Elégedett a keretével Unai Emery, az Arsenal új vezetőedzője, jelentette ki a baszk tréner az első sajtótájékoztatóján a felkészülési szezon előtt.

Az Arsenal idáig öt új játékost igazolt a felnőtt csapatba: Stephan Lichtsteinert, Bernd Lenót, Sokratis Papathatopoulost, Lucas Torreiát és Matteo Guendouzi-t, mindemellett pedig olyan játékosok is visszatértek a kerethez, akik az előző szezont kölcsönben töltötték, így meglehetősen bő merítési lehetősége van Emery-nek a szombaton kezdődő felkészülési idény előtt, amelyet az Arsenal a Boreham Wood csapatával kezd meg.

Arra a kérdésre, hogy vajon a jelenlegi kerettel bajnokságot tudna-e nyerni, nem válaszolt konkrétan Emery, de a baszk tréner elárulta, elégedett a kerettel és az új igazolásokkal.

"Lépésről lépésre kell haladnunk. Továbbra is úgy kell dolgoznunk, ahogy elkezdtük: keményen, és csak magunkkal törődve. Úgy látom, hogy a csapat helyzete napról napra javul és fejlődik, és jelenleg csak az első tétmeccsre koncentrálunk, a Manchester City ellenire."

 

"Leigazoltuk azokat a játékosokat, akikre feltétlenül szükségünk volt, de ha valaki még elérhető lesz, akkor készen állunk leigazolni őt is. Egy ilyen nagy csapat, mint amilyen az Arsenal is, soha nem zárhatja ki annak a lehetőségét, hogy adódik egy ilyen lehetőség valamikor az átigazolási időszakban, és akkor cselekedni kell. Most azt mondom, keretügyben rendben vagyunk. A csapat jó munkát végzett és elégedett vagyok a kerettel. De talán lesz adódik majd egy lehetőségünk egy további igazolásra, és akkor cselekedni fogunk."

 

"Ott vannak a fiatal játékosaink is, rájuk is gondolnunk kell, lehetőséget kell nekik adnunk, vagy ki kell kölcsönöznünk őket egy másik csapathoz. Jelenleg teljes a keret. Csak akkor fogunk igazolni, ha az illető nagy pluszt tud adni a csapatunkhoz."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

6 éve
De, igen, egyösszegben most csak 10-et kellett fizetni Torreiráért. Az összérték viszont 30 millió. És azt sem tudjuk, hogy a többi játékosért mennyit kellett fizetni. Azt gyanítom, lesz még pénz, ha még akarunk igazolni. Nem sok, de lesz.
6 éve
Athlon: Hogy érted? Torreiráért most csak 10-et fizetünk, nem? Nekem 50 felett jön ki néhány millióval.
6 éve
De összértékben 70 milliót költötünk!
6 éve
Tényleg 50 milliónk volt.
6 éve
aki nem tud várni Torreira játékperceira annak ajánlom ezt a videot :coolgrin: én személy szerint azt érzem ő lesz a kis kedvencünk, nagyon szimpatikus játékos,ahogy alázatosan játszik...https://www.youtube.com/watch?v=LuYURR_YH0M&t=156s

Szólj hozzá