Elégedett a teljesítményével Reiss Nelson, az Arsenal ifjú játékosa, aki ebben a szezonban a Hoffenheim együttesénél pallérozódik, de az angol játékos kifejtette, a jövőjét az Ágyúsoknál képzeli el.

Nelson még a nyár utolsó napjaiban írt alá egy új hosszú távú szerződést az Arsenallal, de az idényt a Bundesliga egyik leghatékonyabb csapatánál kezdte el, ahol a Bajnokok Ligájában is játszhat.

"Soha nem gondoltam volna, hogy 18 éves koromban egy ilyen nagyszerű ligában játszom majd, mint a Bundesliga. K ikell használnom minden napot, keményen kell edzenem, kérdeznem kell a csapattársaktól és az edző. Továbbra is két lábbal kell a földön állnom, és folytatnom kell a munkát." - mondta Nelson, aki honfitársával Jadon Sanchoval remekel a német bajnokságban és már négy találatnál jár.

"Nagyon tetszik a Bundesliga, nagyszerű védők ellen játszhatok. Tudtam, milyen kihívásra vállalkozom, de nagyon izgatott voltam, amikor meghallottam a Hoffenheim hívását. Nemcsak játékosként, de emberként is meg akartam lépni ezt a lépést."

"Julian Nagelsmann volt az egyik oka, amiért elfogadtam a Hoffenheim ajánlatát. Személyesen hívott fel, hogy felvázolja, miként tudna fejleszteni, és hogy miként tudnánk kiaknázni a bennem lévő potenciált, ha hozzájuk igazolnék. Julian nagyszerű ember, nagyon örülök, hogy vele dolgozhatok. Van hasonlóság közte és Arséne Wenger között, Julian is ad lehetőséget a fiataloknak, és hisz bennük."

Ezzel együtt Nelson az Arsenalnál képzeli el a jövőjét.

"Egyelőre boldog vagyok a Hoffenheimnél, játszhatok, gólokat szerzek, de végül is csak Arsenal-játékos vagyok. Most itt teszem a dolgomat, aztán a futball majd oda visz engem , ahová visz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

5 éve
A Bayern meg Gnabry szólógóljával vezet... :down:
5 éve
Törölt felhasználó
Olcsóbb lenne bármilyen szélső megvételénél az biztos, kérdés, hogy a PL is feküdne neki ennyire. Sterling már ebben a korban azért rendesen játszott a Poolban.

Amúgy ezen a meccsen pont nem jön ki, de ez a Havertz gyerek elég ügyes, és azt hiszem Milistant már nézegeti is egy ideje. Ha Ramsey valóban megy, bár akkor már télen el kéne adni, hogy némi pénzt lássunk érte, ha csak 10-20 milliót is.

Welbeck helyére is kéne majd vki, mert vele se megy semmilyen tárgyalás.
5 éve
Mekkora gólt vert Nelson :wow: Ráadásul a nagyon jó formában lévő Leverkusen ellen. Kíváncsi vagyok, hogy mekkora szerepet kap majd a következő szezonban (ha nem adjuk kölcsön).

ui.: Most nézem, hogy ugyanannyi gólt rúgott, mint Lewandowski...azért az nem gyenge.
5 éve
Gondoltam, hogy bemakkolják valahogy. 😏
5 éve
Sikerült a Bornemouthnak összeszerencsétlenkedni egy gólt a végén a Unitednek. Pedig az x nekünk nagyon jó lett volna. Buzi United mostanában nyeri a meccseket sajnos, ráadásul sokszor olyan mákjuk van ezekkel a fordításokkal, mint régen Ferguson idején. Jövő héten remélem jól elkeni őket a City.

Szólj hozzá