Az Arsenal kedden délelőtt hivatalosan is bejelentette Calum Chambers hosszabbítását, a 23 éves angol védő új hosszú távú szerződést írt alá a klubbal.

Chambers 2014 nyarán érkezett az Arsenalhoz a Southamptontól, egy évig játszott a Middlesbrough együttesénél kölcsönben, összesen pedig eddig 83-szor lépett pályára az Ágyúsok színeiben, ebből 24-et az előző idényben.

Chamberst több első osztálybeli klub is vitte volna a nyáron, mint a Wolverhampton vagy a Fulham, de az Arsenal új vezetőedzője, Unai Emerynek nagy terve van Chambersszel, és állítólag az állandó kezdőben számol vele az új igazolás Sokratis párjaként.

"Nagyon elégedett vagyok, hogy Calum hosszabbított velünk. Nagyon fontos szerepet játszott a klubnál az előző szezon második felében, és szerepel a terveimben a következő idényben." - mondta Emery.

"Nagyon örülök a hosszabbításnak, a legjobbamat akarom nyújtani a csapatnak. Köszönet az új edzőnek, hogy hisz bennem, nagy szezon előtt állunk. Ígérem, hogy visszaadom a szurkolóknak a belém vetett hitet." - írta Chambers a Twitterén. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

6 éve
Törölt felhasználó
Ez egy nagyon jó hír. Szerintem Sokratis mellett ki fog teljesedni, és egy megbízható jó teljesítményt fog nyújtani, komolyabb formaingadozások nélkül. Már csak Holdingot kell kölcsön adni kivéve, ha Musftafit eladjuk, akkor kelleni fog hátra Rob is.

Szólj hozzá