Iparági pletykák szerint gyakorlatilag eldőlt, hogy az Arsenal az idei szezont követően mezbeszállítót vált, és a Puma helyett az Adidas lesz a csapat partnere.

Arról már régóta cikkeztek az angol sajtóban, hogy az Adidas lesz az Arsenal új mezbeszállítója, de most az Egyesült Államokból származó hírek is megerősítették ezt az értesülést.

Az amerikai @HowieLongShort twitteres üzleti elemző szerint az Adidasszal öt évre állapodott meg az Arsenal 300 milliót font összértékben, ez éves szinte 60 millió font bevételt jelent az Arsenalnak, ami a duplája a mostani Puma-megállapodásnak. 

Ha az amerikai hírek pontosak, az Arsenal-Adidas megállapodás a harmadik legnagyobb üzletté avazsálna a jelenleg érvényben lévő paktumok között, ennél csak a Manchester United (szintén Adidas), és a Barcelona (Nike) kap többet évente.

Az új megállapodás mindenképpen jó hírt jelentene Unai Emery-nek, hiszen az ebből befolyó összeg alappillére lesz az Arsenal átigazolási költségvetésének a következő átigazolási szezonban.

Az Arsenal csak később jelenheti be a megállapodást az Adidasszal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (124)

6 éve
A baj ott volt a védekezésünkben (amikor épp vezettünk és jött előre a Cardiff), hogy Guendouzi nem lépett ki szerelni a középpályán (nem ütközött, ahogy Jozsef2 írja), általában csak behátrált, persze mert se Xhaka, se a többiek nem segítettek be neki. Érdekes volt, mert Toirerra pont ezt oldotta meg (egyedül), rajta már nem ment át senki, ő be merte vállalni az egy az egyes szereléseket, ütközéseket, így stabilizálódtunk középpályán, amivel az előre játékunk is feljavult. Én eddig nem voltam nagy Torreira rajongó, de amit a Cardiff ellen csinált, az extra csúcs volt, személy szerint most először láttam így focizni (a vb-n se). Az nem jut eszetekbe, hogy Xhaka helyett Torreira játsszon Guendouzival? Mondjuk vicc, mert talán csk Cech, helyettes Xhaka, Koscielny... és pont nekik nincs már helyük ezen a szinten. Még jó, hogy nem Bellerín is csk!
6 éve
Törölt felhasználó
Azert hogy a vedelem gyenge Cech a hibas m
,meg aki beteszi.A vedok allando felelemmel kell jatszanak,mert nem lehet hatra adni egy labdat sem.Tovabbra is fenntartom hogy Bellerin nem vedo.Guendouzi tul fiatal,hogy iranyitsa a kozep palyat.Hianyzik egy utkozo kozep palyas aki Elneny lehetne.
6 éve
Azért arra felhívnám a figyelmeteket, hogy a második gólunkat közvetlenül azután szereztünk miután Özil visszább lépett és tulajdonképpen jóval veszélyesebbek is lettünk a kapura utána. Xhaka látszólagosan jó a baromságaitól eltekintve, de most úgy gondolom az Ő jelenléte a pályán ami visszább fog minket, egyszerűen nem lát úgy a pályán, mint Özil, vagy akár Guendouzi... A másik meg ez a felállás és rendszer amiben játszani akarunk szerintem teljesen alkalmatlan a kis csapatok ellen és hát ha a top4-be akarunk kerülni akkor őket kell megvernünk. Cech-vel meg az a probléma, hogy Emery látszólag ráerőlteti ezt a baromságát, Wenger alatt nem ment ez a hátul gurigázás.
6 éve
Igen arpi575, de Xhaka helyett, Guendouzi mellett, Xhaka már bő egy szezon alatt nem tudta hozni az elvártakat, elég volt belőle is, Cech, mint Casillas a karrierje végére irtó gyenge kapus lett, Monreal hozzáállása példás, de ő is egy nulla ezen a szinten, Kolasinac hatalmas kérdőjel. Stb.. 1 szó, mint 100, a fél csapat kuka, a komplett védelem, Xhaka és Cech húzzon el máshova, mert amíg ők itt lesznek, a top4 elérhetetlen lesz. Mellesleg papíron Cardiff a leggyengébb csapat a bajnokságban...
6 éve
A védelem még mindig katasztrófa. Nem tudok ki ellen lesz clean sheet, ha egy Cardiff ellen kettőt kapunk. A szarkák elleni meccs pl biztos nem lesz könnyű két két múlva idegenben.

Szólj hozzá