web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Emery elégedett a kerettel

  • Emery elégedett a kerettel

    Nem zár ki új igazolásokat a baszk edzőElégedett a keretével Unai Emery, az Arsenal új vezetőedzője, jelentette ki a baszk tréner az első sajtótájékoztatóján a felkészülési szezon előtt.

Az Arsenal idáig öt új játékost igazolt a felnőtt csapatba: Stephan Lichtsteinert, Bernd Lenót, Sokratis Papathatopoulost, Lucas Torreiát és Matteo Guendouzi-t, mindemellett pedig olyan játékosok is visszatértek a kerethez, akik az előző szezont kölcsönben töltötték, így meglehetősen bő merítési lehetősége van Emery-nek a szombaton kezdődő felkészülési idény előtt, amelyet az Arsenal a Boreham Wood csapatával kezd meg.

Arra a kérdésre, hogy vajon a jelenlegi kerettel bajnokságot tudna-e nyerni, nem válaszolt konkrétan Emery, de a baszk tréner elárulta, elégedett a kerettel és az új igazolásokkal.

"Lépésről lépésre kell haladnunk. Továbbra is úgy kell dolgoznunk, ahogy elkezdtük: keményen, és csak magunkkal törődve. Úgy látom, hogy a csapat helyzete napról napra javul és fejlődik, és jelenleg csak az első tétmeccsre koncentrálunk, a Manchester City ellenire."

 

"Leigazoltuk azokat a játékosokat, akikre feltétlenül szükségünk volt, de ha valaki még elérhető lesz, akkor készen állunk leigazolni őt is. Egy ilyen nagy csapat, mint amilyen az Arsenal is, soha nem zárhatja ki annak a lehetőségét, hogy adódik egy ilyen lehetőség valamikor az átigazolási időszakban, és akkor cselekedni kell. Most azt mondom, keretügyben rendben vagyunk. A csapat jó munkát végzett és elégedett vagyok a kerettel. De talán lesz adódik majd egy lehetőségünk egy további igazolásra, és akkor cselekedni fogunk."

 

"Ott vannak a fiatal játékosaink is, rájuk is gondolnunk kell, lehetőséget kell nekik adnunk, vagy ki kell kölcsönöznünk őket egy másik csapathoz. Jelenleg teljes a keret. Csak akkor fogunk igazolni, ha az illető nagy pluszt tud adni a csapatunkhoz."

 Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(7)

Athlon

De, igen, egyösszegben most csak 10-et kellett fizetni Torreiráért. Az összérték viszont 30 millió. És azt sem tudjuk, hogy a többi játékosért mennyit kellett fizetni. Azt gyanítom, lesz még pénz, ha még akarunk igazolni. Nem sok, de lesz.

Jul 13. 11:42

JACKOXI

Athlon: Hogy érted? Torreiráért most csak 10-et fizetünk, nem? Nekem 50 felett jön ki néhány millióval.

Jul 13. 11:01

Athlon

De összértékben 70 milliót költötünk!

Jul 13. 10:45

JACKOXI

Tényleg 50 milliónk volt.

Jul 13. 10:25

Penge24

aki nem tud várni Torreira játékperceira annak ajánlom ezt a videot cool grin én személy szerint azt érzem ő lesz a kis kedvencünk, nagyon szimpatikus játékos,ahogy alázatosan játszik...https://www.youtube.com/watch?v=LuYURR_YH0M&t=156s

Jul 13. 09:30

Athlon

Kroenka a tulaj, Gazidis vezérigazgató.

Jul 13. 08:45

Penge24

mi ez a Gazidis-Milan téma ? tan azt akarja felvásárolni közben nem,hogy az arsenalra költené azt a pénzt? nemár

Jul 13. 08:26

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook