Spanyol és angol források egyaránt arról értesültek, hogy Steven N'Zonzi átigazolási kérelmet nyújtott be a Sevilla vezetőségénél, ami a játékosok kezében legfontosabb formális eszköz a csapatváltáshoz.

Jóllehet a N'Zonzi klubjának, a Sevillának nem kötelező érvényű elfogadnia a játékos kérelmét, a 29 éves játékos döntése - már ha a hírek valóban igazak - meglehetősen egyértelműnek tűnik, és a mélységi középpályás 2015 után távozna az andalúz csapattól.

Az El Confidencial sevilla-i újságírója szerint a Sevilla mégis igyekszik békés úton rendezni az ügyet, és köztes megoldást találni N'Zonzi kérésére, akinek 2020 nyaráig szól a szerződése a klubbal és akinek 40 millió eurós kivásárlási záradéka van a kontraktusában, ennyi pénzért bárki megvásárolhatja a játékost.

A lap szerint az immáron Unai Emery-vel felálló Arsenal már tett is egy 15 millió eurós ajánlatot a Sevillának N'Zonziért, amit a spanyolok azonnal el is utasítottak, és legalább egy 25 millió eurós ajánlat kellene ahhoz, hogy megfontolják a játékos eladását. 

Az Arsenal ezen a nyáron eddig három játékossal erősített: Stephan Lichststeinerrel, Bernd Lenóval és Sokratis Papasthatopoulosszal, és sajtóhírek szerint közel állnak az uruguay-i Lucas Torreira megszerzéséhez is, ám a középpályás leigazolását vélhetően csak a világbajnokság végét követően tudják majd véglegesíteni.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

2 éve
James! Köszi a választ! Bevallom, az említett twitter-profilt nem követem és egyéb kimondottan fitalokkal foglalkozó blogot se olvasok.

Az említett nevek közül van pár akit meglehetett volna tartani az igaz, de például a támadószekcióba jelenleg nagyon nehéz beférni nálunk. A nigériai gyerek még csak kölcsönbe ment a Portohoz, opció nélkül, tehát ő még megkaphatja a lehetőséget nálunk. Úgy gondolom, hogy az idősebb Willock elengedése volt nagy hiba még tavaly.

Elég kevés HG játékosunk van és ugyebár az ő áruk irreálisan magas számunkra, szóval a jövőben óriási jelentősége lesz az akadémiának. Per és Freddie mellett jöttek új emberek oda is, egyikőjük a német utánpótlásért volt felelős, úgyhogy van tapasztalata és sikere a szakmában.

Egyébként szerintem annak is köszönhető, hogy kevesebb U23-as edz a felnőtekkel, mert a keret nagyrésze nem vett részt a vb-n és akik viszont szerepeltek, gyorsan ki is estek, szóval július végére jönnek is vissza. Ez egyáltalán nem baj, mind tudjuk az utóbbi időben milyen szezonrajtjaink voltak...Emery is inkább biztosra megy, nehéz lenne tőle elvárni, hogy eredmény is legyen és rögtön dobjon be pár fiatalt a mélyvízbe.
2 éve
Bármelyik fiatalokkal foglalkozó oldal vagy blogger megosztja az ilyen híreket, persze innen alig páran követik őket.
Bielik, Sheaf, Pleguezuelo, Mavididi, Zelalem, Nwakali biztos megy, nekik még van egy évük, bár a hivatalos szerint már mind kölcsön van. Dragomir már lelépett, neki lejárt a szerződése, és nem fogadta el a hosszabbítást, ahogy majdnem egy tucat 16 éves sem. De Dasilva, Gilmour és Medley is közel áll a távozáshoz, még ha előbbi elvileg talán elfogadta az új szerződési ajánlatot.
És vannak akiket elküldtek, mert jelenleg nem ütötték meg a szintet, ami többnyire biztos igaz, mert eddig is a jókora többség eltűnt a süllyesztőben, miután innen távozott, de azért vannak kivételek, mint pl Kane, és mondjuk ha ők is annyi lehetőséget kaptak volna, mint Walcott, Denilson, stb, akkor azért lehet lehetek volna valakik. Itt 17 név szerepel, ezek akik már elmúltak 15 évesek, de felesleges leírnom, úgyse hallottál róluk.
A legmegbízhatóbb, legjobban informált, de mondom sok van https://twitter.com/jeorgebird

A már nem annyira fiatalok, de valószínű távozók: Martinez, Bramall, Jenkinson, Akpom, Asano és Reine-Adelaide, akit valami viccből gondolom jelöltek a legjobb fiatal játékosnak, the golden-boy, mikor kb 2 éve szinte végig sérült, és amikor játszott is borzalmas volt.
2 éve
Aron21! Jó, hogy AMN szélső védőt is tud játszani, de a leghasznosabbat valóban a pivot-ban nyújtotta. (Már amennyire leszűrhető abból a kevésből, amennyit ott láttuk.)
2 éve
James! Tudsz mondani olyan fiatalokat, akiket most küldtek/küldenek el? Ha nem nagy kérés, megosztanád azokat a forrásokat, ahol ezeket olvasod?

A változáshoz meg annyit, hogy nézzétek az edzés videókat youtubeon, eddig minden nap volt 1. Szerintem ahhoz nem kell kommentárt fűzni.

Egyébként nem szükséges, hogy minden évben 4-5 fiatal debütáljon. Számomra a tavalyi debütánsok közül 3-nak van helye, Willock semmi extra. Ha ez a helyzet, akkor inkább engedjük el, és próbáljunk ki egy másik játékost a következő generációból.

2 éve
Wilshere valószínűleg a West Ham játékosa lesz. Ha már nem nálunk van, akkor menjen oda. Szimpatikus és jó csapat épül arrafelé, szem előtt is lesz. Hátha egyszer visszahozzuk.

Gelson Martins pedig az Atleticoba tart, és bár komolyan nem merült fel nálunk a neve, pletykálgattak róla, de akkor ezek szerint őt lehúzhatjuk a listáról.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek