web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Hivatalos: Lichtsteiner érkezett

  • Hivatalos: Lichtsteiner érkezett

    A svájci válogatott kapitánya érkezettAz Arsenal kedden hivatalosan is megerősítette, hogy leigazolták Stephan Lichtsteinert, a svájci válogatott csapatkapitányát, aki ingyen érkezik a kluboz, miután lejárt a szerződése a Juventusszal.

A 34 éves svájci jobb hátvéd több mint 250-szer lépett pályára a Juventusnál, és 199-szer a válogatottjában, ezzel ő a negyedik legrutinosabb játékos a svájci nemzeti színekben.

"Stephan nem csak óriási tapasztalatot hoz a csapathoz, de egyben vezéregyénisége is lehet a keretünknek. Nagyszerű játékosról van szó, pozitív és elhivatott hozzáállással. Stephan mind a pályán, azon túl is javítani fogja a keretünket." - mondta az új igazolásról Unai Emery vezetőedző

 

"Nagyszerű érzés a Juventus után ismét egy nagy csapatnál lenni. Nagyon meggyőzött az Arsenal projektje, hogy vissza akarnak térni a legmagasabb szintre, a Bajnokok Ligájába. Unai Emery egy remek edző, sok címet nyert már, köztük az Európa Ligát is, ahol jövőre indulunk. Ráadásul az irányítása alatt fejlődnek a játékosok, és ez rám is igaz lesz, mert bár lehet nem én vagyok a legfiatalabb, azért mindig lehet valamit tanulni." - mondta Lichtsteiner.

A 34 éves játékos majd csak a világbajnokság lezárulta után fog az Arsenal keretéhez csatlakozni, a mezszáma pedig a 12-es lesz.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(19)

Athlon

Aron21! igen, csak Özilnek azok után tudtuk megadni a 350 ezer fontos fizetését, hogy elpattintottuk Walcottot, Giroud-t és Coquelint a télen + Aubameyang fizetésére meg jól jön a mezujj-szponzorunk.

Sosem fogunk teljesen belátni a csapat pénzügyeibe, de Sokratis állítólag 17 millió euró + bónuszért igazoljuk le, Leno 25 millió alatt jött, Torreiráért meg azért fizetünk többet a RC-nél, hogy ne kelljen egyösszegben fizetni 25 milliót....

Jun 13. 16:41

JACKOXI

Aron: Ja, arra emlékszem, bár akkor még nem úgy volt, hogy abból megy Ramseynek a 200 ropis fizu. Egyébként ha jól emlékszem Aubameyang leigazolását fedezték a távozók, illetve tavaly nyáron is +-ban zártunk, szóval én azért nem lennék olyan magabiztos.

arsenal kid: Gelsonnak én örülnék. Nem igazán van olyan jól 1v1-ező és egyben gyors szélső támadó a keretben, mint a portugál. Nem a legszűkebb elit, de nekünk erősítést jelentene és még fejlődőképes is.

Jun 06. 15:33

Aron21

JACKOXI, Athlonnak volt ezzel kapcsolatban egy kommentje, amiben kifejti, hogy fellehet ügyeskedni azért azt az 50et 70re, amiből már kijönnek ezek a játékosok.

Egyébként ezt a fizetés-átigazolási díj büdzsét azért nem nagyon tudom elképzelni, mert akkor lettek volna jelek erre az utóbbi évekre, de nekem sokkal inkább úgy tűnik, hogy teljesen függetlenül gondolkodunk ezekről. Lásd, Özilnek agyig felnyomtuk a fizetését, másnap pedig leigazoltuk Aubameyangot 60 millióért.

Az is feltűnő egyébként, hogy amíg az átigazolási díjakat az utolsó fillérig kicentizzük 1-1 vételnél, addig a hosszabbításoknál sokkal inkább az elvek számítanak, vagy mondom inkább úgy, hogy mennyire tartjuk éppen az adott játékost.

