web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Emery: Lesz még ennél jobb is

  • Emery: Lesz még ennél jobb is

    Öt gólt rúgott idegenben az Arsenal a FulhamnekUnai Emery elégedetten értékelt azt követően, hogy a csapat vasárnap idegeneben 5-1-re verte a Fulham együttesét a Premier Liga 8. fordulójában.

Az észak-londoni csapat Lacazette révén az első félidő közepe táján szerezte meg a vezetést, ám a Fulham az első játékrész vége előtt egyenlíteni tudott. Az Arsenal azonban nem sokáig tétlenkedett: a fordulást követően Lacazette ismét betalált, majd a csereként beálló Ramsey 39 másodperccel a becserelését követően remek találatot szerzett. A mérkőzés záró szakaszában a szintén csere Aubemayeng duplájával pedig kialakult az 5-1-es végeredmény.

Sokak szerint a Fulham elleni volt az Emery-vel felálló Arsenal legjobb teljesítménye a pályán, a győzelemmel pedig a jobb gólkülönbségnek köszönhetően a csapat felért a legjobb négy közé a tabellán.

"Nem gondolom, hogy ez volt a legjobb teljesítményünk, de minden attól függ, mi történik a pályán a 90 perc alatt. Mi szereztük meg a vezetést, ezek után magabiztosabban játszottunk, de az első félidőben minden nyitott volt, komolyan kellett védekeznünk. A második félidőben jól sáfárkodtunk a labdabirtkolással, és több helyzetünk is volt a gólszerzésre. Elégedettek vagyunk, de szerénységgel kell továbbdolgoznunk." - mondta Emery.

Az Arsenal a Fulham elleni győzelemmel immáron zsinórban kilenc győztes meccsen van túl, ezt legutóbb 2015 tavaszán csinálta meg a csapat.

"Sajnálom, de nem akarok hátrafelé nézni. Minden meccs más, minden meccs nehéz. Lépésről lépésre jobb helyzetbe kerülünk a játékról alkotott felfogásunk és ötleteink megvalósítását illetően. De most már a Leicester elleni meccsen agyalok, amit a mi stadionunkban, hazai közönség előtt rendeznek. Minden egyes hazai meccsen különleges érzést szeretnék nekik szerezni, az a célunk, hogy együtt játsszunk és minőségi és győztes teljesítményt nyújtsunk."

"Az első két elvesztett bajnokinkat követően nyugodtságot akartam. Most sem más a helyzet. Nyugodtan és élvezettel kell dolgozunk, fejlődnünk kell egyéni és csapatszinten, minden meccsen meg kell találnunk a legjobb teljesítményünket. Tovább kell fejlődnünk, mert van még hova."

"A koncentrációnkra mindig szükség lesz. Most csütörtökön játszottunk és vasárnap, de nincs ezzel gond. Keményen kell hajtanunk minden edzésen és meccsen, és nem csak a kezdőket illetően, de a cseréket is. Vasárnap sem volt más ilyen téren, a cserék is rengeteget csegítenek, akik 20 vagy 30 perceket játszanak."

Az Arsenal a válogatott szünetet követően legközelebb október 22-én játszik, hétfőn, a bajnokságban a Leicester ellen otthon.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(1)

Arsenalfan25

A következő 4 meccsünket nézve szerintem a 13 győzelem is meglehet zsinórban (Leicester, Sporting, Palace, Blackpool). cheese

Oct 08. 10:45

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Emery: Suarez még nem áll készen a teljes meccsre

 Emery: Suarez még nem áll készen a teljes meccsre Keményen dolgozik a több játéklehetőségért a spanyol középpályás

Sajtó: Monchi lesz az Arsenal új sportigazgatója

 Sajtó: Monchi lesz az Arsenal új sportigazgatója Újra együtt dolgozhatna Emery-vel a spanyol szakember

Wenger: Özil bennragadhatott a komfortzónájában

 Wenger: Özil bennragadhatott a komfortzónájában Kegyveszetté vált a német játékos Emery csapatában

Hivatalos: Ramsey a Juventushoz távozik

 Hivatalos: Ramsey a Juventushoz távozik A legjobban kereső brit játékos lesz Aaron Ramsey

Szerény büdzsével dolgozhat Emery a nyáron

 Szerény büdzsével dolgozhat Emery a nyáron Sok függhet a BL-indulástól is

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook