Unai Emery az Arsenal pénteki sajtótájékoztatóján ismertette a kerettel kapcsolatos legfrissebb sérüléshíreket.

A baszk tréner elárulta, a világbajnokságról apró sérüléssel visszaérkező Nacho Monreal pénteken visszatérhetett a teljes körű edzésekre, de mindezek miatt kérdéses a vasárnapi játéka.

Miután a második számú bal bekk, Sead Kolasinac egy súlyos sérülés miatt 8-10 hetet hagy ki, más alternatíva után kell nézni, és ha Monreal nem tudja vállalni a játékot vasárnap, Ainsley Maitland-Niles játszhat ezen a poszton - a fiatal angol játékos az előző szezonban háromszor már játszott bal szélsőként.

Ami a többieket illeti: Ramsey ezen a héten már  edzhetett, és ott lesz a keretben, Danny Welbeck még nincs meccsfitt állapotban, Laurent Koscielny pedig csak karácsony-újév táján térhet vissza.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

6 éve
Törölt felhasználó
Ma nyerni kell. Ha valamit akarunk az új szezont otthon győzelemmel kell kezdeni. Nincs kifogás.
6 éve
Törölt felhasználó
Ma nyerni kell. Ha valamit akarunk az új szezont otthon győzelemmel kell kezdeni. Nincs kifogás.
6 éve
Nagy verésbe nagyon nem kéne beleszaladni. Szegény Emeryt egyből megtalálnák, holott az 1. tétmeccséből, amit Anglia toronymagasan legjobb csapata ellen fog játszani, azért olyan sok következtetést nem érdemes levonni.
6 éve
En meg remelem jol jatszunk ha ki is kapunk vagy x lesz csak legyen hajtas akarjanak a sracok ez valtozzon tavalyhoz kepest
6 éve
Törölt felhasználó
Sztem is bukta lesz. Egy jó 0-0-al már tökéletesen elégedett lennék személy szerint. :)

Szólj hozzá