Meglepő hírek kezdte terjedni az interneten hétfő délután, köztük a belga és a francia sajtóban, amelyek azt állítják, hogy az Arsenal Marouane Fellainiért érdeklődik.

A 30 éves belga középpályás szerződése a hónap végén lejár a Manchester Uniteddel, tehát nem kell majd átigazolási díjat fizetni a szerződtetéséért. Fellainiért korábban kínai csapatok, Európából pedig az AC Milan érdeklődött komolyabban, ám úgy tűnik, az Arsenal tényleg érdeklődik iránta, a belga pedig szívesen maradna Angliában.

Az érdeklődésról szóló híreket Angliában nem mindenki erősítette meg, de így tett például a The Times újságírója, Paul Hirst - aki szerint Fellaini-vel már beszélt az Arsenal új vezetőedzője, Unai Emery. A baszk tréner korábban az előző állomáshelyére, a PSG-hez is vitte volna a belga játékot. További egyeztetés az Arsenal és Fellaini ügynöke közt szerdán várható.

Hirst-hez képest valamivel visszafogottabban tudósított Jeremy Wilson, a Telegraph megbízható újságírója.

Wilson szerint Emery legfőbb célja, hogy hosszabbítson Aaron Ramsey-vel, emiatt pedig készen áll megduplázni a walesi játékos jelenlegi 100 ezer fontos heti fizetését. Ha Ramsey elfogadja az ajánlatot - amire reális esély van - jókora szelet elfogy az Arsenal 50 milliós (egyes hírek szerint 70) átigazolásra és fizetésre szánt költségvetéséből.

Wilson megjegyzi: Emery-nek a védelem mellett a középpálya megerősítése van tervben, és bár az Arsenalnál képben vannak Fellaini helyzetéről, a belga játékos leigazolása nem szerepel az elsődleges tervek közt. 

A The Sun még ennél is tovább megy: az angol bulvárlap szerint az Arsenal nem fogja leigazolni Fellainit, mert a játékos túl sokat -  heti 120 ezer fontot és hosszú távú szerződést - kérne, amit az Arsenal nem ad meg.

A pletykáknak ugyanakkor minden bizonnyal lesz még folytatása.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

6 éve
A chelseaval kapcsolatban lehet legtöbbet olvasni Seriről
bár jó lenne ha ő jönne de amennyi pénzt kőlthetünk lehetnek még meglepetések
6 éve
Törölt felhasználó
Lichsteiner a zsákban!
6 éve
Hihetetlen, hogy ez a lombhajú még el tudja magát adni valahova. Seri-vel mi a helyzet? Remélem nem tettünk még le róla.
6 éve
Törölt felhasználó
Hát azt kurvanagy lesz látni, amikor Xhaka, Ramsey és Özil között ez az idióta fog rohangálni.
6 éve
Törölt felhasználó
Remélem, hogy nem itt köt ki, Ő még ingyen se kéne. Akkor már Doucore a Watfordbol, mégha pénzbe is kerül..........

Szólj hozzá