Jun 06. 15:17

Fabregas0490

Perez nem hiszem hogy akarna itt még játszani főként ahogy elbántunk vele vagyis Wenger
Lehetne értékesíteni azokat akik jelenleg is kölcsönben vannak és abból a pénzből illetve a meglevőből lehetne hozni jobb megoldást is mint akár Fellaini vagy bárki
Akit elcserélnék az Mustafi egy jobb védőre

Jun 06. 14:59

arsenal kid

Közbe bedobták Gelson Martins nevét is, nem tudom mennyi a valóság alapja. Azt viszont nem értem itt sokan mit látnak Perezbe, totál súlytalan a srác, kurvára nem a mi szintünk. Már az ide igazolását se értettem Wengertől, pláne annak tükrében, hogy már az elején se szavazott neki bizalmat. Állítólag Kovacic-ért a Schalke lesz a befutó, na őket azért túl lehetne licitálni, borzasztó nagy potenciál van a horvátba.

Jun 06. 14:53

JACKOXI

Aron: Miből gondolod, hogy ennyi ember érkezni fog? Megmondom őszintén, amióta olvastam, hogy még Ramsey fizuja is abból a szaros 50 (jobb esetben 70) millióból lesz finanszírozva, igencsak szkeptikus vagyok. Adli nem hinném, hogy sok vizet fog zavarni, max. játszik 1-2 kupameccsen, de nem fog számottevően sok percet kapni. Lichtsteineren és Sokratison kívül még egy középpályást tudok elképzelni, de azt is úgy, hogy közben Wilshere-rel meg nem hosszabbítunk. Azt már nem is mondom, hogy lehet az a középpályás Fellaini lesz... N'Zonzinak sem örülnék annyira, de azért sokkal inkább ő, mint Fella. Ha mindenképp hozni akarnak középpályást, akkor én inkább Serit hoznám, vagy Torreirát a Sampdoriából. Ő mondjuk full Santi stílusú játékos. Perez maradásával még kivárnék, ki tudja lehet felsül az előszezonban, és mégsem kell majd Emerynek.

Jun 06. 14:51

Fabregas0490

ha máshova befért 30+ osan akkor ide miért ne ?
mennyibe kerűlne ha fiatallal pótolnánk ? elég sokba
A jelenlegi helyzetben nem nagyon lehet válogatni
örüljünk neki ha összetudunk hozni egy ütőképes csapatot kevés pénzből is ( a lyukak betömése a legfőbb cél )
Remélem még egy szélső bele fog férni és akkor nem lesz gond föleg ha valaki megy is abból a pénzből lehetne ugyan úgy pótólni
Várjuk ki a végét eddig nem panaszkodthatunk egyáltalán

Jun 06. 14:48

Aron21

Azért kezd körvonalazódni, hogy mit akarunk és nem koncepciótlan ez az egész.

Ha Lichsteiner és Sokratis mellett érkezne a Leno, Söyüncü, N'Zonzi hármas, plusz még megkaparintanánk az Adli gyereket, akkor nagyon sikeres átigazolási szezont zárnánk. Még egy szélső valóban jöhetne, de ha azt nézzük, hogy Emery számol Pérezzel és kifejezetten várja a Maitland-Niles-Iwobi párossal való munkát, akkor elmondhatjuk, hogy támadó középpályára van nekünk egy Özilünk, Mkhitaryanunk, Ramseynk és remélhetőleg egy kivirágzott (nem lehetetlen) Iwobink és Pérezünk.

Jun 06. 14:00

arpi575

Látszik mindenki ahhoz van szokva, hogy a 30+-os játéksoknak 1 éves szerződést adtunk és új játékost nem is igazoltunk ennyi évesen xD Dani Alves 35 évesen még mindig nagyon jó (ettől még egy patkány). Nem kezdőbe jött, Bellerin bír pihenni és a pótlása se egy Niles lesz. Úgy tűnik vége a vészmegoldások időszakának.

Sokratis is be lesz jelentve a napokban.

Jun 05. 22:42

Pinokkió

Januárban 35, ha bejutnánk a BL-be 36... ezt én titkoltam volna, nem bejelentem, mint az Arsenal első nagy szerzeményét cool cheese

Jun 05. 20:22

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook