Sokratis Papasthatopoulos szerint az idei legjobb teljesítményével állt ki az Arsenal a múlt hétvégi Tottenham elleni derbire, amit a vörösök 4-2-re nyertek meg az észak-londoni riválisuk ellen.

Az Arsenal Aubameyang tizenegyese révén már az első tíz percben vezetést szerzett, ám a félidőre mégis 2-1-es Spurs-előnyben mentek a csapatok. A második félidőben az Arsenal más fokozatba kapcsolt, és további három gólt rúgott az ellenfelüknek.

"Azt gondolom, hogy vasárnap nagyszerűen játszottunk. Egyedül 10 percre veszítettük el a fókuszt, de a többien jobban játszottunk, mint ők, több gólt is rúghattunk volna. Szerintem vasárnap csak egy csapat volt a pályán." - mondta Sokratis.

"Nehéz meccs volt, de a rangadók már csak ilyenek. Jó, hogy nyertünk, de a következő meccs is fontos. Van még hová fejlődni, de a vasárnapi teljesítményünk már sokkal jobb volt. Továbbra is keményen kell dolgoznunk."

"Szerintem ez volt a szezon legjobb teljesítménye részünkről. Nagyon jó volt a meccs, nagyszerű volt a hangulat a stadionban. Boldog vagyok, hogy játszhattam egy ilyen meccsen."

Sokratis néhány csapattársát is méltatta.

"Aubameyangot több mint öt éve ismerem. A Bundesligában minden évben 25 gólt szerzett, szóval nagyszerű játékosról van szó."

"Lucas is nagyszerű játékos és figura, nagyon fontos láncszem a csapatnak Granittal együtt. Tudják, mikor kell fentebb menniük, tudják, mikor kell visszább maradniuk, ez sokat segít nekünk hátul."

"Jó érzés három védős játékban játszani, ami nem sűrűn volt jellemző erre a csapatra. De profik vagyunk, azt kell tennünk, amit edző mond, ha három, ha négy, ha öt védővel kell felállnunk, akkor azt tesszük."

"Emery nagyon elégedett volt. Élvezzük a közös munkát, sokat beszél mindenkivel minden nap. A munkája, a videóelemzése sokat segítenek nekünk." - zárta szavait Sokratis.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (78)

5 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Köszi! Persze: nem lenne rossz leakasztani!
5 éve
Aron:Chamberssel szerintem csak mennyiségben lennénk bentebb, de inkább Ő, mint senki vagy akciós megoldások.
Athlon: Ha megy Ramsey és esetleg Elneny, akkor azért lehet nem ártana hozni egy középpályást. Bár a Xhaka-Torreira páros eléggé megbonthatatlannak tűnik számomra is.
5 éve
Törölt felhasználó
Egyébként Chamberst visszakéne hívni. Azért ez más szitu, mint a Welbeck-Nelson párossal.
5 éve
Szerintem ezen a poszton jó emberekkel vagyunk körbevéve, nem kell Rabiot.
5 éve
Törölt felhasználó
Ronin, én úgy vettem észre, hogy Emerynek nagy kedvence volt Rabiot. Az ő kezei alatt robbant be a francia és fontos eleme volt a középpályának, emellett Xhakat vagy Geundouzit látva tipikus Emery játékos Rabiot. Logikus lenne megszerezni.

Szólj hozzá