Szerződéshosszabbítás előtt áll Calum Chambers, az Arsenal ifjú angol védője, írta a megbízhatóan tudósító David Ornstein, a BCC Sports újságírója.

Az elmúlt időszakban több játékos is új szerződést írt alá a csapattal, így az elkövetkezendő években a klub kötelékeiben marad Elneny, Holding, Maitland-Niles és Xhaka is, most közéjük kerülhet Chambers.

A 23 éves angol játékos - aki háromszor szerepelhetett már a Háromoroszlánosok felnőtt keretében - ugyan tavaly már hosszabbított egyszer az Arsenallal, most 2022-ig írja alá az új kontraktusát sajtóbecslések szerint heti 70 ezer font fizetésért.

Chamberst olyan első osztálybeli klubok vitték volna, mint a Fulham, a Wolverhampton, a Brighton vagy a Fulham, de az Arsenal új edzője, Unai Emery nagy potenciált lát benne, és végül meggyőzte őt a maradásról. A Mirror szerint Emery őt szeretné Sokratis Papasthatopolus társául az Ágyúsok állandó kezdőjében.

A hivatalos bejelentésre a közelgő órákban, napokban sor kerül.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

6 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió! Szerintem jobb is, mint Chambers ;-)
6 éve
Mondjuk alighanem több van Holdingékban is, de Mavropanostól kurva sokat várok. Meglátjuk hogy alakul.
6 éve
Törölt felhasználó
Hát pont emiatt nem tudok mit mondani róla, mert 2 meccset láttam. Persze, képességei megvannak, de az önmagában nagyon kevés. Én még várnék vele.

Holdingról meg azért nem tudok mit mondani, mert ő Wenger abszolút végső vesszőfutásába érkezett bele.

Chambers viszont nagy kedvencem, szerintem kivételes esze van a játékhoz és ha egy Sokratis féle agresszív vadállat van mellette, akkor talán kitudjuk ellensúlyozni azt, hogy ő viszont egyáltalán nem az.
6 éve
Hát az igaz, hogy Chambersék kezdése után is hurrá hangulatban voltam, de Mislintat neve nálam nagyobb garancia a sikerre, mint Wengeré. Azért Wenger nem nyúlt már olyan jó érzékkel a fiatalokhoz az utóbbi időben. Vagy szerinted Mavropanosban nincs kurva nagy potenciál? Nekem most még jobb előérzetem van, mint anno Chambersékkel. Azért Dinos csak görög (védőnél nem hátrány), az angolokat sokszor túlfújjuk.
6 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, ezt gondolom abból a 2 darab meccsből hoztad le, amit láttál tőle. Ahogy az történt Chamberssel és Holdinggal is az első két zseniális meccsük után.

Szólj hozzá