Az Arsenalnál bizakodóak, hogy Lucas Torreira átigazolása akár már a jövő héten hivatalos lehet, írja a csapat ügyeiben mindig megbízhatóan tudósító David Ornstein, a BBC Sports újságírója.

Torreira leigazolásáról már hetek óta lehet hallani, az Arsenal lényegében még a világbajnokság előtt megegyezett a 22 éves középpályás csapatával, a Sampdoriával, ennek értelmében az angol klub 30 millió eurót fizet majd a játékosért, 10 milliós részletekben három évre, így pedig az olaszok is többet kapnak, mint a Torreira szerződésében szereplő 25 millió eurós kivásárlási ár, amit viszont egyösszegben kellett volna kifizetni.

Az átigazolás véglegesítéséhez már csak alá kell írni a hivatalos papírokat, és Torreirának át kell esnie a kötelező orvosi vizsgálatokon, ami jelenleg formalitásnak tűnik, és Ornstein szerint csak idő kérdése. Most, hogy az uruguay-i nemzeti válogatott kiesett a világbajnokságról, felgyorsulhatnak majd az események, és ha Torreira Oroszországból egyből Angliába megy, akár már a jövő héten véglegesülhet az Arsenal negyedik átigazolása Stephan Lichststeiner, Bernd Leno és Sokratis Papasthatopoulos után.

Bár voltak pletykák arról, hogy az Arsenal Ever Banega vagy Steven N'Zonzi után is érdeklődik, Ornstein szerint az angol klub számottevően nem fog már Torreira után erősíteni - természetesen ez függhet a távozóktól is, és attól, hogy Aaron Ramsey-vel sikerül-e hosszabbítani néhány héten belül - bár a kezdeti jelek pozitívak ezzel kapcsolatban.

Ornstein zárásképpen megjegyzi, egy fiatal játékos leigazolására még van lehetőség, ő minden bizonnyal a Sunderland 16 éves angol csatártehetsége, Sam Greenwood lesz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

6 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Tervben volt már szerintem, mazsolázgattak hogy nzonzi és adli ugye egy tapasztalt és egy fiatal aki szélen nyomja vagy estleg villam karvalho, aztán ugy döntöttek hogy toreá aki fiatal de már tapsztalt játékos és akkor egy fiatal dm az pedig lett Matteo
Guendouzi szerintem jelenleg rá van pénz és ha kifejlödik kifutja magát nem 2 szezonra megoldás nilesel kell összehangolni őket és kész aközéppálya egy időre. Nem elsz rossz igy ez a csapat.
6 éve
Skypsorts és egy megbizhato francia ujsagiró is kirakta,hogy hétfőn jön egy tehetség hozzánk orvosira 8m fontért Matteo Guendouzi elméletileg a city és a spurs is figyelte,figyeli fellaini 2-t :D
tavaly 18 meccset játszott a Lorient ben 1 az alatt 1 piros lap és 3 sárga XD
6 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Én bizok benne h sokratis mellett mavro is fejlödik elég magas a srác de mozgékony szükség van egy ilyen védöre. Chambers és holding elött is ott a lehetöség most. Mustafi sem hibázhat már többet vagy cserepad. Kosi egy pár meccsen jo lesz de a jövö már nem az övé és sérülése moatt már a jelen sem.
6 éve
JACKOXI, régebben azért nem szerettem, mert nem volt képes blokkolni lövéseket, vagy elment mellette, esetleg bepattant róla a labda. Volt egy idő, amikor rendre tizenegyeseket csinált. Az utóbbi egy-két-három évben meccsek mentek el rajta. Emlékezzünk a mögé beívelt labdákról, amikor lefutották őt (rém rossz helyezkedés) az MU-s, vagy épp Chelseas (stb.) csatárok. De már a hülye is tudta, hogy mit kell tenni vele... lásd Atletico/Griezmann. És akkor ne beszéljünk a folyamatos achiles sérüléséről. Pozitív a hozzáállása, és volt egy jó időszaka Mustafival (talán tavaly előtt), meg Mertével is tudott jó lenni. De a klasszis megoldásai mellett, nem mindenben fejlődött, és ezt az ellenfelek rendre ki is használták. Cserének maradhat...
6 éve
Koscielny mint selejt? A '10-es évek legjobb Arsenal-védője volt, sőt a PL-ben is az egyik legjobb. Már nyilván nem, de azért elküldeni nem kéne.

Szólj hozzá