Stephan Lichsteiner után újabb erősítés érkezik az Arsenal keretéhez,de ezúttal nem egy tapasztalt, hanem egy fiatal, nagy ígéretnek tartott játékos csatlakozik Unai Emery gárdájához a francia Yacine Adli személyében.

A megbízható francia RMC Sports, valamint az angol Guardian kedden egymástól függetlenül arról értesültek, hogy az Arsenal mindenben megállapodott Adli-val, a középpályás hároméves szerződés keretein belül érkezik hamarosan Észak-Londonba további két év opcióval a hosszabbításra.

A 17 éves játékos Sven Mislintat kiszemeltje, és jópár nagy európai klubbal kellett megküzdenie az Arsenalnak az aláírásáért - végül Unai Emery jelentette a végső faktort abban, hogy Adli végül az Ágyúsokat válassza. A francia középső középpályás hivatalosan július vége felé ír alá a csapattal, amint betölti a 18. életévét. 

Adli technikailag szabadúszóként igazol az Arsenalhoz, de a FIFA előírásai alapján egy meghatározott összeget (kb. 300 ezer eurót) így is kell majd az angoloknak a PSG-nek fizetni.

Adli az Arsenal harmadik új igazolása lesz a nyár folyamán - a csapat kedden hivatalosan is bejelentette Stephen Lichtsteiner érkezését, és Sokratis Papasthatopoulos is közel áll ahhoz, hogy az Emeryvel felálló londoni klub játékosa legyen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

6 éve
Akkor jelenleg minden erőnket erre kell összpontosítani, Gelson Martins félelmetesen jó szélső, ezek szerint ha nem is ingyen, de viszonylag olcsón vihető.
6 éve
Igazad van, de ha jól tudom előtte már Rui Patricio és most még 3 játékos indította ezt el. Még az is szóbajöhet, hogy elfogadják a 30M-os ajánlatunkat, mielőtt ingyen távozna? (és ugyanezt megcsinálják a többiekkel is, hiszen Patricio-ért is ment már ajánlat a Wolves és Napoli részéről)
6 éve
* csak fel szeretné bontani, a Sporting nem köteles elfogadni ezt...
6 éve
Portugál hírek szerint Gelson Martins felbontotta élő szerződését a Sportingnál. Ingyen must have. Más kérdés, hogy fog-e így érte menni BL-es csapat...
6 éve
Már csak Mustafit adjuk vagy cseréljük el valakire ( pl Manolas ,Koulibaly )

Szólj hozzá