web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Egyre biztosabb Gazidis távozása

  • Egyre biztosabb Gazidis távozása

    A Milanhoz távozik az Arsenal vezérigazgatójaEgyre biztosabb Ivan Gazidis távozása az Arsenaltól, miután az amerikai szakember minden valószínűség szerint elfogadja a Milan ajánlatát.

A dél-afrikai születésű Gazidis klubcseréjéről már nyár óta ír az olasz sajtó, miután az 54 éves gazdasági szakember jó kapcsolatot ápol a milánióiak új tulajdonosával.

Bár a klubváltás nem ment annyira simán, mint ahogyan az olaszok írták, Gazidis sokat dilemázott, hogy elfogadja-e Milan hívószavát, ám végül úgy hírlik, igent mondott: ehhez az is kellhetett, hogy a milánóiak plusz egy millió fontot ajánlottak az arsenalos fizetéséhez képest és részesedést a klub törzstőkéjében, ami milliókat érhet.

A Standard Sport szerint Gazidis szerződésében egyéves felmondási idő van, ennél hamarabb nem kezdhetne a Milannal.

Az angol lap megjegyzi, Gazidis helyettese jó eséllyel a csapat új többségi tulajdonosáanak, Stan Kroenke fia, Josh lesz.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(104)

Pinokkió

Jackoxi, kellene egy jó középső védő. Most visszanéztem Mavropanos pár videóját, ígéretesnek tűnik, pont az tetszett benne, amit Holdingból hiányolok, tudja mikor kell szerelni. Persze a videók becsapósak is lehetnek.

Sep 26. 18:59

JACKOXI

Pinokkió: Holding nem annyira puhapöcs, néha olyan bodycheckeket lenyom, hogy csak pislogok. Hétvégén jól szállt be a meccsbe, de azért nem felejtem el a korábbi ámokfutásait. Kíváncsi leszek rá, mit tud hosszútávon nyújtani, biztos meg fogja kapni a lehetőséget az EL-ben és a Ligakupában is. Ejj, és megint csak ismételni tudom magamat, Mavropanost nagyon sajnálom, mert ha tényleg van benne kraft, és jól játszva lehozná az őszt, ebbe a szedett-vedett védelembe simán be tudná verekedni magát a honfitársa mellé. De így egy hónapig még biztos nem látjuk.

Sep 26. 14:43

Athlon

Pinokkió! Még csak szeptember van... smile Biztosan év végére látunk javulást egyénileg is a játékosoktól. Egyébként pedig meglepően sokat volt már eddig is forgatva a keret.

Sep 26. 09:08

Pinokkió

Jackoxi, Aron21, Athlon, alapvetően én is szeretem Xhakat, és Torreirat is, de nem tenném ki a csapatból Goendouzit sem. Mivel egyszerre nem nagyon játszhatnak, így rotálgatni kellene őket, de még azt is el tudom képzelni, hogy egy rossz Özil/Ramsey helyett játszatnám a franciát. Szerintem az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettje lehet (lentebb - szerintem - elégé alátámasztottam pontos meccsidőkkel, amikor ügyes volt), ha nem pazaroljuk el (én mellé tenném tehetségben Nilest és Iwobit is). Amúgy Xhakanak és Torreiranak Emery egy kicsit taníthatna játéktechnikai és taktikai dolgokat is, amit Wenger a késői korszakában már nem tett meg a játékosaival, pl. Bellerínnel, aki szintén jó lehetne egy-két alap dologgal pluszban, csak másolja Monrealt, nem mindig visszapassz, ha nem futtatják, ilyenkor pl. a bal láb fele is cselezhetne, befelé húzva, és onnan akár a bal lábát is használhatná, de akár egy helycserés kipassz is jöhetne, utána bemozgás középre... (ekkor van szerepe az ő oldalán a védekező kp-nak), vagy kapu előtt egy kicsit jobb helyezkedés (szintén Monreal). Ugyanezeket a váratlan mozgásokat is hiányolom az előbbi kettőnél (de Özilnél vagy Raseynél is), amit Emerynek kellene helyretenni. Na és akkor ne beszéljünk Mkhitaryanról, aki tök ebbe a csapatba illene, csak ki kell hagyni a két nyafogó sztárocskánk miatt :-( És akkor nem beszéltem a védelem közepéről, ahova mindenképp beépíteném Holdingot, persze, neki is egy kis képzés kellene, mikor kell kilépni, és mikor behátrálni, a keménységet és a határozottságot nem érzem nála.

Sep 26. 07:48

Athlon

Szerintem Xhaka nem jár messze attól, hogy kihúzza a méregfogait a játékának, ehhez szerintem Emery ideális edző. Sajna tény, hogy vannak rövidzárlata az eladott labdáival és elkésett belépőivel, de ez szerintem már csak a szurkolói megbélyegzés, hogy túlontúl felnagyítjuk ezeket. Torreira remek kis játékos lehet, de az Everton ellen neki is voltak (némileg kisebb) hibái, mégsem beszélünk erről. Meglehet, vannak jobb játékosok Xhakánál, és a svájci nem világklasszis, de per pillanat ez egy olyan poszt, amire nem igazolnék, ami nagy szó smile
Guendouzi megítélése is erősen szurkolói túlzás: adott egy "mesehős", mint Kos, aki átjött a francia másodból és nyújtott néhány tényleg erős produkciót, de a végére kissé elfáradt. Fel kell építeni a srácot, jó lesz. De addig ne várjunk el tőle túl sokat, különben megtörik a nyomás alatt. Egyelőre világos, hogy Xhakát kell játszatni és nem Matteót.

