web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Sajtó: Ramsey akár már a télen távozhat

  • Sajtó: Ramsey akár már a télen távozhat

    Megakadtak a tárgyalások a walesi játékossalJelen állás szerint legkésőbb távozik az idény végén az Arsenaltól Aaron Ramsey, a csapat egyik kulcsjátékosa, miután az eddigi tárgyalások a szerződéshosszabbításról nem vezettek sikerre - írta szerda este a Daily Mirror és a Daily Mail, és csütörtökön a mértékadóbb Daily Telegraph.

A felek az elmúlt hónapokban végig tárgyalásban voltak, és bár egy ideig mind a klub, mind a játékos részéről volt hajlandóság a folytatásra, jelenleg mégsincs hivatalos ajánlat az Arsenaltól, amit aláírhatna Ramsey mindössze kilenc hónappal a most futó szerződése lejárta előtt.

Ramsey jelenleg 110 ezer fontot keres az Arsenalnál, és ennek legalább a dupláját szeretné az új szerződésében. A csapatnál jelenleg rekordmagas a játékosok fizetési listája, ám az Emirates-szel való új szponzori szerződés, illetve az Adidas-ra való váltást követően magasabb bevételre tehet szert a klub.

Ennek ellenére, mint azt a Daily Mail cikke megjegyzi: nem feltétlenül biztos, hogy a fizetést illetően akadtak el a tárgyalások Ramsey és a klub között.

Csütörtök napközben már a mértékadóbb Daily Telegraph megbízható újságírója, Jeremy Wilson is lehozta a két bulvárlap cikkét: a játékos fizetési igénye, az Arsenal magas fizetési listája és Unai Emery véleményét követően a klub visszavonta Ramsey számára az eddigi ajánlatot.

Wilson szerint - csakúgy, mint Alexis esetében idén télen - az Arsenal hajlandó lesz megfontolni a Ramsey-ért tett ajánlatokat, belföldről a Manchester United és a Chelsea, külföldről pedig a Juventus érdeklődik a 28 éves játékosért.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(107)

Pinokkió

Érdekelne, hogy észere vettétek-e a Herthánál, hogy az első direkt labdásra támadó csak kizökkentette a Bayernest, a második ember meg leszerelte? Én azt láttam, hogy ez szisztematikus volt Dárdaiéknál. Jó lenne valami ilyesmi nálunk is a nagyobbak ellen...

Oct 03. 21:07

fabre

Idén ki nem teljesít gyengén?! :D
Jó mondjuk rohadtul nem érdekel, ameddig hozzuk a meccseket, de Ramsey szapulása szerintem az egyik legnagyobb faszság a világon.

Oct 03. 15:45

ronin

A mondandómhoz a kulcs, az általad használt 'észrevehetetlen' szó. /Vagyis: amit nem veszel észre./ ...Ahogy a lenti példák esetében.

Oct 03. 14:26

Pinokkió

Szerintem Emery egyik pozitív hatása, h senki nem alibizik, max ilyen-olyan okból rosszul játszik.

Oct 03. 14:08

JACKOXI

Ramseyt nem tartom alibinek, csak idén nagyon gyengén teljesít, de a védelmére szól, hogy nem is a posztján játszik. Alibi nem = a rossz játékkal. Arról ne is beszéljünk, hogy sokszor észrevehetetlen. Szóval, ha azon a poszton képzeli el Emery hosszútávon, én egyáltalán nem ragaszkodnék hozzá.

Oct 03. 12:25

ronin

Aron21! +1 LOL LOL
JACKOXI! Most meg Ramseyt tartod annak wink LOL confused

Oct 03. 12:14

Pinokkió

Nem rád gondoltam, csak próbáltam reagálni, ezzel megtisztelni téged.

Oct 03. 12:05

JACKOXI

Ha rám célzol, én biztosan nem akarok rád erőltetni semmit. Elfogadom a véleményedet, de ráerőltetni a másikra pont te akarod a meglátásaidat. Én biztos nem basznám el az egész délelőttömet arra, hogy bizonyítsam az igazamat. Te most is azt állítod, hogy rózsaszín szemüvegen nézem/nézzük a meccseket. Ezt én is mondhatnám rólad ezzel a lendülettel, de eszembe sincs. Nem egyezik a véleményünk, de nem hinném, hogy ettől bármelyikünk rózsaszín szemüvegen nézné a meccset. Maradjunk annyiban, hogy Xhaka egyenlőre Emerynél is kirobbanthatatlan, ami azért bizonyára jelent valamit...

Oct 03. 11:55

Pinokkió

JOCKOXI, mert agyvérzést kapok azoktól, akik görcsösen egy lilaködös szemüvegen nézik a meccset és ránk akarják erőltetni a véleményüket.

Oct 03. 10:28

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook