-

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (74)

6 éve
Törölt felhasználó
Jackoxi@ Ráadásul az a pár hetes munka csak edzésekre korlátozódott, ami nagyon más, mint az éles meccseken való teszt, fejlődés. A lényegi meló most kezdődik, tök különböző arcát tudja mutatni egy játékos edzésen vagy meccsen.
Bármelyik ténylegesen hozzáértő megmondja, hogy az igazi fejlődési, előrelépési lehetőséget a meccsek adják egy csapat számára, az edzés munka csak a minimális alapokat teszi le.
Jó pár meccs rá fog még erre menni, ezt garantálom. Emery is bele fog futni a szokásos kis csapatok elleni idegenbeli zakókba, ami kb minden PL szűz edzővel megtörténik (topcsapattal). Főleg ha a francia (vagy spanyol) bajnokságból jössz.. Szóval lehet készíteni a billentyűzetet a hőzöngésre, mert lesz rá ok elég. Aztán majd idővel egyre kevesebb reméljük.
6 éve
Törölt felhasználó
Turett szidróma alatt álltok a sok Wenger szídással, és most azok is akik Emeyt kezdik ki. Megkell adni neki is a bizalmat és kiállni mellette, ahogy Wenger mellett is.
6 éve
Ezt én sem értem de nem is kell voltak vannak és lesznek is még ilyen kommentek
Milyen érdekes hogy egyedűl Conténak sikerűlt bajnokságot nyernie első évében aztán rá egy évre nem jött szinte semmi már repűlt is
Guardiola olyan csapatokba ment meg volt amik készen voltak és volt pénz is hogy azt vegyen akit akar
Meg lehet nézni a MU-t Ferguson óta hiába vesznek jobbnál jobb játékosokat mégsem érnek el komolyabb sikereket
Ahol eddig voltunk az akkora gödör volt amiből nem 4-5 meccs alatt fogunk kimászni
szóval türelem
6 éve
gunarr: De mégis, hogy lehet párhuzamot vonni az évek óta tartó szenvedés, meg a pár hetes munka között? Engem ez idegesít.
6 éve
Törölt felhasználó
Ez a csapat talán november-december körül "készül el", de lehet, hogy még később. És ha el is készül, és jó is lesz, akkor is lesznek szopó meccsek, mint a tegnapi.
Egy meccsből leszűrni mindent, meg elküldeni az anyjába "ezt a fasz Emeryt", tipikus kretén magyarság, a tipikus csodavárás, ami aztán ha nem jön (és általában nem jön, nem csak a fociban..) akkor pofára esés és persze mindenkinek a kurva anyját, meg kapja be, minket itt átvertek.
Az itteni kommentek szerintem nem mérvadóak. Legalábbis remélem.

Szólj hozzá