Újabb fordulat következhetett be Jack Wilshere jövőjében azt követően, hogy a legutóbbi sajtópletykák szerint az angol középpályás meglehetősen közel került a hosszabbításhoz.

A 26 éves játékosnak június végén jár le a szerződése az Arsenallal, és a hosszabbítási tárgyalások lényegében egész szezonban tartottak. Eleinte az Arsenal csökkenteni szerette volna a sérülékeny játékos alapbérét, és a a teljesítmény-arányos bónuszait szerette volna növelni, aminek az összértéke viszont nagyobb lett volna annál, mint amit Wilshere jelenleg keres.

Wilshere erre az ajánlatra nemet mondott, és sokáig úgy tűnt, az Arsenal nem fog emelni az ajánlatán. Végül ez mégis megtörtént, és az középpályás alapbére is növekedett volna - csakhogy közben egy nem várt fordulat történt a csapat edzőjét illetően, hiszen Arséne Wenger lemondott, a helyére pedig Unai Emery került.

A Daily Mirror szerint Wilshere a hét folyamán ült le beszélni Emery-vel, hogy fény derüljön a baszk tréner terveire őt illetően. Az angol bulvárlap szerint kiderült, hogy Emery nem számol kulcsemberként Wilshere-rel a jövőben, erre utalhat az is, hogy az Arsenal éppen egy középpályás leigazolásán dolgozik, hiszen Lucas Torreira 30 millió euróért érkezhet a Sampdoriától, a csapat egyik kulcsembere, Granit Xhaka pedig éppen a napokban hosszabbított.

Jelen állás szerint most éppen Wilshere távozására van a nagyobb esély, az angol játékos már tárgyalhat más csapatokkal, Angliából az Everton, a West Ham és a Crystal Palace érdeklődik iránta, míg Olaszországból a Juventus és az AC Milan is szeretné őt a soraiban tudni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (32)

6 éve
Leno jó lesz ;-)
6 éve
update: megvan Leno, megy Csecs, és intim szférán belül a Torrente gyerek aki olyan kibebaszott tehetség, hogy abba a hót nulla Urukháj csapatba se fért még be!

Na de majd ha feszül rajta az Arsenal mez!
6 éve
ronin: asszem itt az idő ténylegesen azonosulnod a nick neveddel.

Elment a mestered, gazdád (wenger) kezdjél el kibebaszott céltalanul bolyongani a világba.......! Ilyen irományok után mást nem tehetsz.
6 éve
Törölt felhasználó
Hát én is nagyon remélem, hogy Emery letámadós taktikájába belefog illeni az a játékos, aki évről évre a legtöbb labdát szerzi a PLben. :gulp:
6 éve
Alapvetően bírom Özil játékát, de Emery taktikájához nála is kell változás, mert könnyen le lesz cserélve. Remélem a spanyol kitudja belőle hozni a maximumot hónapokon keresztül és nem csak szerződéshosszabítás előtt...

Ui: Bocs, hogy 2x ment, ezek szerint lefagyott az oldal küldés közben.

Szólj hozzá