web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | N'Zonziért érdeklődik az Arsenal

  • N'Zonziért érdeklődik az Arsenal

    Emery újra együtt dolgozhatna a francia középpályássalSpanyol és angol források egyaránt arról értesültek, hogy Steven N'Zonzi átigazolási kérelmet nyújtott be a Sevilla vezetőségénél, ami a játékosok kezében legfontosabb formális eszköz a csapatváltáshoz.

Jóllehet a N'Zonzi klubjának, a Sevillának nem kötelező érvényű elfogadnia a játékos kérelmét, a 29 éves játékos döntése - már ha a hírek valóban igazak - meglehetősen egyértelműnek tűnik, és a mélységi középpályás 2015 után távozna az andalúz csapattól.

Az El Confidencial sevilla-i újságírója szerint a Sevilla mégis igyekszik békés úton rendezni az ügyet, és köztes megoldást találni N'Zonzi kérésére, akinek 2020 nyaráig szól a szerződése a klubbal és akinek 40 millió eurós kivásárlási záradéka van a kontraktusában, ennyi pénzért bárki megvásárolhatja a játékost.

A lap szerint az immáron Unai Emery-vel felálló Arsenal már tett is egy 15 millió eurós ajánlatot a Sevillának N'Zonziért, amit a spanyolok azonnal el is utasítottak, és legalább egy 25 millió eurós ajánlat kellene ahhoz, hogy megfontolják a játékos eladását. 

Az Arsenal ezen a nyáron eddig három játékossal erősített: Stephan Lichststeinerrel, Bernd Lenóval és Sokratis Papasthatopoulosszal, és sajtóhírek szerint közel állnak az uruguay-i Lucas Torreira megszerzéséhez is, ám a középpályás leigazolását vélhetően csak a világbajnokság végét követően tudják majd véglegesíteni.

 Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(21)

arpi575

James! Köszi a választ! Bevallom, az említett twitter-profilt nem követem és egyéb kimondottan fitalokkal foglalkozó blogot se olvasok.

Az említett nevek közül van pár akit meglehetett volna tartani az igaz, de például a támadószekcióba jelenleg nagyon nehéz beférni nálunk. A nigériai gyerek még csak kölcsönbe ment a Portohoz, opció nélkül, tehát ő még megkaphatja a lehetőséget nálunk. Úgy gondolom, hogy az idősebb Willock elengedése volt nagy hiba még tavaly.

Elég kevés HG játékosunk van és ugyebár az ő áruk irreálisan magas számunkra, szóval a jövőben óriási jelentősége lesz az akadémiának. Per és Freddie mellett jöttek új emberek oda is, egyikőjük a német utánpótlásért volt felelős, úgyhogy van tapasztalata és sikere a szakmában.

Egyébként szerintem annak is köszönhető, hogy kevesebb U23-as edz a felnőtekkel, mert a keret nagyrésze nem vett részt a vb-n és akik viszont szerepeltek, gyorsan ki is estek, szóval július végére jönnek is vissza. Ez egyáltalán nem baj, mind tudjuk az utóbbi időben milyen szezonrajtjaink voltak...Emery is inkább biztosra megy, nehéz lenne tőle elvárni, hogy eredmény is legyen és rögtön dobjon be pár fiatalt a mélyvízbe.

Jul 09. 17:54

James

Bármelyik fiatalokkal foglalkozó oldal vagy blogger megosztja az ilyen híreket, persze innen alig páran követik őket.
Bielik, Sheaf, Pleguezuelo, Mavididi, Zelalem, Nwakali biztos megy, nekik még van egy évük, bár a hivatalos szerint már mind kölcsön van. Dragomir már lelépett, neki lejárt a szerződése, és nem fogadta el a hosszabbítást, ahogy majdnem egy tucat 16 éves sem. De Dasilva, Gilmour és Medley is közel áll a távozáshoz, még ha előbbi elvileg talán elfogadta az új szerződési ajánlatot.
És vannak akiket elküldtek, mert jelenleg nem ütötték meg a szintet, ami többnyire biztos igaz, mert eddig is a jókora többség eltűnt a süllyesztőben, miután innen távozott, de azért vannak kivételek, mint pl Kane, és mondjuk ha ők is annyi lehetőséget kaptak volna, mint Walcott, Denilson, stb, akkor azért lehet lehetek volna valakik. Itt 17 név szerepel, ezek akik már elmúltak 15 évesek, de felesleges leírnom, úgyse hallottál róluk.
A legmegbízhatóbb, legjobban informált, de mondom sok van https://twitter.com/jeorgebird

A már nem annyira fiatalok, de valószínű távozók: Martinez, Bramall, Jenkinson, Akpom, Asano és Reine-Adelaide, akit valami viccből gondolom jelöltek a legjobb fiatal játékosnak, the golden-boy, mikor kb 2 éve szinte végig sérült, és amikor játszott is borzalmas volt.

