Unai Emery, az Arsenal vezetőedzője a Chelsea elleni mérkőzést követően elárulta, nem komoly Aaron Ramsey sérülése, ami miatt a walesi középpályásnak ki kellett hagynia a Kékek elleni felkészülési találkozót.

Bár Ramsey eredetileg a kezdőben kapott helyet, egy kisebb sérülés miatt mégsem ő, hanem Emile Smith-Rowe kezdett Fabregasék ellen. A mérkőzést követően Emery azt is elárulta, miért lett kivéve a walesi.

"Aaronnak egy kis izomfájdalma volt, ami miatt úgy döntöttünk, kivesszük a kezdőből, mert lehet, nagy kockázattal járt volna a játéka." - mondta Emery.

"Továbbra is várom az orvosi szakvéleményt, de normális esetben nem szabadnak komoly probémának lennie." 

Emery-t az újságírók Ramsey helyzetéről is kérdezték, a walesi játékos szerződése jövőre jár le, és bár a felek tárgyalnak a hosszabbításról, még semmi konkrétum nem született.

"Ez továbbra is a játékosra és a klubra tartozik. Én a felkészülésre és az edzésekre koncentrálok jelen pillanatban teljes erőmmel, és a Lazio és a Manchester City elleni meccsekre." - mondta Emery.

"A véleményem teljesen egyértelmű: azt akarom, hogy maradjon, de ez a kérdés a játékosra és a klubra tartozik." 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

6 éve
Én megtartanám Ramsey-t
Akármennyire is sérülékeny de még mindíg ő hajt a legjobban minden meccsen és ha elmenne pl egy Barcába vagy Bayernbe vagy akármelyik nagyobb csapatba megmutatkozna hogy miért is van rá nagy szükségünk még így is hogy ennyit bajlódik a sérülésekkel!!!
Kár hogy Mustafiért nem jelentkezik be senki pedig jó lenne ha eltudnénk passzolni és hozni helyette egy értelmes védőt ! Azért Sokratist sem tartom egy betonbiztos védőnek bár majd ez kiderűl úgyis
6 éve
Törölt felhasználó
Persze, hogy nem elég. Nincs olyan, hogy elég. ...Ha nem szakad össze, mint a Dortmunddal, évekig építgetheti a keretet. ...Ha úgy folytatja, ahogy elkezdte, szobra lesz Liverpoolban 8-/
6 éve
Törölt felhasználó
ronin, ez tény, az érvem sarkítva volt, de tamas tökéletesen kiegészített: a Pool szintet akar lépni és ehhez messssssze nem elég Ox a középpályára. Ramseyről viszont hiszem, hogy a Barcában például Busquets és Coutinho között a hiányzó láncszem lehetne. (Ne legyen!!)
6 éve
Törölt felhasználó
tamas! Igen. Várható volt, hogy most Klopp a kp-ra gyúr. Cantól megszabadult, Milner idén 33. Ráadásul a 'nagypiacon' is jól manőverezik a német: anyagi téren sem strapálja le a klubot 😏
6 éve
Törölt felhasználó
A Liverpool igazolásai egyrészt Can távozása és Ox sérülése miatt ismentek végbe, de egyértelmű, hogy ők szintet is akarnak lépni és minél mélyebb és minőségibb csapatot építeni.
Szerintem jövőre ők lesznek a regnáló City elsőszámú kihívói.

Szólj hozzá