web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Sajtó: Özilnek harcolnia kell az arsenalos jövőért

  • Sajtó: Özilnek harcolnia kell az arsenalos jövőért

    Unai Emery nem tesz kivételt a német játékossalAngol sajtóértesülések szerint Unai Emery egy négyszemközti beszélgetésen közölte Mesut Özillel, hogy több munkát vár el tőle, amennyiben a német játékos vissza akar kerülni az Arsenal kezdőjébe.

Az irányító középpályás legutóbb a Bournemouth elleni bajnokin volt a csapat keretében, ám akkor is a kispadon nézhette végig a találkozót, és a mérkőzés végén Emery egyértelműen  utalt arra, hogy Özil a meccs fizikális jellege miatt maradt ki.

A német a Tottenham elleni rangadóra hátproblémák miatt már a kispadra sem került, és bár a sérülés valós, a Daily Mail szerint - ha minden kötél szakadt volna - ott lehetett vona a keretben.

Az angol lap szerint Emery az elmúlt hónapban leült Özillel beszélni, és mindenféle köntörfalazás nélkül kijelentette, hogy mit vár el tőle ahhoz, hogy ismét a kezdőbe kerüljön a játékos. A jelenleg fennálló problémák ellenére Emery továbbra is úgy gondolja, hogy Özilnek van jövője az Arsenalnál, de egyértelmű változást vár el a játékos hozzáállásában.

Özil egyébként a keret egyik legnépszeűbb tagja a játékosok körében, mégis Arséne Wenger irányítása alatt több csapattársának szemet szúrt, hogy a német akkor is élvezte a francia feltétlen bizalmát és kapott helyet a kezdőben, amikor egyértelműen jobb formában lévő opció is volt a helyére.

A Daily Mail megjegyzi, Özil eladása nem opció az Arsenal számára. Erre azért is kevés az esély, mert a 30 éves Özilért jelenleg aligha van olyan európai nagycsapat, amelyik kivásárlási összeget fizetne és  legalább tartaná a német rekordmagas, 350 ezer fontos heti fizetését, az Arsenal pedig nem akar kompenzációt fizetni.

A középpályás a csapat legfrissebb tájékoztatása szerint egyedül edz, és kevés esély van arra, hogy ott lesz a keretben a Manchester United elleni meccsre.

 Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(7)

Fabregas0490

Meg azért remélem ha már játszik akkor nyújtson olyan teljesítményt amivel kompenzálja ezt az összeget

Dec 05. 18:40

Fabregas0490

Csak azt nem értem mire fel keres ennyit

Dec 05. 18:22

homerkaro

Remélem feltüzeli Özilt és nem megsértődik. Kell a jó formában játszó német, pláne, hogy Rambó megy el.

Dec 05. 09:01

szasza86

nah élvezkedik már az Özilfóbiás..:DDDDD Mit hozzon a télapó? Özil poszter?:DDDDDD Elhullajtott pontok.....hmhmhmhmh Beteg.

Dec 05. 06:34

ronin

Fabregas0490! Én a játszatását nevezném luxusnak. ....És bár az elhullajtott pontokat már nem kaphatjuk vissza - illetve életünk azon perceit sem, amikor azt csodálhattuk, ahogy akár alsóházi csapatok is körberöhögnek minket az Emirates-ben -, azért nem kéne ennyire könnyen elherdálni, amit a srácok nélküle összekalapálnak!

Dec 05. 03:32

Fabregas0490

Nekem is tetszik hogy nem kivételezik senkivel sem de padoztatni egy ilyen magas fizetéssel rendelkező játékost elég nagy luxus lenne
illetve az pedig nekem szomorú hogy nem adjuk el....pedig ennyi pénzért többet várnék jóval ha már meghatározó játékosnak tartják ! de inkább nem fűznék hozzá többet....

Dec 04. 19:38

Almunia57

Ez nagyon jó hír, hogy Emery senkivel sem kivételezik. Most tényleg érzem a csapaton, hogy egymásért bármit megtennének. Ha MU ellen is nyerünk magabiztosan, akkor komolyan kell velünk számolni a bajnoki címért is.

Dec 04. 10:09

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Hivatalos: Ljungberg lett a másodedző

 Hivatalos: Ljungberg lett a másodedző Steve Bould az U23-asok edzője lett

Sajtó: Carrasco lehet az Arsenal első nyári igazolása

 Sajtó: Carrasco lehet az Arsenal első nyári igazolása Belga válogatott szélső érkezhet az Arsenalba

Ljungberg válthatja Bould-ot másodedzőként

 Ljungberg válthatja Bould-ot másodedzőként Több fiatal játékos is lehetőséghez juthat a felnőtt csapatban

A klub megtartaná Aubameyangékat

 A klub megtartaná Aubameyangékat Özil és Koscielny viszont távozhat

Mégis Edu lehet a sportigazgató

 Mégis Edu lehet a sportigazgató Az Arsenal korábbi játékosa tölthet be fontos vezetői szerepkört

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook