Alex Iwobi, az Arsenal nigériai támadója a Watford elleni mérkőzést követően elárulta, Unai Emery-nek köszönhetően magabiztosabban focizik, mint korábban.

A nigériai válogatott játékos csereként szállt be a 2-0-ra végződő Watford elleni bajnokin, és oroszlánrészt vállalt a győzelemben, hiszen ő adta Alexandre Lacazette-nek a gólpasszt a vezető találat megszerzéséhez.

A 22 éves játékost korábban többször kritizálták a Wenger-érában a rajongók, most viszont az egyik legjobban szereplő Arsenal-játékosról van szó, hiszen eddig két gólt rúgott és egy gólpasszt adott az idényben annak ellenére, hogy 328 percet játszott.

"Sokkal pozitívabb a játékom, sokkal magabiztosabb vagyok a labdával. Az edző arra kért, hogy ne lovagoljak azon, ha valami nem sült el jól, csak csináljam tovább." - mondta Iwobi.

 

"Elmondta, hogy ne legyek annaiyra kritikus magammal szemben, egyszerűen csak próbálkozzak, mindegy, mi  sül ki belőle. Ez pedig sok önbizalmat adott, hogy próbáljak meg megverni egy védőt egy az egyben, próbáljak többször lőni, vagy kérjem többször a labdát."

 

"Az intenzív edzéseknek köszönhetően pedig még egy kis súlyt is sikerült leadnom, emiatt még élesebbnek érzem magam a pályán." - mondta a nigériai.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

5 éve
Smith Rowe, Willock, Nketiah es Ilijev utazott a csapattal, utobbi csak C-kapusnak
5 éve
Smith Rowe felépült Emery szerint, azt mondjuk nem tudom, hogy utazott-e.
5 éve
Törölt felhasználó
Nagy kár, hogy Smith-Row nem játszhat csütörtökön, sajnálom, hogy Mavropanos nem tud még meccset vállalni. Remélem megpróbáljak Emery egy : Welbeck-Iwobi-Nketiah-Auba támadó sort felrakni. Pihentetve Özilt,Lacát,Ramsyt. Középpályára Guandouzit és Elnenyt várom, Leno-Lichti-Musztafa-Holding-Monreal/félidő Kola
5 éve
Van egy kis félsz bennem Lenoval kapcsolatban, de bízom benne, a hétvégén is remekül szállt be. Cech pedig valóban kirobbanó formában volt, én azt hittem ő már teljesen kiégett. Szerintem hozott nekünk pontokat a konyhára. Akárcsak Leno a Watford ellen. A kupákban addig bőven védhet Martinez, jó kis kapus ő is, nem is nagyon értem miért nem megy már el játszani egy kisebb csapathoz. Persze nekünk az csak jó, ha ilyen a 3. számú kapusunk.
5 éve
Az utóbbi 3-4 meccsén tényleg nagy király volt Cech.Remélem én is,hogy Leno bizonyít és megtartja a helyét a szezon hátralévő részére,Cech meg jó lesz a kupákban.

Szólj hozzá