Unai Emery a Wolverhampton elleni bajnoki követő sajtótájékoztatóján megerősítette azon angol sajtóhíreket, miszerint Danny Welbeck bokája eltörött a csapat Sporting elleni Európa Liga-meccsén.

Az angol játékos egy fejelés után rendkívül szerencsétlenül ért talajt, amelynek következétben eltört a jobb bokája, és akár még bokaszalag-sérülést is szenvedett.

Welbecket a napokban már meg is operálták, a Daily Mail szerint a műtétet a világhírű James Calder vezette, aki több játékost is műtött már, mint például Gareth Bale-t vagy éppen Jack Wilshere-t.

Welbeck szerződése a szezon végén lejár az Arsenallal, és könnyen lehet, hogy a csapat nem ad neki új kontraktust. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (152)

5 éve
Igen, egyértelműen látszódnak a jelek, hogy vannak itt fejlődések (Xhaka, Bellerín mindenképpen, Holding, Mustafinak is vannak értéeklhető periódusai a meccsen...) . Kár, hogy Xhaka nem lesz holnap.
5 éve
Törölt felhasználó
Zsohi, egyetértek, pont ezeket az embereket emelném ki én is. Torreira szerintem az új Kanté, pár éven belül ugyanakkora megbecsülésnek fog örvendeni. Bellerínt talán mindig én szidtam a legjobban, de Emery kihozta belőle a maximumot és most a PL egyik, ha nem a legjobb jobbhátvédje. Fantasztikus szezonja van!

Xhaka pedig alappillér, egyszerűen ő Emery legfontosabb láncszeme, nehéz lesz nélküle, pláne, hogy Mourinho valószínűleg ugyanúgy fog ellenünk játszani, mint anno a Crystal Palace, ahol a svájci balhátvéd volt és látszott is, hogy se Torreira, se Guendouzi nem olyan jó a védelmi vonalak közötti helyezkedésben.
5 éve
Az összes riválisunkkal szemben nekünk a legszarabb és legnehezebb a sorsolásunk az egész szezonra... rohadjanak meg
Nem lesz egyszerű minden fronton helytállni és még nem is akarom megemlíteni a sérüléses dolgokat sem amik minden évben eddig kibasztak velünk !
Ne értsétek félre semmi világvége dolog meg para sincs csak így hírtelen eszembe jutott így a csirkék után milyen meccsek lesznek és ugye ebből még hiányoznak az FA , EL , Liga kupa további meccsei
05.12.
Manchester United (v)
08.12.
Huddersfield (h)
13.12.
Qarabag (h)
16.12.
Southampton (v)
EFL Cup
19.12.
Tottenham (h)
22.12.
Burnley (h)
26.12
Brighton (v)
29.12.
Liverpool (v)
01.01.
Fulham (h)
12.01.
West Ham (v)
19.01.
Chelsea (h)
29.01.
Cardiff (h)
02.02.
Manchester City (v)
09.02.
Huddersfield (v)
23.02.
Southampton (h)
26.02.
Bournemouth (h)
02.03.
Tottenham (v)
09.03.
Manchester United (h)
16.03.
Wolves (v)
30.03.
Newcastle (h)
06.04.
Everton (v)
13.04.
Watford (v)
20.04.
Crystal Palace (h)
27.04.
Leicester (v)
04.05.
Brighton (h)
12.05.
Burnley (v)
5 éve
Zsohi: Az egyetlen dolog ami egy kis félelmet kelt bennem a négy védős rendszerben, az tényleg Kolasinac. Viszont ha Mustafi nem lesz rendben, akkor muszáj úgy kiállni, mert nincs most másik belső védőnk. Kosi még az U21-el játszik, Mavropanos meg még mindig nem tért vissza, pedig október végét mondtak először...
A Wolves ellen előjött ez a probléma, de félidőben bejött Guendouzi és stabilizálódott a bal oldal. Ezért kéne nagyon a 3-as középpálya Torreira, Rambo és a kis francia, előttük meg Özil vagy Mkhi.
Talán felesleges is mondani, de a tegnapi nagy balhét Lichsteiner robbantotta ki :lol:
5 éve
A Mu nekünk elég régóta nagy mumusunk szóval akárhányszór azt gondoltuk hogy verhetőek legalábbis az elmúlt években így volt és tényleg szar volt a Mu de nem tudtuk őket megverni....
Viszont most Emery az edző és remélem ahogy azt a csirkék ellen úgy azt a Mu ellen is megtudja majd oldani illetve a csapat is és sikerűl megnyerni a meccset !
Elég nagyot lendítene a csapaton is
Örülnék neki ha a dobogóra nem is de legalább a Top 4 meglesz illetve az EL-ben is ott tudjunk lenni nem beszélve a kisebb kupákról ( FA és Liga kupa )

Szólj hozzá