Sep 26. 07:42

JACKOXI

Rosszul fogalmaztam, ezek tőle inkább ki nem kényszerített hibák, amik nem is annyira felelőtlenségből fakadnak, inkább figyelmetlenségből, koncentrációhiànyból. Ezzel együtt is kezdő nàlam.

Sep 25. 21:49

Pinokkió

Akkor most felelőtlen vagy nem? Aron21 arra utal, hogy a megbízhatóság az erénye, míg Jackoxi meg azt mondja, hogy felelőtlen, vagy csak sűrűn ad el labdát. Amúgy, ha észrevettétek, akkor az Everton ellen nem az utolsó ember volt a középpályán, sokszor (szerintem kb. mindig) helyet cserélt Torreirával, tehát Goendouzi "helyén" játszott, ahol van némi játék színezésre lehetőség, mert az előbb lévő védekező középpályás forgatja a játékot, néha egy-egy lapos védők közé lőtt bepasszal indít támadást, amire valamelyik szélső(hátvéd) befut a védők mögé. Persze ebből több labda eladás is van. És itt jön be a képbe nálam Goendouzi, mert ő ugyanebben jobb statisztikákat mutat fel.

Sep 25. 21:01

JACKOXI

Hát igen, utolsó középpályásként nem feltétlen kell felelőtlen dolgokba bele menni. Nézzük meg a Barcánál Busquets-t. Ő sem viszi túlzásba, mégis tökéletesen tudja diktálni a játék ritmusát, borzasztó elegánsan játszik, és a játékintelligenciája valahol az egekben van. Ebből kifolyólag tudja, hogy mikor szabad bevállalni egy kockázatosabb labdát/cselt. És azzal is tisztában van, hogy esetleg mikor kell inkább a sokak által csak "alibinak" hívott passzt eszközölni. Mégis világklasszis a posztján. Xhaka másabb az igaz, mert ő több hibával játszik sajnos, de azt nem szabad elvenni tőle, hogy remekül játssza meg a labdákat, és irányítja a játékot. Csak sajnos ahogy előbb is említettem, kissé felelőtlen.

Sep 25. 20:30

Aron21

Pinokkió, amikor Tuchel átvette a PSGt az első dolog, amit kimondott a száján, hogy neki kell egy regista. A németnek tényleg iszonyatosan fontos egy ilyen játékos, a BVBnél Weiglből csinált rögtön klasszist és gyakorlatilag tényleg nem lehet elképzelni a csapatait klasszikus hátsó irányító nélkül. Na most a franciáknak végül az égvilágon senkit nem sikerült igazolni erre a posztra és most minden arról szól, hogy ezt hogyan oldja meg az edző. Marquinhost próbálgatja, de az teljesen világos, hogy a brazil nem jelent rövidtávú megoldást semmiképpen sem és valószínűleg hosszútávon sem.

Na most egy újságíró pár hete feltette ennek az embernek, aki tényleg a regista pozíció megszállotja és mindenese, hogy még is miért nem játszatja a minden elemében tökéletes adottságokkal rendelkező Rabiotot ezen a poszton. A válasz lényege nagyon egyszerű volt: túl sok kockázatot vállal. :D

Sep 25. 19:27

Pinokkió

Ja, a sótlanhoz: több kockázattal járó és meglepő húzás, amit várok Xhakatól, ha ő a forgató játékos.

Sep 25. 16:49

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Emery: Nagyok a követelmények

 Emery: Nagyok a követelmények Véget ért az Arsenal veretlen sorozata

Emery védőt igazolna januárban

 Emery védőt igazolna januárban Három védő is van az Arsenal radarján

Holding keresztszalag-szakadást szenvedett

 Holding keresztszalag-szakadást szenvedett Az angol játékos a maradék szezont kihagyja

Sokratis: Csak egy csapat volt a pályán

 Sokratis: Csak egy csapat volt a pályán A görög szerint idei legjobb formájában játszott az Arsenal

Sajtó: Özilnek harcolnia kell az arsenalos jövőért

 Sajtó: Özilnek harcolnia kell az arsenalos jövőért Unai Emery nem tesz kivételt a német játékossal

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook

Arsène Wenger - Egy korszak vége
Az Arsenal hivatalosan bejelentette, hogy a francia menedzser 22 év után a szezon végén távozik a csapattól.
1996 Szept

Wenger az Arsenal új menedzsere!

1998

Az első külföldi menedzser aki duplázni tud csapatával, elhódítva a Premier League és az FA Kupa trófeát.

2002

A második dupla!

Henry a gólkirály. Premier League győzelem az Old Traffordon, köszönhetően Wiltord csodás befejezésének.

2004

THE INVINCIBLES

A legendás, veretlenül megnyert bajnoki cím!

2006

Bajnokok ligája döntő

Egy fájó emlék? Őrült Jens kiállítása után 10 emberrel vereséget szenvedünk a Barcelona ellen.

2014

Kilenc hosszú év

Kilenc nehéz év, évről évre kulcsjátékosok távoznak, stadionépítés utáni pénzügyi nehézségek.

Aztán jön a Hull City az FA Kupa döntőben, és Aaron Ramsey!

2018

Egy korszak vége

A szezon végén távozik az élő klublegenda Arsène Wenger.

Merci Arsene!