web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Mkhitaryan: Időt kell adni Emery-nek

  • Mkhitaryan: Időt kell adni Emery-nek

    Az örmény szerint Emery stílusa hasonló WengeréhezHenrikh Mkhitaryan, az Arsenal örmény középpályása a Sky Sportsnak adott interjújában Unai Emery védelmére kelt, a játékos szerint ugyanis időt kell hagyni a csapat új vezetőedzőjének a rengeteg elvárás közepette.

Nem egyszerű sorsolást kapott Emery az Arsenal élén, hiszen az első játéknapon a regnáló bajnokot , a Manchester City-t fogadták az Ágyúsok, a következő fordulóban pedig a Chelsea látta vendégül Mkhitaryanékat a Stamford Bridge-n.

Bár a játék szemmel láthatóan sokat javult a második játéknapra, és az Arsenal 2-0-ás hátrányból is képes volt kiegyenlíteni,  végül Marcos Alonso kései góljának köszönhetően a londoni riválisától is kikapott az Arsenal, így pedig már sokan nekiestek Emery-nek.

Mkhitaryan viszont úgy gondolja, időt kell hagyni a baszk trénernek.

"Mindenkinek megvan a maga véleménye. A lényeg, hogy mi tudjuk, hogy hogyan játszunk jelenleg és hogyan kellene játszanunk. Nem szükséges csak felívelgetnünk a labdát, és Istenben bízni, hogy lesz-e helyzetünk." - mondta Mkhitaryan.

"Továbbra is keményen kell dolgoznunk, hinnünk kell magunkban, és ki kell használnunk a megteremtett helyzeteinket."

"Nyilvánvalóan nem vagyunk elégedettek az eredményeinkkel, de tudjuk, merre tartunk, tudjuk, mit követel tőlünk az edző,és meg is akarunk felelni ennek."

"Mondhatjuk azt, hogy kemény sorsolásunk volt, hogy egymás után megkaptuk a Manchester City-t és a Chelsea-t, de előbb-utóbb úgyis játszottun volna velük, szóval mindegy. Megtettünk mindent, de nem voltunk elég szerencsések, sajnos van ilyen a futballban. Most az a legfontosabb, hogy pozitivak maradjunk, higgyünk magunkban, továbbra is keményen dolgozzunk és aztán jönni fognak az eredmények."

Az örmény játékos arra is kitért, mennyiben más Emery fuball-filozófiája elődjéhez, Arséne Wengeréhez képest.

"Annyiban nem más, de a részletekben vannak különbségek, mert más emberek felelnek most az edzésért, ők másképpen vélekednek a futballról."

"Emery megtartotta a Wenger-féle filozófiát, de valami mást akar ráépíteni. Tudja, hogy képes lehet valami mást adni a klubnak, főleg a támadás és a védekezés közti egyensúlyt tekintve. Ez nem egyszerű, de szerintem jó úton halad, hogy ezt elérje."Kapcsolodo Hirek

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Wenger: Özil bennragadhatott a komfortzónájában

 Wenger: Özil bennragadhatott a komfortzónájában Kegyveszetté vált a német játékos Emery csapatában

Hivatalos: Ramsey a Juventushoz távozik

 Hivatalos: Ramsey a Juventushoz távozik A legjobban kereső brit játékos lesz Aaron Ramsey

Szerény büdzsével dolgozhat Emery a nyáron

 Szerény büdzsével dolgozhat Emery a nyáron Sok függhet a BL-indulástól is

Martínez léphet Cech helyére

 Martínez léphet Cech helyére A cseh hálóőr a szezon végén visszavonul

Hivatalos: Denis Suarez az Arsenal játékosa

 Hivatalos: Denis Suarez az Arsenal játékosa Opciós jogot szerzett a végleges megvételre az Arsenal

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook