil jelenlegi fizetését és átigazolási díjat is fizetne a játékosért. Az Inter állítólag érdeklődne érte, de csak kölcsönben, és az Arsenalnak bizonyos hányadban továbbra is állnia kellene a bérét.

Arról eltérőek a vélemények, hogy Özil távozna-e az Arsenaltól a télen. A német Sport Bild szerint nem, a török CNN szerint azonban a játékos már az ajánlatait szemlézi a januári átigazolási ablak előtt. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (191)

5 éve
Én is pihentettem volna pár játékost és akár Elnenyt és Ramseyt kezdettem volna
de mivel rengeteg a sérűlt és minden pont kell nyílván Emery nem akart szarakodni és azt gondolta hogy úgyis betömörűlnek a kapujuk elé jó lesz az és megverjük őket simán
ez jól is kezdődött de sajna nem jött be semmi
az meg szar hogy nem igazán tud miből válogatni amikor ennyi ember sérűlt
Én leginkább attól tartok hogy Lacazette megunja a kevés lehetőséget és elmegy a faszba
a másik meg hogy be kell áldozni játékosokat ahhoz hogy tudjunk igazolni
ez mind a vezetőség balfaszsága ( nem kéne hatalmas fizetéseket adni meg kivételezni senkivel sem aztán nem lenne ilyen gond )
5 éve
harry: Még egyet is értenék veled, viszont az említett két játékos alig-alig játszott végig meccseket az utóbbi 1-2 hónapban. Ha már pihentetni akar valakit, akkor az Torreira, Auba, Xhaka legyen. Bírom a mestert, és még adnék neki legalább 2 évet, de ez a tegnapi húzása nagyon felb*szott. Reálisan nézve a Pool ellen nem sok esély van, pihent játékosokkal se, azonban a Brightont illett volna verni, és ha fent maradnak az említett játékosok, szerintem meg is lett volna, de legalább dolgoztunk volna ki helyzeteket.
5 éve
Törölt felhasználó
Szerintem azért hozta le Özilt meg Lacát, mert holnapután a Pool ellen rangadót játszunk és nem akarta őket kifárasztani, tehát taktikai okokból. Arról meg nem Emery tehet, hogy ilyen Iwobi, Niles, Guendouzi félékkel kell operálnia..
Szvsz, aki már most elküldené Emeryt, az kezeltesse magát..
5 éve
Almunia: A 3.-4. hely is egyre távolabbinak tűnik, nem még a bajnoki cím. :lol: Én akkor sem igazán élném bele magam nagy dolgokba, ha valami isteni csoda folytán megvernénk a Poolt, mert láthattuk a Spurs elleni győzelem után is mi lett... Kiengedtük a gyeplőt a kezünkből sajnos.

Benatia elvileg elégedetlen a helyzetével a Juventusban, mert kevés lehetőséget kap. Tudom, hogy nem mai gyerek, de ugyanazt tudom mondani rá is, mint Pepére: a mi helyzetünkben egy ilyen rutinos, jó bekk még igenis erősítés lenne.
5 éve
Azt azért vágjátok, hogy a Pool eddig 2! gólt kapott otthon 9 mérkőzés alatt. Abból is 1 irtó nagy kapushiba. Már egy kiszenvedett pontocskának is örüljünk, én azt mondom. Bajnoki esélyekről meg idén kurva felesleges beszélni. A papírforma sajnos ezt mutatja, ahol vagyunk. Tudom, a labda gömbölyű, és nyert a Leicester bajnokságot nem is oly rég, de ez nem az az idény, ahol minden nagy csapat hígfos, sőt...
Elképesztő, hogy egyesek már outoznak (nem itt)...Bárcsak Wenger utolsó évei alatt is ilyen gyorsan észrevették volna, hogy valami nem jó.

Szólj hozzá