Ismertette az Arsenal azon játékosok névsorát, akik a felnőtt kerettel tartanak Szingapúrba, ahol a csapat az Atletico Madriddal és a Paris Saint-Germainnel játszik majd felkészülési mérkőzéseket. 

A csapat vasárnap utazik az ázsiai országba, és várhatóan egy hetet marad Szingapúrban. Ezt követően visszatérnek Európába, és a Chelsea-vel, illetve a Lazio-val játszanak majd barátságost.

Addig is tehát Unai Emery csapat Szingapúrban készül az új idényre. A csapat utazó kerete:

Kapusok: Petr Cech, Bernd Leno, Emiliano Martínez

Védők: Sokratis, Calum Chambers, Rob Holding, Konstantinos Mavropanos, Shkrodan Mustafi, Hector Bellerín, Jordi Osei-Tutu, Sead Kolasinac.

Középpályások: Henrikh Mkhitaryan, Aaron Ramsey ,Mesut Özil,  Mohamed Elneny, Alex Iwobi, Ainsley Maitland-Niles, Joe Willock, Reiss Nelson, Emile Smith Rowe, Matteo Guendouzi.

Csatárok: Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette, Eddie Nketiah, Lucas Perez.

Azon játékosok közül, akiket a Boreham Wood elleni és a nem-hivatalos barátságosokon próbált ki Emery többen is otthon maradtak. Sajtóhírek szerint Chuba Akpom közel áll ahhoz, hogy 2 millió font ellenében a belga Sint-Truiden együtteséhez igazolhat.

A Mirror szerint Jeff Reine-Adelaide-t és Krystian Bieliket kölcsönbe akarná adni Emery. Carl Jenkinsont a Leeds United vinné, Joel Campbell pedig ingyen távozhat véglegesen.

Az új igazolások közül Stephan Lichtsteiner, Lucas Torreira, valamint a világbajnokságon a csoportkörből továbbjutó Nacho Monreal, Granit Xhaka és David Ospina július végén, augusztus elején csatlakozik az edzésekre, az elődöntőig eljutó Danny Welbeck pedig még ennél is később.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

6 éve
Törölt felhasználó
Sommer? :gulp: Létezik, hogy tárgyalunk érte?
6 éve
Törölt felhasználó
Aki szeretné egy picit jobban megismerni Emeryt, annak ajánlom, hogy vásárolja megaz augusztusi FourForTwo-t.
Pár oldalt szenteltek neki és elég sok minden kiderül róla. Szerintem érdekes cikk.
6 éve
Lucas Perez szélső is, gyors is, meg gólerős is, max nem volt Wenger kedvence - látom most megy a kerettel -, esetleg megtartani és beépíteni a csapatba? Szerintem többet érne, mint Welbi.
6 éve
Törölt felhasználó
Welbeck marad, mert angol.
6 éve
Welbeck,Campbell,Akpom ezeket eladnam és vennék egy gyors jó labdabiztos szélsőt.Monreal-t még azért megtartanám valamikor nagyon jokat szokott menni van benne még 1-2 év nállunk,volt amikor csak ő rugott golokat

Szólj hozzá