Pénteken az Arsenal hivatalosan is bejelentette, hogy Alex Iwobi új hosszú távú szerződést kötött a klubbal.

A 22 éves szélső kilencéves kora óta az Arsenal kötelékébe tartozik, a klub hazai nevelésű játékos. 2015-ben robbant be a felnőtt keretbe, azóta 98-szer lépett pályára és kilenc gólt szerzett.

"Mindig is a gyerekkori álmom volt, hogy az Arsenalt képviseljem. Óriási érzés, hogy meghosszabbításra került a szerződésem, büszévé akarom tenni az Arsenal-családot a teljesítményeimmel." .- mondta Iwobi.

"Az első mezem is arsenalos volt, és remélhetőleg még hosszú ideig ezt a csapatot képviselem majd, és egy sor fiatal tehetségnek szolgálunk példával." 

"Nagyon elégedett vagyok, hogy Alex hosszabbított, ő egy kiemelkedő példája annak, hogy az kemény munkával ki lehet emelkedni az akadémiáról, és be lehet robbani a felnőtt keretbe. Nagyon várom már, hogy a továbbiakban is közösen dolgozzunk." - mondta Emery.  

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

6 éve
Most olvasom, hogy Monrelal kisebb térdsérülés miatt kihagyhatja a City elleni meccset. Fasza, akkor Niles lesz a balhátvédünk.
6 éve
Törölt felhasználó
Allitolag a chelsea is egyre kozelebb van Ramsey leigazolasahoz
6 éve
Monreal-ról lehet valamit tudni? Tegnap se volt még csak a keretben se. Mondjátok hogy nem fog eligazolni...
6 éve
Én minimum pontot de leginkább győzelmet várok a city és a chelsea ellen is
Talán a city lesz a nehezebb dolog de ki tudja hátha meglephetjük őket és jól debütál a csapat illetve Emery is
Jó lenne igazolni még pár embert de már sokmindenre nem lehet számítani
6 éve
Penge: Az én véleményem az, hogy jó felkészülési időszakon vagyunk túl. Ideje volt, hogy ne csak ázsiai csapatok ellen bohóckodjunk, hanem olyan csapatok ellen lépjünk pályára, akik valamennyire minőséget képviselnek. A csapaton már most látni a fejlődés, és az újítás jeleit, számomra ez egyértelmű. A labdakihozatalok nagyon komolyak, egészen a kapustól indulnak, és mindig meg tudják játszani hátulról, ez fasza. És itt álljunk is meg egy szóra. Lenonak volt már eladott labdája geci? Hihetetlen milyen magabiztosan és pontosan passzol. Egyszer megnéztem volna, hogy hogyan véd, ha nagyon benyomnak minket, de ilyen nem igazán volt. Majd kiderül. Jó látni azt is, hogy Emery több felállást is alkalmaz, és nem évek múlva áll elő valami újjal, hanem akár meccs közben is. A klasszisaink továbbra is klasszisok lesznek, az új fiúk jónak tűnnek, és van néhány fiatal is, akit simán betudunk majd építeni. Gondolok itt Nilesre és Guendora leginkább. A védelmünk necces lehet, de bizakodjunk. A City elleni egy 3 esélyes meccs, jó lenne ponttal nyitni, de azért ne vonjunk le nagy dolgokat még abból sem, ha kikapunk. Nagyon várom a kezdést, szerintem jó szezonunk lehet. Talán még elférne 1-2 igazolás, de ezekre már sok esély nincs, de ilyen kerettel is visszakerülhetünk a TOP4-be. Nekünk az legyen idén a célunk!

Szólj hozzá