Az Arsenal hétfő kora este hivatalosan is bejelentette Sokratis Papasthatopoulos érkezését a Dortmundtól, a görög játékos mintegy 17 millió fontért érkezett a német együttestől.

A 30 éves játékos az AEK Athén csapatánál kezdte profi karrierjét, majd volt a Genoa és az AC Milan játékosa, Németországba pedig a Werder Bremen által került, onnan vette meg a Dortmund, ahol 2017-ben Német Kupát nyert.

Az Arsenalhoz való igazolását Sven Mislintat segítette elő kihasználva a lehetőséget, hogy a görög játékos szerződése jövő nyáron lejárt volna a Dortmunddal, ezért a német klub is hajlott az eladásra.

"Nagyszerűen érzem magam, ez egy különleges nap az életemben. Ez egy nagyszerű pillanat, és nagyon örülök annak, hogy a soron következő években az Arsenal játékosa leszek."

"Ez egy különleges klub, ahol számos nagyszerű játékos megfordult, mint Henry, Pires vagy Vieira. A mostani keretből pedig már ismerem Aubameyangot és Mkhitaryant is, sokat beszéltem velük mostanság és csupa jókat mondtak a csapatról." - mondta Sokratis.

A görög játékos az 5-ös számot válaszotta, és a keresztneve lesz feliratozva a mezén.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá