Jelen állás szerint legkésőbb távozik az idény végén az Arsenaltól Aaron Ramsey, a csapat egyik kulcsjátékosa, miután az eddigi tárgyalások a szerződéshosszabbításról nem vezettek sikerre - írta szerda este a Daily Mirror és a Daily Mail, és csütörtökön a mértékadóbb Daily Telegraph.

A felek az elmúlt hónapokban végig tárgyalásban voltak, és bár egy ideig mind a klub, mind a játékos részéről volt hajlandóság a folytatásra, jelenleg mégsincs hivatalos ajánlat az Arsenaltól, amit aláírhatna Ramsey mindössze kilenc hónappal a most futó szerződése lejárta előtt.

Ramsey jelenleg 110 ezer fontot keres az Arsenalnál, és ennek legalább a dupláját szeretné az új szerződésében. A csapatnál jelenleg rekordmagas a játékosok fizetési listája, ám az Emirates-szel való új szponzori szerződés, illetve az Adidas-ra való váltást követően magasabb bevételre tehet szert a klub.

Ennek ellenére, mint azt a Daily Mail cikke megjegyzi: nem feltétlenül biztos, hogy a fizetést illetően akadtak el a tárgyalások Ramsey és a klub között.

Csütörtök napközben már a mértékadóbb Daily Telegraph megbízható újságírója, Jeremy Wilson is lehozta a két bulvárlap cikkét: a játékos fizetési igénye, az Arsenal magas fizetési listája és Unai Emery véleményét követően a klub visszavonta Ramsey számára az eddigi ajánlatot.

Wilson szerint - csakúgy, mint Alexis esetében idén télen - az Arsenal hajlandó lesz megfontolni a Ramsey-ért tett ajánlatokat, belföldről a Manchester United és a Chelsea, külföldről pedig a Juventus érdeklődik a 28 éves játékosért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (107)

6 éve
Érdekelne, hogy észere vettétek-e a Herthánál, hogy az első direkt labdásra támadó csak kizökkentette a Bayernest, a második ember meg leszerelte? Én azt láttam, hogy ez szisztematikus volt Dárdaiéknál. Jó lenne valami ilyesmi nálunk is a nagyobbak ellen...
6 éve
Törölt felhasználó
Idén ki nem teljesít gyengén?! :D
Jó mondjuk rohadtul nem érdekel, ameddig hozzuk a meccseket, de Ramsey szapulása szerintem az egyik legnagyobb faszság a világon.
6 éve
Törölt felhasználó
A mondandómhoz a kulcs, az általad használt 'észrevehetetlen' szó. /Vagyis: amit nem veszel észre./ ...Ahogy a lenti példák esetében.
6 éve
Szerintem Emery egyik pozitív hatása, h senki nem alibizik, max ilyen-olyan okból rosszul játszik.

Szólj hozzá