Amerikai és mexikói hírforrások szerint az Arsenal a Major League Soccer-ben szereplő Atlanta United játékosáért, Miguel Almironért érdeklődik - egyes értesülések szerint az észak-londoni klub már meg is állapodott az amerikai klubbal Almiron jövő téli leszerződtetéséről.

Almiront egyébként már az eggyel korábbi állomáshelyén, a Lanús-nál is figyelte az Arsenal, ám akkor hiába igazolták volna le, munkavállalási engedélyt nem kapott volna a most 24 éves paraguay-i játékos. A kreatív középpályás mostanra viszont játszott annyit a nemzeti válogatottjában, hogy egy külön eljárás keretein belül megkaphatná az átigazolásához szükséges papírokat.

Almiron a whoscored.com internetes adatbázis szerint a legjobb játékosa az Atlantának ebben az idényben: 12 gólt és 11 gólpasszt osztott ki, amivel több klub - köztük az Arsenal - érdeklődését is felkeltette.

Néhány napja voltak olyan hírek, amelyek állítólagosan megszólaltatták az Atlanta elnökét, Darren Eagles-t, miszerint az átigazolás lényegében már megköttetett, de ezek a hírek álhírek voltak. Ezzel együtt az Atlanta már beárazta Almiront, szinte biztos a jövő téli távozása, miközben a River Plate 25 éves játékosát, Pity Martinezt akarják Almiron utódjául.

Az egyik paraguay-i újságíró, Bruno Pont megszólaltatta Almiron édesapját, Rubént, aki azt mondta, "az Arsenal érdeklődése Miguelért valódi, ezt már jelezték a játékos ügynökének is. De eddig még nem történt hivatalos kapcsolatfelvétel az Atlantával."

Az Arsenal azok után igazolhatja le Almiront, hogy visszavonták a hosszabbítási ajánlatukat Aaron Ramsey-től, és gyakorlatilag csak a tél maradt hátra, hogy pénzé tegyék a walesi középpályás játékjogát. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

6 éve
Tamas: Rendkivül örülök én is, hogy ilyen jó pozicióban vagyunk jelenleg és hogy sorra nyerjük a meccseket, mégha a sziporkázó játék olykor el is maradt. Tegnap sikerült ezt is kipipálni :-) Jó látni, hogy a csapatszellem remek és küzd mindenki, nem úgy, mint egy évvel ezelőtt ilyenkor.
Igazából nem csak a "top 6" rangadók a nehezek, de a Wolves és Bournemouth ellen is kőkemény mérkőzésre számítok, hiszen remekül kezdték a szezont. Most érzem igazán úgy, hogy minden találkozó megnyerése 100%-ot igényel a srácoktól. Az utóbbi időben, de leginkább tavaly, nem volt (mindig) olyan küzdelmes legyűrni a kicsiket. Előző idényben sok kiscsapat ki lett ütve még általunk is, pedig finoman szólva se élte fénykorát a klub. Még van néhány alakulat, amelyik nem ide való, de azok ki is lesznek szórva idén ahogy látom. Pozitívum, hogy olyan edzők jöttek a PL-be, mint Sarri, Nuno vagy éppen Emery és alig van már az idejét múlt brit edzőkből, gondolok itt Allardyce-ra vagy Pardew-ra.

6 éve
Mourinhoval én sem tudom elképzelni, hogy megelőz a United. Ha még időben kivágják, na akkor esetleg lehet esélyük, de már eleve előnyben vagyunk hozzájuk képest. Spursbe meg idén igazából semmi átütő erőt nem érzek, pedig azt hittem inkább velük kell majd számolni, mint a Chelseavel. De sajnos Sarri kiválóan végzi idáig a dolgát... Szóval én most úgy érzem, legnagyobb esélyünk nekünk van a 4. helyre, de ez persze semmit nem jelent.
6 éve
Törölt felhasználó
Arpi!
Pontosan ezért kell addig minden meccset megnyerni! Amire simán meg van minden esélyünk. Nem mindegy hány ponttal és milyen magabiztossággal megyünk bele egy kemény novemberbe és a rangadókba.
Persze könnyű ezt mondani. Ahogy Emery is mondta minden meccs nehéz az ellenféltől függetlenül és addig hiába nem játszunk nagy csapattal simán meg is szakadhat a győzelmi, vagy netán a veretlenségi sorozatunk is.
Egyébként én nem hittem volna, hogy a két rangadó után a kötelezőnek mondható meccseket mindet hozni tudja a csapat.
Tudom, hogy az átütő erő nem volt meg minden győzelem alkalmával, de egy újjá épülő klubnál ez eddig bámulatos teljesítmény. Az is meglepő számomra, hogy ennek ellenére senki nem veszi komolyan a csapatot(bár ennek picit örülök is), de attól érdekes.
6 éve
Mindegy én nem hiszek ebben a MU-ban szerintem tuti 6. lesz. Semmi erő nincs a játékukban. Szégyen ahogy játszanak a rangadókon is, otthon is x-re játszanak. És ha jön az esetleges új edző, akkor sem garancia, hogy rögtön zsákolni fogják a 3 pontokat. Én nem tartok a Mu-tól
6 éve
Azért novembertől jönnek már a húzosabb meccsek nekünk is: Pool (H), Wolves (H), B'mouth (V), Spurs (H), United (V).

Szólj hozzá