Az Arsenal a hivatalos Twitter-csatornáján hivatalosan is bejelentette, hogy 2019. július 1-től új mezbszállítóra vált: a Puma helyére az Adidas lép majd.

Mint korábban beszámoltunk, iparági pletykák szerint már régóta eldőlt, hogy az Arsenal az idei szezont követően mezbeszállítót vált, és a Puma helyett az Adidas lesz a csapat partnere.

Az amerikai @HowieLongShort twitteres üzleti elemző korábban azt írta, az Adidasszal öt évre állapodott meg az Arsenal 300 milliót font összértékben, ez éves szinte 60 millió font bevételt jelent az Arsenalnak, ami a duplája a mostani Puma-megállapodásnak. 

Ha az amerikai hírek pontosak, az Arsenal-Adidas megállapodás a harmadik legnagyobb üzletté avazsálna a jelenleg érvényben lévő paktumok között, ennél csak a Manchester United (szintén Adidas), és a Barcelona (Nike) kap többet évente.

Az új megállapodás mindenképpen jó hírt jelentene Unai Emery-nek, hiszen az ebből befolyó összeg alappillére lesz az Arsenal átigazolási költségvetésének a következő átigazolási szezonban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

5 éve
Haha, már késő, még tegnap este fel kellett volna hívni 🧀
5 éve
Végül is mégis csak szeretjük Rambót 💋 ha akarunk vele valamit, akkor most kellene SOS megállapodni, míg fenn vagyunk, és érzi, hogy jó itt lenni.
5 éve
remélem azért Ramsey-vel tudunk hosszabítani lehet sokban fog függni h meglesz a bl vagy sem,de ennek az Adidasnak nagyon örülök messze a legjobb az elmúlt 5-6 évben, a nike-pumától sokkal jobb mezeket mondogatnak tuti rendelek :D plusz ez az évi 60 millió is nagyon jónak hangzik
5 éve
Törölt felhasználó
Az idei szezon végkimenetelétől függetlenül, tehát akár nincs meg a bl akár bajnokok leszünk vagy esetleg valamilyen kupa becsúszik, úgy érzem a következő lehet igazán a mi szezonunk, amihez az kell, hogy a csapat hozzászokjon Emery elképzeléseihez(erre van igazán ez a szezon), illetve további igazolások. Emiatt pedig hatalmas lépés ez a szerződés a klub történetében. Reméljük valóban meg lesz a bl indulás is és akkor valóban jelentős összeg áll majd rendelkezésre az erősítések tekintetében.
Egy dolog miatt "félek" csak ezzel az üzlettel kapcsolatban. És azok a mezek. Nekem nagyon bejöttek ezek a szűkített fazonok és úgy összességében maguk a mezek is. Jó lenne, ha ez a stílus megmaradna az Adidasnál is.
5 éve
Igen, én is azt akartam írni, ha még a BL is meglenne, akkor elvileg bőven-bőven 100 millió feletti büdzsénk lenne a nyárra. Persze ez csak elmélet, mert aztán nem tudom Kroenke ebből mennyit fölözne le.

Szólj hozzá