Az Arsenal kedden hivatalos közleményben tudatta, amit már sokmindenki sejtetett: a következő szezontól Mesut Özil fogja viselni a 10-es számú mezt, ami Jack Wilshere távozását követően szabadult fel a klubnál.

"Soha nem csináltam titkot abból, mennyire is különleges számomra ez a mezszám. A gyerekkori hősöm, Zinedine Zidane is ebben a számú mezben játszott, aki mind a mai napig az egyik legkarakteresebb játékos az irányítói poszton. Alig várom már, hogy a 10-es számú mezben lépjek pályára az Arsenalban a nyári szüntetet követően." - mondta Özil, aki a 2013-as csatlakozása óta a 11-es mezben játszott.

Az Arsenal egyúttal jelezte, hogy mindazoknak ingyen átcseréli az új számmal ellátott 2018/19-es mezét, akik a klub hivatalos boltjából rendelték meg a 11-es számú Özil dresszt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

6 éve
Aron21 Wengernél így volt a MÚLTBAN! Ne legyél te itt semmibe se biztos...jobban áll! Egyébként Özilen kívül nagyon másra nincs szükség. A többi akkora selejt volt hogy (svájci duót leszámítva), hogy jobb ha vissza se jönnek. Monreal és Weblap 0 perce az finom....minek 1 hónapos szünet? :DDDDD
6 éve
Legyen övé a 10-es mezszám, de ne ebben a csapatban. A Real Madridos formája réges rég elveszett, csak egy-egy meccsen tud villanni. A régi formájához képest qurva gyenge és drága... Welbeck ne is térjen vissza a csapathoz, ha lehet egy percre se. Az egy dolog, h nem való az Arsenalba, angol válogatottba, de még a PL-be sem. Angol 2. osztályban a helye.
6 éve
Törölt felhasználó
Akkor a szokásos 3. fordulós stabil visszatérés lesz belőle, előtte meg 10 perces cserékkel. Egyébként most az alapkeret sem rossz, akik ma tértek vissza.
6 éve
Szerintem a szingapúri túra után, augusztus elejére.
6 éve
Törölt felhasználó
Tudja valaki, hogy a csoportban, illetve a nyolcaddöntőben kiesett játékosaink mikor térhetnek vissza?

Szólj hozzá