Unai Emery szigorú edzéspolitikája miatt nem tudott a német szövetségi kapitány, Joachim Löw és a Nationalelf technikai igazgatója, Olivier Bierhoff Mesut Özillel beszélni, állítja a német Bild bulvárlap.

A hétfői FIFA díjátadó-gála, amelyet Londonban rendeztek, jó alkalmat jelentett  volna Löwék számára, hogy első alkalommal beszéljenek Özillel azt követően, hogy a 29 éves középpályás az idei katasztrofális világbajnokságot követően visszavonult a válogatottságtól.

Löwék ezügyben telenonon egyeztettek is Özil ügynökével Erkut Sögüttel,  ám a megbeszélésre végül azért nem került sor, mert Emery minden vendéget kitiltott az Arsenal hétfői átmozgató-edzéséről, és ezügyben Özillel sem tett kivételt.

Özil később sem akart Löwék rendelkezésére állni, amit Bierhoff meg is erősített a Bildnek, így egyhamar nem is várható a jelenlegi helyzet tisztázása. 

A német válogatott vezetőinek így be kellett érniük Shkordan Mustafival és Bernd Leno-val, míg a nap folyamán Per Mertesackerrel váltottak néhány szót, aki a visszavonulása óta az Arsena akadémiájának vezetője lett.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

6 éve
Az első percben volt egy érdekes labdaátvétele egy hazatett labdánál, ami éppenséggel pattanhattott volna befelé is.
Talán a szabadot is védhette volna, de az szépen volt rúgva.
6 éve
Miért kezdték ki paran Leno-t a szurkolok közül?Olvasok erdekes tweet-eket.Nem volt idom nezni a meccset.
6 éve
Dicséret Emery-nek, mert jól rotálja a keretet. Egyértelmű, hogy nem vesszük félvállról ezeket a meccseket, látható ez a cseréken is.
6 éve
Ha Micky elgurítja a kapus mellett Lichsteiner belöbbölt labdáját, akkor azért kicsit más lett volna. Szerintem a Brentfordnak olyan igazán nagy helyzete nem is volt.

Egyetértek azzal, hogy jó lenne behúzni a Ligakupát, ezzel+a BL-kvalifikációval kitűnő szezont zárnánk.
6 éve
Az egy jól eltalált szabadrugás volt. Nem sokan védik ki ha egyáltalán kivédik. Amúgy meg jó kis meccs volt. Mi a továbbjutásért ők meg az életükért küzdöttek. Nem beszélnék szégyenről. Továbbjutottunk, nem?

Szólj hozzá