Az Arsenal kedden délután hivatalos közleményben ismertette a szakmai stábban esett változásokat, vagyis, hogy kik azok a stábtagok, akik távoznak Arséne Wenger előző menedzsserel együtt, és kik lesznek az új vezetőedző Unai Emery segédei.

A közlemény nem tartogatott túl sok meglepetést, hiszen az új szakemberekkel felálló stáb nagyrésze már korábban is dolgozott együtt Emery-vel.

Mindezek alapján az egyik segédedző Juan Carlos Carcedo lesz, a másik pedig Steve Bould - az angol szakember tehát megtartotta az eredeti posztját. A felnőtt csapat pályaedzője Pablo Villaneuva, a teljesítményért felelős szakember továbbra is Darren Burgess, az erőnlétért felelős szakember Julen Masach, a kapusedzők Javi Garcia és Sal Bibbo, a videóelemző pedig Victor Manas lesz.

A távozók között olyan neveket találunk mint Neil Banfield, Tony Colbert, Jens Lehmann, vagy Boro Primorac.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

6 éve
Törölt felhasználó
Leno hivatalos!
Szep lassan, de alakul a csapat.
6 éve
Bould maradásának én se örülök, csodálkozom, hogy nem baszta ki Emery. Nem sokat tudott a védekezéshez se hozzá tenni. Néha az volt az érzésem a szakmai stábból néhány embert csak nosztalgiából tartanak itt, kellett ez a vérfrissítés.
6 éve
hát Bould-nak nem örülök...mehetett volna ő is....de lehmann-t is kikurták szerintem nem csinált lószart se ami tetszett volna Emery-éknek...erre besértődik twitteren,hogy nem kell olyan mentalitás mint a 2004 es csapat...hagygadmár eddig holvolt ez? Cech semmit nem csinált bazdkikám

Szólj hozzá