Jul 07. 21:02

ronin

Aron21! Jó, hogy AMN szélső védőt is tud játszani, de a leghasznosabbat valóban a pivot-ban nyújtotta. (Már amennyire leszűrhető abból a kevésből, amennyit ott láttuk.)

Jul 06. 20:54

arpi575

James! Tudsz mondani olyan fiatalokat, akiket most küldtek/küldenek el? Ha nem nagy kérés, megosztanád azokat a forrásokat, ahol ezeket olvasod?

A változáshoz meg annyit, hogy nézzétek az edzés videókat youtubeon, eddig minden nap volt 1. Szerintem ahhoz nem kell kommentárt fűzni.

Egyébként nem szükséges, hogy minden évben 4-5 fiatal debütáljon. Számomra a tavalyi debütánsok közül 3-nak van helye, Willock semmi extra. Ha ez a helyzet, akkor inkább engedjük el, és próbáljunk ki egy másik játékost a következő generációból.

Jul 06. 18:39

JACKOXI

Wilshere valószínűleg a West Ham játékosa lesz. Ha már nem nálunk van, akkor menjen oda. Szimpatikus és jó csapat épül arrafelé, szem előtt is lesz. Hátha egyszer visszahozzuk.

Gelson Martins pedig az Atleticoba tart, és bár komolyan nem merült fel nálunk a neve, pletykálgattak róla, de akkor ezek szerint őt lehúzhatjuk a listáról.

Jul 06. 12:42

JACKOXI

Wilshere valószínűleg a West Ham játékosa lesz. Ha már nem nálunk van, akkor menjen oda. Szimpatikus és jó csapat épül arrafelé, szem előtt is lesz. Hátha egyszer visszahozzuk.

Gelson Martins pedig az Atleticoba tart, és bár komolyan nem merült fel nálunk a neve, pletykálgattak róla, de akkor ezek szerint őt lehúzhatjuk a listáról.

Jul 06. 12:42

James

Kétlem, hogy bármi változás is lesz. A túlfizetettek meg fogják kapni az állandó lehetőséget, amíg le nem sérülnek. A perem emberek meg néha kapnak pár percet, nem lesz itt semmi komolyabb rotálás, még valószínűbb, hogy csökkenni is fog a keret létszáma. Hiába mondták hogy Emery aktívan használja a fiatal játékosokat, és az előszezonban a többség lehetőséget kap. Összesen egy fiatal vett részt csak a tréningeken, a többieknek már meg is mondták, hogy nem számolnak velük, így a többség már keres is magán új csapatot, hiába van még élő szerződésük, tudják, hogy itt nem fognak játszani.

Jul 06. 12:26

Pinokkió

Ha Emery megtalálja az egyensúlyt a keretben, akkor simán lehetünk bajnokok is + EL győztesek. Nekem Wengerrel több bajom is volt, az egyik ez volt. Mindig csak a kedvenceit és a szerinte tuti csapatot akarta játszatni. Ami azért volt rossz, mert akik nem kaptak szerepet, azok formán kívülre kerültek, önbizalom hiányosak lettek, és a tuti csapattagok sérüléseikor nem tudtak egyenlő erőként belépni helyettük.

Jul 06. 12:12

Arsenal856

Azért Zonziban van potenciál és nem feltétlenül a padra jönne, a Sevilla legértékesebb játékosa. Az a 15 milliós ajánlat hatalmas pofátlanság volt XD. 25-ért remek deal lenne.

Jul 05. 22:33

arpi575

Szinte biztos vagyok benne, hogy minden meccsen lesz legalább 1-2 változás a csapatban. Úgyhogy az összes játékosunk megfogja kapni a lehetőséget, főleg, hogy megint az EL-ben kell vitézkedni. Jobban ki lesz balanszírozva 2 azonos poszton lévő ember játékideje.

Jul 05. 12:29

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook