Egyre biztosabb Ivan Gazidis távozása az Arsenaltól, miután az amerikai szakember minden valószínűség szerint elfogadja a Milan ajánlatát.

A dél-afrikai születésű Gazidis klubcseréjéről már nyár óta ír az olasz sajtó, miután az 54 éves gazdasági szakember jó kapcsolatot ápol a milánióiak új tulajdonosával.

Bár a klubváltás nem ment annyira simán, mint ahogyan az olaszok írták, Gazidis sokat dilemázott, hogy elfogadja-e Milan hívószavát, ám végül úgy hírlik, igent mondott: ehhez az is kellhetett, hogy a milánóiak plusz egy millió fontot ajánlottak az arsenalos fizetéséhez képest és részesedést a klub törzstőkéjében, ami milliókat érhet.

A Standard Sport szerint Gazidis szerződésében egyéves felmondási idő van, ennél hamarabb nem kezdhetne a Milannal.

Az angol lap megjegyzi, Gazidis helyettese jó eséllyel a csapat új többségi tulajdonosáanak, Stan Kroenke fia, Josh lesz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (104)

6 éve
Jackoxi, kellene egy jó középső védő. Most visszanéztem Mavropanos pár videóját, ígéretesnek tűnik, pont az tetszett benne, amit Holdingból hiányolok, tudja mikor kell szerelni. Persze a videók becsapósak is lehetnek.
6 éve
Pinokkió: Holding nem annyira puhapöcs, néha olyan bodycheckeket lenyom, hogy csak pislogok. Hétvégén jól szállt be a meccsbe, de azért nem felejtem el a korábbi ámokfutásait. Kíváncsi leszek rá, mit tud hosszútávon nyújtani, biztos meg fogja kapni a lehetőséget az EL-ben és a Ligakupában is. Ejj, és megint csak ismételni tudom magamat, Mavropanost nagyon sajnálom, mert ha tényleg van benne kraft, és jól játszva lehozná az őszt, ebbe a szedett-vedett védelembe simán be tudná verekedni magát a honfitársa mellé. De így egy hónapig még biztos nem látjuk.
6 éve
Pinokkió! Még csak szeptember van... :) Biztosan év végére látunk javulást egyénileg is a játékosoktól. Egyébként pedig meglepően sokat volt már eddig is forgatva a keret.
6 éve
Jackoxi, Aron21, Athlon, alapvetően én is szeretem Xhakat, és Torreirat is, de nem tenném ki a csapatból Goendouzit sem. Mivel egyszerre nem nagyon játszhatnak, így rotálgatni kellene őket, de még azt is el tudom képzelni, hogy egy rossz Özil/Ramsey helyett játszatnám a franciát. Szerintem az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettje lehet (lentebb - szerintem - elégé alátámasztottam pontos meccsidőkkel, amikor ügyes volt), ha nem pazaroljuk el (én mellé tenném tehetségben Nilest és Iwobit is). Amúgy Xhakanak és Torreiranak Emery egy kicsit taníthatna játéktechnikai és taktikai dolgokat is, amit Wenger a késői korszakában már nem tett meg a játékosaival, pl. Bellerínnel, aki szintén jó lehetne egy-két alap dologgal pluszban, csak másolja Monrealt, nem mindig visszapassz, ha nem futtatják, ilyenkor pl. a bal láb fele is cselezhetne, befelé húzva, és onnan akár a bal lábát is használhatná, de akár egy helycserés kipassz is jöhetne, utána bemozgás középre... (ekkor van szerepe az ő oldalán a védekező kp-nak), vagy kapu előtt egy kicsit jobb helyezkedés (szintén Monreal). Ugyanezeket a váratlan mozgásokat is hiányolom az előbbi kettőnél (de Özilnél vagy Raseynél is), amit Emerynek kellene helyretenni. Na és akkor ne beszéljünk Mkhitaryanról, aki tök ebbe a csapatba illene, csak ki kell hagyni a két nyafogó sztárocskánk miatt :-( És akkor nem beszéltem a védelem közepéről, ahova mindenképp beépíteném Holdingot, persze, neki is egy kis képzés kellene, mikor kell kilépni, és mikor behátrálni, a keménységet és a határozottságot nem érzem nála.
6 éve
Szerintem Xhaka nem jár messze attól, hogy kihúzza a méregfogait a játékának, ehhez szerintem Emery ideális edző. Sajna tény, hogy vannak rövidzárlata az eladott labdáival és elkésett belépőivel, de ez szerintem már csak a szurkolói megbélyegzés, hogy túlontúl felnagyítjuk ezeket. Torreira remek kis játékos lehet, de az Everton ellen neki is voltak (némileg kisebb) hibái, mégsem beszélünk erről. Meglehet, vannak jobb játékosok Xhakánál, és a svájci nem világklasszis, de per pillanat ez egy olyan poszt, amire nem igazolnék, ami nagy szó :)
Guendouzi megítélése is erősen szurkolói túlzás: adott egy "mesehős", mint Kos, aki átjött a francia másodból és nyújtott néhány tényleg erős produkciót, de a végére kissé elfáradt. Fel kell építeni a srácot, jó lesz. De addig ne várjunk el tőle túl sokat, különben megtörik a nyomás alatt. Egyelőre világos, hogy Xhakát kell játszatni és nem Matteót.

Szólj hozzá